|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 07 2004
|
![]() ss sa super no co bede duzo gadac ale powiem jedno taki duzy lvl zawsze ma fajne fotki
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
|
![]() Nie będe oryginalny.
Super extra hiper ssy odjechany level itp. Wszystko NAJ ![]() Aurea rulezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2004
Lokacja: Piła
|
![]() siemanko widze że idze ci ostro na aurea po
Azurze ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Strzegom
Stan: Aktywny gracz
Imię: Niedługo zdradze :]
Profesja: Paladin
Świat: Galana
Poziom: :)
Skille: :)
Poziom mag.: :)
![]() ![]() |
![]() Pewnie mnie nie pamietasz ale 2 razy z toba na dl'kach bylem raz blokowal Moro Mystic raz saqis stare czasy wtedy 60lvl miales
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() swietne SSy.. gratuluje lvlka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Krakow
Profesja: Knight
Świat: Nebula
Poziom: 52
|
![]() a mi to wyglada jak by koles to screnki wzial z jakiegos innego forum czy cos...
nagle sie pojawil na forum Folari z ~60 lvl... dziwne.... |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() kolejny sharer ;-)
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() eeee o co chodzi ? Jkaie inne forum ?? --.--
Jedyna zmiana nassach to to ze na jednych jest tylko ekran tibi a na inncyh jest pasek start itp poniewaz cos mi sie pier... Widze ze niemozna lvla szybko bic itp bo sie przywalja odrazu omfg -.- Btw. w ille Gottar na***al 100 ? Bede szybszy ? :> Gram juz 5 miechow |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2004
|
![]() Folari, sam mowiles ze dzieliles konto, wiec nie musisz oszukiwac, co to za sztuka zrobic 100lvl sharerem?
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Imię: Piromann
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 106
|
![]() @up
Gottar tez gra z bratem... |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
![]() |
![]() AUREA RULEZ!! Ja tez gram ale narazie cienki char 22 (juz prawie 23) Master Sorcer nick: Sir Hara.... (jak jakies DL's Hunty npiszcie)
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() najs szkriny
![]() btw jestes z gdanska-jasienia? jesli nie to sorki za pomylke ;s
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 12 2004
|
![]() Satorius zawsze myslalem, ze masz poukladane w glowie, ale ty jednak masz kompleks "malej paly". Na sama mysl o tym, ze Barb zrobi na Folarim 100 lv to sie chyba spuszczasz na monitor... Nie czytam tego forum, ale w momencie kiedy dostaje msg od Polakow grajacych na Aurerze i spamujacych mnie smiechem na sama mysl o tym poscie, ktorym nas uraczyles.
btw. Jestes lisciem... pamietasz uklad, jak bylem najwyzszym lv razem z Quenthel ? Losario-Joixazi-Folari 4ever! A ty kur.. wykpiles sie z tego, dlatego jestes dla mnie noobem i nic wiecej ![]() Wesolych Swiat Barb... i tak wiem, ze to Ty grasz ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Eeee .... sorry ale niezabardzo wiem o co ci chodzi ?? Jaki Post ?? --.-- Sato to moj one of the best ziomf z rl wiec zamknij d..pe. Joxazi ;] Losario ^^ Quenthel ![]() Btw. Raczej ty sie spuszczasz zreszta nie wiem czym chyba woda ... Zawsze cieplo wspominalem all lepszych i gorszyk ziomkow ze starych krain ... ale taki maly loleq jak ty to zmienil ![]() |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Cze fajne sski masz, wrzucisz jeszcze trochę i temat będzie numer 1 w tym, dziale.Mam do ciebie pytanie. Gdzie na dragach najwięcej expa na godzine wyciągasz i ile w przybliżeniu?
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() @KoKo Ja bije Jaszczury w Venore gdyby ci bardzo zalezalo mozesz wyciagnac 60-70 k ale musial bys uzywac Hmm a Samymi boltami to mysle ze ze 40 k spokojnie
![]() Polecam dragi od lvl na ktorym macie w przypadku pala 800 hp |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie chcialem tego pisac...
Moze wyjasnijmy wszystkim jak to jest na prawde: - konto, na ktorym jest Folari nalezy do Ciebie (to wszystko) - rozmawialem z postacia Folari duzo razy, i z Toba Sato~ gadalem 1 czy 2 - Barbarius of Blood (nick z Hiberny) robi 99% expa na tej postaci co stwierdzam bo tym, ze tylko z nim gadam - dodatkowo ludzie od Ciebie z rl, polewaja z tego, ze Barb expi, a Ty honory przypisujesz sobie, jednym slowem wozisz sie A poszedlem do Valiants bo na Polakow nie moglem liczyc (w wiekszosci), Fast, ktorego znam z rl powiedzial, ze ma w dupie swoja postac i poszedl sie bic jak mnie zaczeli huntowac co bylo rownoznaczne do poczatku wojny (uwazali, ze to ja ukradlem loota z WL jak bylismy na Banshee). Ja tam osobiscie do Ciebie nic nie mam, ale szkoda mi Barba, ktory ciezko tyra na postaci i nie zalezy mu na slawie tak jak Tobie.... Przemysl to sobie, bo ja bylem jedynym z Polakow na Aurerze, ktory postanowil napisac co tak na prawde na ten temat mysli, a uwierz mi wielu z Ciebie polewa bo to wlasnie od nich dostalem link to tego topicu |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() --.-- Nie bede sie wypowiadac bo szkoda slow ..
Nie wiesz jak jest to po co piszesz ? Sato nie dotyka sie fola od deada na dl'ach i guardach... I wy***ane mam z tych co sie smieja bo zazdroszcza poprstu ze z nooba stalem sie kims i jestem najlepszym Polakiem i aktywnym graczem na aurea ... Niech ci co sie nasmiewaja zostawia tu swoj slad i wypowiedza sie a nie brechtaja gdzies za plecami ... "Nie powiedziales w ryj to niepowiedziales nic" |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
|
![]() No to albo ty klamiesz albo Barb....
Bo dzisiaj ok 14-15 gadalem z nim na gg, i powiedzial mi, ze wlasnie padl na dragu... wiec sadze, ze nie gadalem z Toba. Wiec prosze nie pierdo* mi takich bzdur bo robisz z siebie debila... A noobem byles, jestes i pozostaniesz nawet jak bedziesz mial na swoim koncie postac ze 150lv... W tej grze nie chodzi tylko o to jaki masz lv i skille, ale tez o pewne wartosci z zycia codziennego... Zawsze zerowales na pracy Barba, na Hiberniii prze*******ale* jego kase na bzdury, a tutaj nawet nie jestes w stanie zachowac odrobiny godnosci i przyznac sie do tego, ze na tej postaci gra w wiekszosci inny koles... |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Grałem troche na aurea
Gratz lvl nie ważne kto nabił i tak gratz xD Wiekszosc h lvli ma kilku ownerów ![]() ,,Nie powiedziales w ryj to niepowiedziales nic" Pięc dwa dębiec roX zgadzam się z tym!!! Pozdro
Kapitan Popo 30 lvl skille 67/66 (grow up) Knight ![]() Obecnie podczas intensywnego treningu ![]() ,,Fire never dies alone" Ostatnio edytowany przez ghiron - 11-12-2004 o 20:37. |
![]() |