|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() Ludzie test serw jest spoko!
![]() ![]() no ale coz niskie levele za duzo do gadania nie maja wiec raczej szkoda dnia dla tych co z np. 10 lev sie logowac chca ![]() ![]() wiec: SEE U ALL IN TEST SERWER!! |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() A ja wam powiem krótko jak narazie zalogowałem sie dwa razy ^^ , jak mają wprowadzać tą kolejke to ja jesetm przeciw wiecie jakby nie patrzył na świat przychodziły by logowanie 800-900 osób a tutaj koło 10 000 ^^ , wole sie męczyć przy tym pieprzonym napisie 'Too many players....' i sie za 10 razem zalogować niż męczyć z tym cholerstwem
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2004
Lokacja: Erran Ithu'il (Jarosław)
![]() |
![]() Wszystko jest piekne, pozmieniane grafiki, ale czy zauważyliście jakieś nowe przedmioty? Mowie NOWE itemy, a nie nowe grafiki, oraz prosiłbym o informacje na temat tych nowych beholderów (bo są 3).
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() No i jest problem.Chodzi jak zwykle o logowanie bo mam 3 postacie na koncie.Loguję się jedną i pisze mi że jestem tak któryś w kolejce.Potem biorę abort i loguję się drugą i to samo i w końcu abort i loguję się 3cią.3cią postacią loguję się od paru godzin i jest spox
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() dostanie się teraz na serwer jest niee możliwe . Więc chyba nie prObujcie
![]() ![]()
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() undefinedchciałem dodać że ten system jest popierd....y doszło do tego że ogranicza sie wolność facc to jest chore kur.a. sami wiecie najlepiej że bez pacca ani rusz a co koleju update jest coraz gorzej wiekszość graczy teskni do starej tibii. Gram w tibie od 2 lat innymi charami i chce powiedzieć że to co robi cipsoft jest po prostu po***ane .Nie ma co tu ukrywać dojdzie do tego że bedzie trzeba wykupic pacca w paccu . To jest śmieszne czekam od 18 jestem teraz 1818 i pewnie zaloguje sie w wtorek na wieczór .Hehe nieżle ja *******e życze wszystkim miłych świąt i może sie kiedyś zaloguja na testa "kiedyś'' cya in tibia test
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() ee?? Loguje sie na testa pierwszą postacią, jestem 365, po 4 minutach zmieniam postać na inną i tą następną jestem 3715 !! Nie sądzicie, że to dziwne? |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 11 2004
|
![]() Cytuj:
![]() tak wiem jestem malym brzydkim zlym cheaterem |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 12 2004
Lokacja: "Nieważne gdzie, tego nie potrzebujemy wiedzieć"
|
![]() co do kolejek, to jesli np. non stop beda sie wbijac pacce to zaden facc nigdy nie wejdzie... zalozmy, ze na aldore loguje sie 80 osob w tym 3 z nich to pacc, za chwile jest 1 pacc, potem 2 itd. to wchodza TYLKO pacce, a facce zostaja na koncu kolejki bez szansy zalogowania
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 66
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Nie plujcie sie do tych kolejek pacci czekaja tyle samo.
Awogóle teraz jest najwieksza szansa sie wbicia.
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Wbiłem się na tibie tuz po czyszczeniu serwów ,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#54 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Zaczynam się zastanawiać czy do tego opóźnienia w kolejce, mogą się przyczyniać nasze piękne, szybkie łącza internetowe prosto od Telekompromitacji. Ostatnio edytowany przez Ara'Gorn - 12-12-2004 o 11:58. |
||
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
|
![]() Czy moze ktos moglby powiedziec mi jakie wlasciwości będzie miała ta nowa niebieska strzała ? (nie zamieściłem obrazka bo nie wiem jak ) Ja sam nie moge
sprawdzić bo coś mi sie tibia pieprzy jak tam kombinuje z test servem. __________________________________________________ ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MS_nake - 13-12-2004 o 16:50. |
![]() |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() test serwer jest extra!!! chociaz czkalem okolo 2-4h w kolejce nie żałuje!! te potwory sa extra i rzeczy !!!
|
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moge zadać pytanko : do kiedy jest ten TESTSERVER??
![]() ![]() ![]() ![]()
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() EDIT by Charlotte Makantana: Argh bylem 211 i CONECTED TIMEOUT...
UWIELBIAM PRZYCISK REPORT BAD POST Ostatnio edytowany przez Charlotte Makantana - 14-12-2004 o 08:47. |
|
![]() |
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() A co to !?
Wyłonczony już jest test serv ?? |