Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 25-08-2008, 04:10   #41
SzybkiCzas
Użytkownik Forum

SzybkiCzas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2008

Profesja: Elder Druid
Świat: Inferna
Poziom: 110
Domyślny

Jak sa ufo to niech se lataja.Moze wycieczke sobie zrobili?Piknik?Mi oni nie przeszkadzaja.A jak sie NASA dowie o ufo uwierzcie mi ze opinia publiczna pierwsza sie nie dowie.
SzybkiCzas jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 25-08-2008, 04:33   #42
Mat_erialista
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Knighthood
Świat: Berylia
Poziom: 107
Skille: 90
Poziom mag.: 8
Domyślny

Nie wierzycie w ufo ... bo go nie widzieliście.. kiedyś może zobaczycie a zmienicie zdanie tak jak ja. bez napinki

//////K K K SQUAD////////
Mat_erialista jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 05:36   #43
Isulaf
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 05 2008

Domyślny

Być może nie jestem ani ekspertem ani jakimś fanem UFO ale muszę przyznać co do tej teorii z mrówkami to bardzo prawdopodobne No cóż jeżeli tylko 15-20% "ich" populacji mogło zobaczyć ludzi to tak samo jak i my. Tylko "nieliczni doznają kontaktu" z obcymi. Ja osobiście wieżę że UFO istnieje i kiedyś może dojdzie do tego że każdy będzie wiedzieć że nie jesteśmy sami we wszechświecie. Tak jak pierwsi ludzie na ziemi żyli w jaskiniach a teraz są domy, technologia Wszystko zawsze idzie na przód tak więc jak nie teraz to za xx lat inne cywilizacje się "rozwiną" i także będą ciekawi. Nie wiem jak jest naprawde ale 1 jest pewne. Nie jesteśmy sami we wszechświecie.
Isulaf jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 08:01   #44
G17
Użytkownik Forum

G17's Avatar

Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski

Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
G17 ma numer GG scisle tajny
Domyślny

te 1 z wroclawia to raczej fake
spojrzcie pod windowsowa lupa
a co do ufo to tez wierze ze istnieja
www.paranormalne.pl
a NASA od dawna o tym wie
tylko ze oni to trzymaja w tajemnicy zeby nikt sie nie dowiedzial

http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=266640
tutaj jakis Pro H4X0R wlamal sie do nasa i opowiada
G17 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 08:14   #45
SInGApOOre
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 04 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ambaro Pokaż post
Dokladnie... Do tego kalendarz Majow. Pamietam ze kiedys jakis prorog narysowal mape calego swiata. (wiele przed wyprawa Kolumba)
Po wyprawie okazalo sie ze mapa byla bardzo dokladna... Z kad wiec mial pomysl??
a kolumb byl pierwszym czlowiekiem na ameryce? oderwij sie od tibi tibi i pomysl ze istnieli tacy ludzie jak vikingowie... a po za tym kto to prorog?
SInGApOOre jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 08:45   #46
Binder
Guest

Domyślny

Ja również sądze, że kosmici istnieją, znalazłem fajny filmik, zobaczcie go i ocencie czy te zdjęcia są prawdziwe
  Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 08:49   #47
Kedis_Lithan
Użytkownik Forum

Kedis_Lithan's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
Domyślny

@autor pierwszego mostu
Nie żebym chciał się kłócić, ale mnie się wydaję, że to była mucha.

http://pl.youtube.com/watch?v=ymCmI-MvIeU

/\ Filmik pokazuje chyba największy "dowód" na UFO w ciągu ostatnich 20 lat.
http://pl.youtube.com/watch?v=GLUAhV...eature=related <- nawiązanie do UFO w Phoenix (Arizona).

@co do końca świata
I tak wszyscy kiedyś umrzemy, więc nie ma się czym przejmować.

Kedis_Lithan jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 08:53   #48
Soferim
Użytkownik Forum

Soferim's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2005

Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
Domyślny

Cytuj:
Nareszcie jakas normalna wypowiedz...
Przypuszczam ze oni juz nas odkryli, albo odkryja i to nie dlugo

@DOWN

Dokladnie... Do tego kalendarz Majow. Pamietam ze kiedys jakis prorog narysowal mape calego swiata. (wiele przed wyprawa Kolumba)
Po wyprawie okazalo sie ze mapa byla bardzo dokladna... Z kad wiec mial pomysl??
@UP
Odsyłam do przeczytania kilku książek Pana Erich'a Von Daniken'a to dowiesz się bardzo wiele na temat Majów, Inków I Egipcjan i kim Oni tak naprawdę byli

@do Panów twierdzących że UFO nie istnieje.
Zamień słowo UFO na inna cywilizacja to raz. 2. W naszej galaktyce istnieją 2 miliardy gwiazd. Przypuszczając, że co 10 gwiazda ma swój układ planetarny daje liczbę 200 mln. Przypuszczając, że na co 10 z tych układów wykształcił się ekosystem sprzyjający rozwojowi życia wychodzi 20 mln. Powiedzmy... że na co 10 (...) powstało życie (<takie jak u nas w sposób przypadkowy<jasne!>) wychodzi 200 tys cywilizacji. Za dużo? Spoko... Na co 100 układzie i wychodzi liczba 20 tys cywilizacji.

@UFO
Taka dobrą lekturą dla niedowiarków może być "Stary Testament" <wow?>

@Dragones5
Koniec świata datowany na 21 grudnia 2012 według kalendarza majów, ich przepowiedni oraz według Egipcjan. Możesz wierzyć albo i nie. Tylko jest taki mały problem, a mianowicie to że oni posiadali większą wiedzę na temat astronomii niż Twój mózg może ogarnąć.
http://www.orion2012.pl/przetrwanie_patrick_geryl

http://www.wrzuta.pl/audio/3kGTpQF7Y0/ dla rządnych wiedzy na temat końca świata.

@NASA
Oni wiedzą i nie powiedzą oke? Świat oznajmia "nie jesteśmy sami". Mohery "przecież Adam i Ewa nie mogli robić dzieci w kosmosie?! Wtf!!!" Ujawnienie istnienia UFO=upadnięcie największych religii świata=jeden wielki burdel + wojna.
21:25 XXX [138]: o kurwa
21:25 XXX [138]: ;/
21:25 Philo [140]: gdzie?
21:25 XXX [138]: nie przgladalem nasza klasa wpsialem pedały i wchodze na profil
21:26 XXX [138]: Pokaz. profil Geje Pedały z całego świata łączmy sie; (Nie wstydze; sie; tego kim jestem ) Cały gejowski świat
21:26 XXX [138]: i chcilem dac galeria a dalem
21:26 XXX [138]: ...
21:26 Philo [140]: i dodales do znajomych?
21:26 XXX [138]: tak >.<

Ostatnio edytowany przez Soferim - 25-08-2008 o 09:05.
Soferim jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 09:24   #49
Xizibi
Użytkownik Forum

Xizibi's Avatar

Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Olsztyn

Stan: Niegrający
Świat: Menera
Domyślny

Poza tym jakiś hacker ze Szkocji włamał się do wszystkich baz sił wojskowych USA (marines itp.) i z którejś bazy wykradł informacje o UFO. Oficjalna informacja była taka że go zamknął ale pewnie go wykorzystają do poprawienia swoich zabezpieczeń. Notabene następnego dnia jeden z byłych już astronautów wypowiedział się że UFO istnieje i regularnie odwiedza ziemię. To tyle w tym temacie.

Pozdrawiam Xiz

EDIT.
Soferim - koniec swiata tak? Jedna pani doktor rozbija całą teorię o końcu świata proszę link masz
http://astro.eco.pl/przepowiednie.html
A to dla tych którzy boją się końca świata, bądźcie gotowi
http://www.orion2012.pl/
A to dla tych którzy chcą wiedzieć ile czasu im jeszcze zostało
http://rok-2012.blogspot.com/

Ostatnio edytowany przez Xizibi - 25-08-2008 o 10:24.
Xizibi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 09:26   #50
Duch Guardi
Użytkownik Forum

Duch Guardi's Avatar

Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002

Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post

bądź obserwacja kamerą amatorską burzy, tutaj należy mieć sokole oko, i zobaczyć w okolicy 3 sekundy~ na środku ekranu obiekt lecący w lewo i chowający się za chmurami.

3-4 sekunda
http://pl.youtube.com/watch?v=15n7KUKjkzk
Głupi by się chyba domyślił ,że to fake cały czas się film trzęsie tylko nie na tą sekundę z "ufo".
stary 25-08-2008, 09:56   #51
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6

Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kedis_Lithan Pokaż post
@autor pierwszego mostu
Nie żebym chciał się kłócić, ale mnie się wydaję, że to była mucha.

http://pl.youtube.com/watch?v=ymCmI-MvIeU

/\ Filmik pokazuje chyba największy "dowód" na UFO w ciągu ostatnich 20 lat.
http://pl.youtube.com/watch?v=GLUAhV...eature=related <- nawiązanie do UFO w Phoenix (Arizona).
:lol:
Phoenix Lights nie są najsilniejszym dowodem na istnienie UFO, to jest po prostu manifestacja NOL-i których w ostatnich latach jest coraz więcej :X. Dla przykładu zobacz film na którym widać całą flotyllę obcych obiektów, dałem film na początku tematu.

Cytuj:
Głupi by się chyba domyślił ,że to fake cały czas się film trzęsie tylko nie na tą sekundę z "ufo".
A według ciebie film kręcony podczas wietrznej burzy telefonem komórkowym powinien mieć idealnie prosty kadr i jakość rodem z filmów Spilberga ? pfff..

Cytuj:
Oni wiedzą i nie powiedzą oke? Świat oznajmia "nie jesteśmy sami". Mohery "przecież Adam i Ewa nie mogli robić dzieci w kosmosie?! Wtf!!!" Ujawnienie istnienia UFO=upadnięcie największych religii świata=jeden wielki burdel + wojna.
Damn, szit, jak już coś mówisz to nie opieraj faktów na legendach, bo akurat przypowieść o Adamie i Ewie taką jest. W dodatku, nie wiem niby czemu po ujawieniu istnienia obcych cywilizacji doprowadzi do wojen ? Wiele rządów państw uznało istnienie UFO i jakoś z tego powodu się jeszcze nie biją. I ostatecznie, to, że istnieje UFO, nie znaczy, że upadnie jakakolwiek religia bo to jest po prostu bullshit. Mało tego, Watykan ma własne obserwatorium do znalezienia obcych cywilzacji.

Cytuj:
Koniec świata datowany na 21 grudnia 2012 według kalendarza majów, ich przepowiedni oraz według Egipcjan. Możesz wierzyć albo i nie. Tylko jest taki mały problem, a mianowicie to że oni posiadali większą wiedzę na temat astronomii niż Twój mózg może ogarnąć.
Tak samo sprawa 2012 roku. To jest zwykła komercja. Nie wiem czemu wszyscy opierają się na przepowiedniach jakiegoś człowieka, który jest z wykształcenia prawnikiem a tak naprawdę nie wie nic. Sam nawołuje do zakupu zapasów prezerwatyw i szczoteczek do zębów a od pewnego czasu jeździ swoim drugim Astonem Martinem i pluje wam w twarz, śmiejąc się z waszej naiwności. Prawdziwi specjaliści do spraw cywilizacji Majów, czy wybitności naukowe śmiały się z tych teorii. W dodatku tak na przepowedniach bym się nie opierał..

@ down
dobra, idź na bravo.pl
nie chodzi mi czy wierzysz czy nie, tylko o to, że nie przedstawiłeś dowodów :X.

Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:30.
neopostman jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:03   #52
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Domyślny Kris

Ufo nie ma, nie istnieje.®
[Ja tam nie zmienilem zdania :S]
@up
Dymaj sie sciero. Moje zdanie, moja opinia i nie zycze sobie zebys ja podwarzal. Ja Twoich Mrowkowych farmazonow nie ciupalem. (tak dla pewnosci, uwazam to za zniewage.)
BTw. Sam pierdoliles, ze to dyskusja i kazdy moze wyrazic swoje zdanie.

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 25-08-2008 o 10:31. Powód: Kris
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:25   #53
Ambaro
Zbanowany

Data dołączenia: 24 08 2008

Domyślny

A tak wogóle, wiecie czemu kosmici mają tak zdeformowany kształt?
Ostatnio oglądając jakiś program na Discovery dowiedziałem się iż ludzie poczęci w kosmosie rozwijali by się w brzuchu matki inaczej niż ludzie na ziemi z powodu braku grawitacji. Biorąc pod uwagę że wszyscy kosmici są podobni budową do ludzi, doszedłem do wniosku że mogą być oni właśnie tymi zdeformowanymi ludźmi, poczętymi i urodzonymi w kosmosie. Ich wielkie oczy mogą być skutkiem braku grawitacji podczas formowania, tak samo wielkie głowy które nie przeszkadzają w stanie zerowej grawitacji. Gdyby przyjrzeć się im lepiej, znaleźlibyśmy więcej logicznych powiązań.

Dobra, ale przecież nikt jeszcze nie rozmnażał się w kosmosie! No tak ale jeśli połączymy tą teorię wraz z teorią "Ludzi z przyszłości" rozwiązanie nasuwa się same. Ziemianie mogli opuścić w przyszłości ziemię z jakiegoś powodu, lub z czystej ciekawości i znaleźć inne planety nadające się do zamieszkania np. gdy ludzie zamieszkali planetę ze słabszą grawitacją niż ziemska, ewolucja zamieniła ich w to co znamy jako szaraki. Tak samo można wyjaśnić inne typy kosmitów - im grawitacja na pewnej planecie bardziej zbliżona do ziemskiej, tym bardziej także ludzie zamieszkujący tą planetę są podobniejsi do nas (ludzi zamieszkujących ziemię).

@UP

Dziecko neo...
Idz lepiej sie dymaj ze swoja dziewczyna w Tibii ; )
Ten temat jest dla inteligentnych ludzi.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neopostman Pokaż post
Tak samo sprawa 2012 roku. To jest zwykła komercja. Nie wiem czemu wszyscy opierają się na przepowiedniach jakiegoś człowieka, który jest z wykształcenia prawnikiem a tak naprawdę nie wie nic. Sam nawołuje do zakupu zapasów prezerwatyw i szczoteczek do zębów a od pewnego czasu jeździ swoim drugim Astonem Martinem i pluje wam w twarz, śmiejąc się z waszej naiwności. Prawdziwi specjaliści do spraw cywilizacji Majów, czy wybitności naukowe śmiały się z tych teorii. W dodatku tak na przepowedniach bym się nie opierał..
No to lap,
Rząd USA wie o istnieniu Planety X.
Fizyk pracujący dla rządu donosi o „drugim słońcu”.

Project Camelot to przedsięwzięcie amerykańskich badaczy – Billa Ryana i Kerry Cassidy. Przeprowadzają oni wywiady z niezależnymi badaczami niezbadanych zjawisk, także z naukowcami tajnych badawczych placówek rządowych (najczęściej występują anonimowo). Jeden z takich wywiadów zwrócił moją szczególną uwagę, gdyż w części dotyczył sprawy Planety X.
We wrześniu 2006 r. Ryan i Cassidy przeprowadzili rozmowę z byłym pracownikiem The Lawrence Livermore National Laboratory (laboratoria Departamentu Energii USA, związane z Uniwersytetem Kalifornijskim w Livermore, wraz z Los Alamos National Laboratory zajmujące się bronią nuklearną), fizykiem, który zgodził się na wyjawienie swojej wiedzy pod warunkiem, że nie zostaną opublikowane jego dane osobowe, a ponadto wywiad nie będzie rejestrowany elektronicznie. „Henry Deacon”, pod takim pseudonimem pojawia się w wywiadzie, przez wiele lat pracował w zespołach zajmujących się tajnymi projektami rządowymi. Dzięki temu posiadł znaczną wiedzę o badaniach nad projektami, które oficjalnie nie istnieją.

„Deacon” potwierdził, że rząd USA wie o „Ciemnej Gwiażdzie”. Jej istnienie zostało odkryte przez wojskowych astrofizyków na podstawie zaobserwowanych grawitacyjnych anomalii (m.in. dziwne zachowanie sond kosmicznych Pioneer, zbaczających z kursu). Fizyk powiedział, że Dark Star, czyli Planeta X ma ekstremalnie eliptyczną orbitę o niezykle długim obiegu, jednak nie zna jej wielkości ani masy. Problem zaistniał kilka lat temu, kiedy wpływ Ciemnej Gwiazdy zaczął być widoczny w aktywności Słońca. Efekt ten to rezonans o naturze bardziej elektromagnetycznej niż grawitacyjnej. Naukowiec stwierdził, że chociaż bezpośrednio nie zajmował się tą sprawą wie, iż to właśnie Planeta X jest odpowiedzialna za wzmożenie aktywności Słońca i nagłe ocieplenie, które obserwujemy nie tylko na Ziemi, ale również na wszystkich pozostałych planetach Układu. „Deacon” dowiedział się o Planecie X podczas swojej pracy w NOAA (The National Oceanic and Atmospheric Administration). To ciało zostało nazwane „drugim słońcem”. Ma ono eliptyczną orbitę nachyloną pod pewnym kątem w stosunku do pozostałych planet. Obecnie ciało zbliża się, i według NOAA jest to pośrednią przyczyną zmian klimatycznych.
Naukowiec pośrednio potwierdził też, że domysły na temat roku 2012 mogą mieć coś wspólnego z odziaływaniem Planety X.
W dalszej części wywiadu „Deacon” opowiadał o innych tajnych rządowych projektach. Szczegóły wkrótce.

zrodlo:nautilus.org.pl

Ostatnio edytowany przez Ambaro - 25-08-2008 o 10:31.
Ambaro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:31   #54
Valariazz
Użytkownik Forum

Valariazz's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
Domyślny

Tak sobie tutaj gadamy o tych kosmitach i zapewne nic z tego nie wyniknie ; p (Ale pogadac sobie zawsze mozna, fajny temat zreszta)

Wiec moze cos innego zapodam.

Zalozmy ze historie calego swiata moznaby przedstawic w formie... filmu. Kazdy film musi miec swoj poczatek. Tylko jak to bedzie z calym swiatem? Zeby cos powstalo, cos musi to cos poprzedac. Ale nie mozna w ten sposob dobrnac do poczatku.... bo okazaloby sie ze poczatek nigdy nie mial miejsca. Swiat powstal z niczego? Lub z czegos... ale co bylo wczesniej? Czy mozliwe jest ze jakis "Bog" zyl ZAWSZE, nigdy nie "naradzajac sie" i stworzyl wszystko? Jesli tak, to skad wzial sie wlasnie on?
stary 25-08-2008, 10:34   #55
YaMaRoOo
Użytkownik Forum

YaMaRoOo's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO

Imię: Xaburoo
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
Domyślny

Widzę że dużo informacji tutaj opiera się na strefie 51.. Niektórzy kompletnie nie wiedzą nic na niej temat więc kilka podstawowych informacji.

Cytuj:
Położona tuż obok wyschniętego (37°14'10" N, 115°49'04" W), słonego jeziora Groom (ang. Groom Lake), oraz Poligonu Nevada. Dla pewności wybrano fragment pustyni, blisko kraterów po testach atomowych na sąsiednim poligonie. Z bazy tej kierowano amerykańskim wywiadem w czasie zimnej wojny.

Istnienie bazy potwierdzono oficjalnie dopiero w 1994 roku, choć zawsze była ona celem pielgrzymek ufologów i teoretyków spiskowych z całego świata.

Ze względu na ogromne zainteresowanie światowej opinii publicznej Strefą 51, wątpliwa jest teza, że do dziś prowadzone są tam prace o najwyższym stopniu tajności. (...)

Cytuj:
Napis głosi: "Strefa zakazana. Zabrania się poruszania i fotografowania za tym punktem." Na szczycie wzgórza można zobaczyć jeepa strażników
I na koniec zdjęcie satelitarne obiektu.

Mam nadzieję że pomogłem, i że informacjce na temat bazy które umieściłem przydadzą się. Niektóre informacje zaczerpnięte z wikipedii.
YaMaRoOo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:35   #56
Bakuo
Użytkownik Forum

Bakuo's Avatar

Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Nierozumiem tylko jednego, czemu w KAŻDYM filmie/filmiku ufo ma kształt spodka?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arack Pokaż post
ale zal chłopie oszmiesyzłes sie teraz xD
w moich oczach jestes głupi lekko muwiąc
Bakuo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:36   #57
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Wyślij wiadomość przez ICQ do neopostman neopostman ma numer GG trzeba sobie zasłuży Adres Jabbera do neopostman Send a message via Skype™ to neopostman
Domyślny

@Ambaro
Mówiąc USA dajesz mi wypowiedź dwóch naukowców ; P ?
Ostatnio była konferencja NASA na ten temat, jakaś dziennikarka z taboidu spytała o Nibru i 2012 i cała sala wpadła w śmiech ; P ? O czym to świadczy ? O tanich poszukiwaczach sensacji.

Planeta X istnieje, jako 9 planeta od słońca, ale to, że walnie w ziemię to jest czysta retoryka i tania sensacja ; P.

Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:38.
stary 25-08-2008, 10:37   #58
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Domyślny Kris

Cytuj:
@UP

Dziecko neo...
Idz lepiej sie dymaj ze swoja dziewczyna w Tibii ; )
Ten temat jest dla inteligentnych ludzi.

mozesz mieszkac w baraku ale mnie to jebie jak nauczysz sie pisac to pojde sie z nia podymac najwyzej sobie poczeka moja Kasiunia :*:*:*:*

PZDR. dla niej Kasia ILVU :*:*:*:*:*

PS. Twoja inteligencja mnie rozbija 5 lat w tym siedzisz? To siedzisz w gownie ;D ale milo ze od urodzenia juz sie czyms interesujesz. Tylko z pisaniem nie teges jeszcze, ale zawsze bajer na "jestem poza polska" dziala

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 25-08-2008 o 10:41. Powód: Kris
KoXiS jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:39   #59
Ambaro
Zbanowany

Data dołączenia: 24 08 2008

Domyślny

@2x UP

A jak wytlumaczysz dziwne zachowanie Plutona I Neptuna??
Skoro sie tym interesujesz, to na bank wiesz o co mi chodzi...

@DOWN

Ok, zakladam wlasny temat o Planecie X... Zaraz si dowiesz

Ostatnio edytowany przez Ambaro - 25-08-2008 o 11:14.
Ambaro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 25-08-2008, 10:42   #60
neopostman
Użytkownik Forum

neopostman's Avatar

Domyślny

Cytuj:
@2x UP

A jak wytlumaczysz dziwne zachowanie Plutona I Neptuna??
Skoro sie tym interesujesz, to na bank wiesz o co mi chodzi...
nie wiem ; O ?

lol. ten obrazek tylko ośmiesza teorie planety X. Gdzie peryhelium, apogeum, gdzie tu się mają prawa Keplera ? Jednym słowm, Big Fail ; F.

@ up
jest już taki temat >.>

Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:45.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania