|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @up:
wyciagneli te obrazki z pliku tibia.spr i podpisali jak im sie podobalo... A ich "Dragon Scale Shield" to nic innego jak nowy wyglada great shielda, mogliby sprawdzac swoje info dokladniej zanim cos dadza ![]() A ta "Ancient Rune" to mi przypomina raczej odcisk stopy Yeti, ale tego juz nie wiem na 100% |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cosik mi się zdaje, że ta Ancient Rune i Blue Crystal Note istnieją - są to elementy Ancient Helmet questu, przynajmniej tak można wywnioskować z ich położenia w spr - obok Crystal Arrow i Burning Heart, które na pewno są z tego questu [dokładniej wypadają z faraonów, więc te dwa przedmioty, i jeszcze trzy inne, które można zobaczyć w spr, zapewne też].
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Aktywny gracz
Imię: Fawkes of Tiara
Profesja: Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 19
Skille: 60/55;/
Poziom mag.: 9
|
![]() Przechadzałem się po tibi i zobaczyłem domek w którym była zbroja o nazwei Hero Armor. Nie pamętam ile capu miało ale chyba cos 13 def.Nie wiem jak wstawiać obrazek
![]() ![]() ![]() ![]()
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: -----
Imię: Isair of Xel'Rash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 114
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() You see a devil helmet (Arm:7).
![]() devil helmet jest juz od dawna |
![]() |
![]() |
#45 |
Guest
|
![]() W informacjach potworow jakie przedmioty wypadaja nalezalo by dodac do Dragon Lorda ze wypada Life Crystal ( rzadko) wypadl mi jeden na 12 zabitych wiec dobrze by bylo jakby sie to tam pojawilo
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
Lokacja: Tam, gdzie lampy uliczne na noc wyłączają.
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2005
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Omruc przywołuje stalkery. Dostaje sie za niego 2950 expa. wystepuje na ankrahmun.
Morguthis przywołuje hero ![]() Ostatnio edytowany przez Lord Merciless - 13-02-2005 o 19:48. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
Lokacja: W willi w basenie z moim laptopem i otoczony przez piękne kobiety
|
![]() Ostatnio edytowany przez Kermit Frogger - 25-02-2005 o 21:24. |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() z Larvy niedawno wypadlo mi 11 gp , po jakichs 30 minutach , wypadlo 13 gp , a na stronie pisze że max 10 gp
![]() |
![]() |
#50 |
Guest
|
![]() Larva , ja sie spotkalem z maxymalnym 13 gp , nie 10 -.-
![]() Ostatnio edytowany przez Gokufan - 26-02-2005 o 17:35. |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() Amazon Shield napewno jest bo raz koleś w depo sie nim chwalił.Nie pamiętam jego nazwy, ani nie zdążyłem dać look bo zabrał (przez co myślałem że to jakaś Magic Shield) a jeśli (jak sie domyślam) ta tarcza to Amazon Shield to ta fioletowa zbroja to Amazon Armor a także ten hełm wygląda jak Amazon Helmet. Co do innych - hero armor myśle że to prawda, niema ssa ani nawet skopiowanego looka, ale jeśli wogóle istnieje to nawet powiedział bym tak bo ma Arm: 13 co by znaczyło ze ma 6 miejsce w sile a wróg Hero ma także 6 miejsce w sile, ale tym razem w potworkach...
|
![]() |
![]() |
#52 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Temat jakiś taki chyba starożytny, ale pasuje bardziej niż "Błędy na tibia.pl", więc piszę tu:
Może czas dodać to do spisu tarcz: ![]() You see a closed door. It belongs to house 'Wood Avenue 8'. Fabulous Gino owns this house. Świat Calmera, jak ktoś chce może zobaczyć. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Stan: Niegrający
Imię: Repos
Profesja: Knight
Świat: Pacera
Poziom: 38
Skille: 72\71
Poziom mag.: 5
|
![]() Racja, w spisach pzredmiotow nie tylko nie ma phoenix shielda, ale tez energy shielda, studded bootsow, dragon scail helmeta, twin axa i paru innych itemow, nie chce sie czepiac, ale na tibi.de sa te itemki, a ponoc tibia.pl byla sprawdzan pzrez cipow i dodano jakiegos hammera, to co za probem bylo dodac tamte itemy?? Przynajmniej bylby spokoj na jakis czas.
|
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
|
![]() Jest nowy stworek cos w stylu beby beholder widzialem jak akanegirl (na eterni) zamienia sie w to chyba przy pomocy utevo res ina. sry zapomnialem zrobic screena. A i mam jeszcze screena z nowym helmem na eterni tylko nie wiadomo jak sie nazywa bo zaslanioe go small shappire. Ten helm lezy w venore w hatce Deathwanderer`a (121 royal). Mam screena tego helmy ale nie wiem jak go dodac do posta, jak mi powiecie to przesle
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
![]() |
![]() nieco pod Thais jest jest taki jakby obuz z minosami guardy i zwykłe a na mapie respawnu tego nie ma zaznaczonego
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Biłgoraj
Imię: Bellir Shyn
Profesja: Knight
Świat: LUCERA
|
![]() Zauwarzyłem, że Fire sword daje światło (słabe), moglibyście umieścić to na stronce w opisie tej broni (bo troche w tibie gram a nie miałem pojęcia o tym
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @polm84: on daje światło od daaawien daawna
![]() @Repos: tibia.pl wstawia informacje sprawdzone w 100% a na tibia.de są itemki które ponoć istnieją i nic o nich nie wiadomo. @Kermit Frogger & Otil: screnshoty a może uwierzymy ![]() @Royal-Nick: Screnshot plx (http://www.imageshack.ws/)
#58 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Mahakam
|
![]() Cytuj:
bullshit_mode=on Cytuj:
jak na to wpadles watsonie? o.O bullshit_mode=on
Hail Mahakam!!! ![]() Ostatnio edytowany przez khazad - 25-04-2005 o 10:49. |
||
![]() |
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() czy moglibyście w kalkulatorze siły magicznej dodać obrażenia od czaru exori vis(energy strike) i adevo mas hur(explo)
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rhaziel Bruth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sunblade Se
Świat: Furora
Poziom: 71
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() DARK SHIELD (http://www.tibia.pl/items.php?sort=item&id=137)
Skupuje H.L. w Outlaw Camp po 60 GP ![]() EDIT Właśnie sprawdziłem i kupuje on wszystkie miecze, topory, bronie i tarcze po różnych cenach. Nie mam siły spisywać cen ![]() Jak ktoś chce nie ch to zrobi ![]() Ostatnio edytowany przez vampire86 - 11-05-2005 o 03:18. |
![]() |