![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Inferna
Poziom: 110
|
![]() Jak sa ufo to niech se lataja.Moze wycieczke sobie zrobili?Piknik?Mi oni nie przeszkadzaja.A jak sie NASA dowie o ufo uwierzcie mi ze opinia publiczna pierwsza sie nie dowie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rakus Nightmare
Profesja: Elite Knight
Gildia: Knighthood
Świat: Berylia
Poziom: 107
Skille: 90
Poziom mag.: 8
|
![]() Nie wierzycie w ufo ... bo go nie widzieliście.. kiedyś może zobaczycie a zmienicie zdanie
![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2008
|
![]() Być może nie jestem ani ekspertem ani jakimś fanem UFO ale muszę przyznać co do tej teorii z mrówkami to bardzo prawdopodobne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Lokacja: na południu polski
Stan: Zbanowany
Świat: Gułardja :B
![]() |
![]() te 1 z wroclawia to raczej fake
spojrzcie pod windowsowa lupa a co do ufo to tez wierze ze istnieja www.paranormalne.pl a NASA od dawna o tym wie tylko ze oni to trzymaja w tajemnicy zeby nikt sie nie dowiedzial http://gamecenter.pl/forum/index.php?showtopic=266640 tutaj jakis Pro H4X0R wlamal sie do nasa i opowiada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
|
![]() a kolumb byl pierwszym czlowiekiem na ameryce? oderwij sie od tibi tibi i pomysl ze istnieli tacy ludzie jak vikingowie... a po za tym kto to prorog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Guest
|
![]() Ja również sądze, że kosmici istnieją, znalazłem fajny filmik, zobaczcie go i ocencie czy te zdjęcia są prawdziwe
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kedis Lithan
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() @autor pierwszego mostu
Nie żebym chciał się kłócić, ale mnie się wydaję, że to była mucha. ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=ymCmI-MvIeU /\ Filmik pokazuje chyba największy "dowód" na UFO w ciągu ostatnich 20 lat. http://pl.youtube.com/watch?v=GLUAhV...eature=related <- nawiązanie do UFO w Phoenix (Arizona). @co do końca świata I tak wszyscy kiedyś umrzemy, więc nie ma się czym przejmować. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2005
Imię: Philo
Gildia: Demolition
Świat: Candia
Poziom: 172
Skille: 93/88
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Odsyłam do przeczytania kilku książek Pana Erich'a Von Daniken'a to dowiesz się bardzo wiele na temat Majów, Inków I Egipcjan i kim Oni tak naprawdę byli ![]() @do Panów twierdzących że UFO nie istnieje. Zamień słowo UFO na inna cywilizacja to raz. 2. W naszej galaktyce istnieją 2 miliardy gwiazd. Przypuszczając, że co 10 gwiazda ma swój układ planetarny daje liczbę 200 mln. Przypuszczając, że na co 10 z tych układów wykształcił się ekosystem sprzyjający rozwojowi życia wychodzi 20 mln. Powiedzmy... że na co 10 (...) powstało życie (<takie jak u nas w sposób przypadkowy<jasne!>) wychodzi 200 tys cywilizacji. Za dużo? Spoko... Na co 100 układzie i wychodzi liczba 20 tys cywilizacji. @UFO Taka dobrą lekturą dla niedowiarków może być "Stary Testament" <wow?> @Dragones5 Koniec świata datowany na 21 grudnia 2012 według kalendarza majów, ich przepowiedni oraz według Egipcjan. Możesz wierzyć albo i nie. Tylko jest taki mały problem, a mianowicie to że oni posiadali większą wiedzę na temat astronomii niż Twój mózg może ogarnąć. http://www.orion2012.pl/przetrwanie_patrick_geryl http://www.wrzuta.pl/audio/3kGTpQF7Y0/ dla rządnych wiedzy na temat końca świata. @NASA Oni wiedzą i nie powiedzą oke? Świat oznajmia "nie jesteśmy sami". Mohery "przecież Adam i Ewa nie mogli robić dzieci w kosmosie?! Wtf!!!" Ujawnienie istnienia UFO=upadnięcie największych religii świata=jeden wielki burdel + wojna.
21:25 XXX [138]: o kurwa 21:25 XXX [138]: ;/ 21:25 Philo [140]: gdzie? 21:25 XXX [138]: nie przgladalem nasza klasa wpsialem pedały i wchodze na profil 21:26 XXX [138]: Pokaz. profil Geje Pedały z całego świata łączmy sie; (Nie wstydze; sie; tego kim jestem ) Cały gejowski świat 21:26 XXX [138]: i chcilem dac galeria a dalem 21:26 XXX [138]: ... 21:26 Philo [140]: i dodales do znajomych? 21:26 XXX [138]: tak >.< Ostatnio edytowany przez Soferim - 25-08-2008 o 09:05. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Świat: Menera
|
![]() Poza tym jakiś hacker ze Szkocji włamał się do wszystkich baz sił wojskowych USA (marines itp.) i z którejś bazy wykradł informacje o UFO. Oficjalna informacja była taka że go zamknął ale pewnie go wykorzystają do poprawienia swoich zabezpieczeń. Notabene następnego dnia jeden z byłych już astronautów wypowiedział się że UFO istnieje i regularnie odwiedza ziemię. To tyle w tym temacie.
Pozdrawiam Xiz EDIT. Soferim - koniec swiata tak? Jedna pani doktor rozbija całą teorię o końcu świata proszę link masz http://astro.eco.pl/przepowiednie.html A to dla tych którzy boją się końca świata, bądźcie gotowi http://www.orion2012.pl/ A to dla tych którzy chcą wiedzieć ile czasu im jeszcze zostało http://rok-2012.blogspot.com/ Ostatnio edytowany przez Xizibi - 25-08-2008 o 10:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#51 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Cytuj:
Phoenix Lights nie są najsilniejszym dowodem na istnienie UFO, to jest po prostu manifestacja NOL-i których w ostatnich latach jest coraz więcej :X. Dla przykładu zobacz film na którym widać całą flotyllę obcych obiektów, dałem film na początku tematu. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@ down dobra, idź na bravo.pl nie chodzi mi czy wierzysz czy nie, tylko o to, że nie przedstawiłeś dowodów :X. Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:30. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Ufo nie ma, nie istnieje.®
[Ja tam nie zmienilem zdania :S] @up Dymaj sie sciero. Moje zdanie, moja opinia i nie zycze sobie zebys ja podwarzal. Ja Twoich Mrowkowych farmazonow nie ciupalem. (tak dla pewnosci, uwazam to za zniewage.) BTw. Sam pierdoliles, ze to dyskusja i kazdy moze wyrazic swoje zdanie.
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 25-08-2008 o 10:31. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() A tak wogóle, wiecie czemu kosmici mają tak zdeformowany kształt?
Ostatnio oglądając jakiś program na Discovery dowiedziałem się iż ludzie poczęci w kosmosie rozwijali by się w brzuchu matki inaczej niż ludzie na ziemi z powodu braku grawitacji. Biorąc pod uwagę że wszyscy kosmici są podobni budową do ludzi, doszedłem do wniosku że mogą być oni właśnie tymi zdeformowanymi ludźmi, poczętymi i urodzonymi w kosmosie. Ich wielkie oczy mogą być skutkiem braku grawitacji podczas formowania, tak samo wielkie głowy które nie przeszkadzają w stanie zerowej grawitacji. Gdyby przyjrzeć się im lepiej, znaleźlibyśmy więcej logicznych powiązań. Dobra, ale przecież nikt jeszcze nie rozmnażał się w kosmosie! No tak ale jeśli połączymy tą teorię wraz z teorią "Ludzi z przyszłości" rozwiązanie nasuwa się same. Ziemianie mogli opuścić w przyszłości ziemię z jakiegoś powodu, lub z czystej ciekawości i znaleźć inne planety nadające się do zamieszkania np. gdy ludzie zamieszkali planetę ze słabszą grawitacją niż ziemska, ewolucja zamieniła ich w to co znamy jako szaraki. Tak samo można wyjaśnić inne typy kosmitów - im grawitacja na pewnej planecie bardziej zbliżona do ziemskiej, tym bardziej także ludzie zamieszkujący tą planetę są podobniejsi do nas (ludzi zamieszkujących ziemię). @UP Dziecko neo... Idz lepiej sie dymaj ze swoja dziewczyna w Tibii ; ) Ten temat jest dla inteligentnych ludzi. Cytuj:
Rząd USA wie o istnieniu Planety X. Fizyk pracujący dla rządu donosi o „drugim słońcu”. Project Camelot to przedsięwzięcie amerykańskich badaczy – Billa Ryana i Kerry Cassidy. Przeprowadzają oni wywiady z niezależnymi badaczami niezbadanych zjawisk, także z naukowcami tajnych badawczych placówek rządowych (najczęściej występują anonimowo). Jeden z takich wywiadów zwrócił moją szczególną uwagę, gdyż w części dotyczył sprawy Planety X. We wrześniu 2006 r. Ryan i Cassidy przeprowadzili rozmowę z byłym pracownikiem The Lawrence Livermore National Laboratory (laboratoria Departamentu Energii USA, związane z Uniwersytetem Kalifornijskim w Livermore, wraz z Los Alamos National Laboratory zajmujące się bronią nuklearną), fizykiem, który zgodził się na wyjawienie swojej wiedzy pod warunkiem, że nie zostaną opublikowane jego dane osobowe, a ponadto wywiad nie będzie rejestrowany elektronicznie. „Henry Deacon”, pod takim pseudonimem pojawia się w wywiadzie, przez wiele lat pracował w zespołach zajmujących się tajnymi projektami rządowymi. Dzięki temu posiadł znaczną wiedzę o badaniach nad projektami, które oficjalnie nie istnieją. „Deacon” potwierdził, że rząd USA wie o „Ciemnej Gwiażdzie”. Jej istnienie zostało odkryte przez wojskowych astrofizyków na podstawie zaobserwowanych grawitacyjnych anomalii (m.in. dziwne zachowanie sond kosmicznych Pioneer, zbaczających z kursu). Fizyk powiedział, że Dark Star, czyli Planeta X ma ekstremalnie eliptyczną orbitę o niezykle długim obiegu, jednak nie zna jej wielkości ani masy. Problem zaistniał kilka lat temu, kiedy wpływ Ciemnej Gwiazdy zaczął być widoczny w aktywności Słońca. Efekt ten to rezonans o naturze bardziej elektromagnetycznej niż grawitacyjnej. Naukowiec stwierdził, że chociaż bezpośrednio nie zajmował się tą sprawą wie, iż to właśnie Planeta X jest odpowiedzialna za wzmożenie aktywności Słońca i nagłe ocieplenie, które obserwujemy nie tylko na Ziemi, ale również na wszystkich pozostałych planetach Układu. „Deacon” dowiedział się o Planecie X podczas swojej pracy w NOAA (The National Oceanic and Atmospheric Administration). To ciało zostało nazwane „drugim słońcem”. Ma ono eliptyczną orbitę nachyloną pod pewnym kątem w stosunku do pozostałych planet. Obecnie ciało zbliża się, i według NOAA jest to pośrednią przyczyną zmian klimatycznych. Naukowiec pośrednio potwierdził też, że domysły na temat roku 2012 mogą mieć coś wspólnego z odziaływaniem Planety X. W dalszej części wywiadu „Deacon” opowiadał o innych tajnych rządowych projektach. Szczegóły wkrótce. zrodlo:nautilus.org.pl Ostatnio edytowany przez Ambaro - 25-08-2008 o 10:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Stan: Niegrający
Imię: Undead Thornado
Profesja: Knight
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Tak sobie tutaj gadamy o tych kosmitach i zapewne nic z tego nie wyniknie ; p (Ale pogadac sobie zawsze mozna, fajny temat zreszta)
Wiec moze cos innego zapodam. Zalozmy ze historie calego swiata moznaby przedstawic w formie... filmu. Kazdy film musi miec swoj poczatek. Tylko jak to bedzie z calym swiatem? Zeby cos powstalo, cos musi to cos poprzedac. Ale nie mozna w ten sposob dobrnac do poczatku.... bo okazaloby sie ze poczatek nigdy nie mial miejsca. Swiat powstal z niczego? Lub z czegos... ale co bylo wczesniej? Czy mozliwe jest ze jakis "Bog" zyl ZAWSZE, nigdy nie "naradzajac sie" i stworzyl wszystko? Jesli tak, to skad wzial sie wlasnie on? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2008
Lokacja: SkO
Imię: Xaburoo
Świat: Guardia
Poziom: 110
Skille: 8x
Poziom mag.: 7
|
![]() Widzę że dużo informacji tutaj opiera się na strefie 51.. Niektórzy kompletnie nie wiedzą nic na niej temat więc kilka podstawowych informacji.
Cytuj:
![]() ![]() Cytuj:
![]() Mam nadzieję że pomogłem, i że informacjce na temat bazy które umieściłem przydadzą się. Niektóre informacje zaczerpnięte z wikipedii. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nierozumiem tylko jednego, czemu w KAŻDYM filmie/filmiku ufo ma kształt spodka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Ambaro
Mówiąc USA dajesz mi wypowiedź dwóch naukowców ; P ? Ostatnio była konferencja NASA na ten temat, jakaś dziennikarka z taboidu spytała o Nibru i 2012 i cała sala wpadła w śmiech ; P ? O czym to świadczy ? O tanich poszukiwaczach sensacji. Planeta X istnieje, jako 9 planeta od słońca, ale to, że walnie w ziemię to jest czysta retoryka i tania sensacja ; P. Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Cytuj:
mozesz mieszkac w baraku ale mnie to jebie jak nauczysz sie pisac to pojde sie z nia podymac najwyzej sobie poczeka moja Kasiunia :*:*:*:* PZDR. dla niej Kasia ILVU :*:*:*:*:* PS. Twoja inteligencja mnie rozbija ![]() ![]()
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 25-08-2008 o 10:41. Powód: Kris |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 08 2008
|
![]() @2x UP
A jak wytlumaczysz dziwne zachowanie Plutona I Neptuna?? Skoro sie tym interesujesz, to na bank wiesz o co mi chodzi... @DOWN Ok, zakladam wlasny temat o Planecie X... Zaraz si dowiesz ![]() Ostatnio edytowany przez Ambaro - 25-08-2008 o 11:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
lol. ten obrazek tylko ośmiesza teorie planety X. Gdzie peryhelium, apogeum, gdzie tu się mają prawa Keplera ? Jednym słowm, Big Fail ; F. @ up jest już taki temat >.> Ostatnio edytowany przez neopostman - 25-08-2008 o 10:45. |
|
![]() |
![]() |