|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Odkąd wszedł update ani razu się nie zalogowałem
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Aschitaka - 16-12-2004 o 16:12. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() System queue jest do chrzanu... zmuszanie ludzi do kupowania pacc za nieziemskie pieniadze (jak dla mnie). Niedlugo moze bedzie tak, ze tylko pacc beda grac w tibie. Ale jest tez optymistyczna prognoza ^^. Moze CiPy zniosa kolejke bo wg mnie ma duzo errorow.
Na swiatach ePvP czy PvP z logowaniem powinny byc male problemy. Ale ja gram na Calmerze i loguje sie srednio 1,5h. Do tego mam brata i jakbysmy sie zmieniali na kompie co 2h to...uuuu. Delikatnie mowiac: c***nia z grzybnia jest...
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() RACJA!!! Najpierw uzależniają teraz utrudniają gre......Czy wogóle mamy jakieś szanse na zniesienie kolejki??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
![]() |
![]() Mi kolejka się podoba. Włączę logowanie, poczytam forum, posurfuje po necie, zjem obiad czy co tam jeszcze i po jakimś czasie zagram. Przecież nie muszę się cały czas patrzeć na ten licznik. A wcześniej trzeba było przez ten czas siedzieć i łamać palce z myślą "czy dziś się zaloguję?". Daje to też równe szanse, Tibio-proxerom i zwykłym graczom. Niepokoją mnie jedynie zgłaszane błędy, osobiście takich nie doświadczyłem i mam nadzieję, że tutaj wszystko zostanie jak jest (nie będę miał błędów). A to, że licznik stoi w miejscu to nie wina kolejki tylko graczy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
Popieram całym sercem. Oprócz tego, że można być pierwszym przez kilka minut =]. Ale przynakmniej rzadziej gram i mniej siedzę przy kompie po szkole [uczę się O_o] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Hmmm. Jakby przeliczyć wszystko to raczej wychodzi na--tak, lecz powinni troszke udoskolalić system
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: Właśnie, gdzie ? ;<
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No to lol.... gram na Dan00bi niby serwer przeludniony (strasznie duzo polaków
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Rendarn - 27-12-2004 o 18:29. Powód: dorum... lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() Greetings!!
@Aston Popieram całym sercem ![]() Ja gram na Antice i dla mnie problemu nie ma. I tak chodzę na wykłady wieczorowo więc gram z rana. A na wieczór się umówiłem z siostrą w ten sposób, że godzinę przed moim przyjazdem loguje mnie i jak wrócę to zdążę się wykąpać, zjeść kolację i przejrzeć szybko forum i następnie "Witajcie Tibianie" ![]() Powodzenia na polowaniu życzę. __________________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() mi sie podoba - mam rycka na facc i bym mnie cos strzelilo jakbym mial tak co chwile wklepywac
a tak to wlaczam i sie wbijam o kazdej poze - jak nie po 10 min to po 30 ale zawsze ![]() Atak to mama pacc - mi sie podoba |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Kolejka jest beznadziejna. Z jednej storny ten system jest sprawiedliwy, ale teraz nie jestem w stanie zalogowac sie na Arcanie, ani na zadna z moich faccowych postaci. Jest 3:04, a ja stoje caly czas na 38 miejscu w kolejce na Arcanie. Przed powstaniem tego systemu kiedy nie moglem sie zalogowac, to dawalem sobie spokoj i nie tracilem czasu. Albo tez logowalem sie po 10-15 minutach. A teraz czekam po 4 godziny, a kiedy sie juz zaloguje, musze wylaczac komputer.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
|
![]() Ja gram na Pythera i o kazdej porze wbijam sie bez kolejki (bez pacc) i to mnie cieszy. Leczy gdy spojrze na mojego brata ktory gra na Eterni o 15.00 jest 40 w kolejce to mi sie plakac chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() Wbijam się na Arcanię jakieś 4-5 godzin, w tym od 40 minut jestem pierwszy w kolejce i niedługo muszę kończyć . Pozdro...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Sosnowiec, Darashia
|
![]() mam pacc wiec mnie to z groy na dol, ale czy wy macie jakas manie? nie bede cytowal ale to sa tendencje maniakelne... jak nastepnym razem starsi powiedza ze "ja" jestem uzalezniony to chyba pokaze im ten temat... Stres jak... zbadajcie sie, a potem piszcie, moim zdaniem( z testa) kolejka rulezzzzzzzz.
![]() |
#56 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
Wcześniej siedziałem przed komputerem i wklepywałem ciągle te same hasło, nic w tym czasie nie mogłem robić. Do tego nie miałem pewności, że się zaloguję. W takim przypadku po prostu traciłem czas który mogłem wykorzystać na pouczenie się, obejrzenie telewizji, czy zrobienie czegoś pożytecznego. Teraz mogę się oderwać i porobić to o czym juz wspomniałem. Wystarczy co jakiś czas spojrzeć na licznik, nikt nie każe czekać ze wzrokiem w liczniku. A do problemów z zaludnionymi serwerami, nie doświadczam, ale myślę, że świerzo po przyjściu do domu można włączyć logowanie, nie ważne, że nie chce się póki co grać. Potem gdy się już zalogujemy to zależnie od tego czy się chce czy nie można grać, albo się wylogować, aby mi zwolnić miejsce ![]() Błędy, niestety występują i często bywa, że coś świerzo wprowadzonego nie jest wolne od błędów. Jednak myślę, że CIP-Soft je naprawi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2004
|
![]() zgadzam sie dawniej bylo ***owo wpisywac tak ciongle nr i haslo i jeszcze nie widomo bylo czy cie wzuci a tu z kolejkom jest za***iscie czekam najduzej 30 min a bez kolejki to sie wijalem 30 min i tak mnie nie zalogowalo a wlonczysz sobie kolejke i nie musisz siedziec przed kompem tylko wyjdz se do kolegi albo do wyjdz z psem i przyjdziesz jusz bedziesz w grze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() Moim zdaniem kolejka jest do kitu, popatrzcie: mam pacc, gram sobie spokojnie, expie,jest niedziela, wieczorem, na serverze 860 osób, w kolejsce jest ponad 200 osób, nagle mass kick-- osoby z kolejki wchodza na server, potem loguja sie pacc i na servie jest 950 osób co za sobą idzie przeciązenie servera i znowu mass kick i tak w kółko,
![]() Ostatnio edytowany przez Vagirio - 29-12-2004 o 11:21. |
![]() |