|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rafigus
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 150
Skille: 90/85
Poziom mag.: 8
|
![]() Jest to stary char, obecnie nie posiadam do niego dostępu. Dlatego zrobiłem nowego, bo nie miałem chara na celeście (oprócz noob chara, na ktoórym trzymałem itemy). Eq słabsze, ale biegałem w takim, bo mi sie podobało z wyglądu, w BP były softy i troche GP w banku.
Pozatym tamten ss był robiony jeszcze przed wakacjami i przed wakacjami straciłem dostęp to tego chara =] mam nadzieje, ze wyjasnilem watpliwosci =] Ostatnio edytowany przez Rock_Star - 17-11-2008 o 07:29. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2008
Imię: Ganne Sion
Gildia: Brave Souls
Świat: Celesta...
Poziom: 2
Skille: 6/9
|
![]() @2up Hmm, kiedyś na celeście te głupie golden legi, które miałem na tym pallku kosztowały 350k~, blue robe ze 20k, bohy ok 50~. Poza tym jeszcze mam 62sorca z 56mlvl (exp tyle co soule, większość czasu sd making), no i świeżo zrobionego 40~ed na Cele~, ale nie gram nimi, a ten pall jest deletnięty, bo myślałem, że już nie będę nim grał ![]() Btw, szacun za pogląd na graczy. Next adv ![]() ![]() + 70 axe ![]() ![]() No i adv ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez grelozi0m - 17-11-2008 o 19:45. Powód: bo szybko wbijam lvle i nikt nie postuje :< |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gz Ganne~ Ladnie expisz, gonisz mnie xd Dawaj, dawaj póki mam mało czasu, bo potem to ja PG walne ostre ^^
Ja nie uchwyciłem ostatniego adva (43 lvl) więc bez ss. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() Heh, też nie mam sporo czasu... No ale jak jestem w grze to expię, a nie stoję w mieście/wastuję staminę na bota ;p.
Efekt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Taa zazdroszczę Ci eq, lvl, skili, staminy, mlvl, numerków expa, tego ile żółwi zabiłeś, a ile bot, tego jaki jesteś fajowy, tego, że przeszedłeś z pvp na n-pvp[to już w ogóle dziwne mnie się wydaje], tego, że wybrałeś celestę gdzie z tego co można zobaczyc na t.com nie ma niskich lvl, a o inq service można pomarzyc. Jesteś po prostu jak to teraz się często mówi KOKSEM!
@Bax czy jak tam sie nazywasz na tym forum, sądzę, że masz za wysoką samoocenę, na prawdę muszę Ci to powiedziec, nie jesteś aż taki cool za jakiego się masz, tak wiem grasz w tibie od 8 roku życia itd. i ja taki fajny nie jestem no ale stary na szacunek trzeba sobie zasłużyc czynem, nie słowem. Ze szczerymi pozdrowieniami, wbrew temu co komu może się wydawac.
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
No taa, jesteśmy nubami, a to są nasze pierwsze postacie /które i tak kupiliśmy na allegro!/, a gramy na npvp, bo nie chcemy wyrwać "deduwy" i botujemy 25/7 na tibii gg!... Idź się kolo ogarnij, elo. @RS Oj tam, szybko odrobisz, keep your head up;P 35 ![]() ![]() 36 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() Nowa porcja, niestety, zapomniałem zrobić ssa z adv na 37;/ :
5th mlvl: ![]() 38 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Dreamers
Myślisz, że każdy kto ma coś lepszego niż knight seta, kupił GP na Allegro? Każdy kto ma lvl 30+ i expi w miare szybko używa bota? Każdy kto mówi, że przeniósł się z PVP na NO-PVP coś ściamnia? No to widze, że kolega na wysokim poziomie. Prosze nie udzielaj się już na tym forum, bo to jest temat do wklejania zdjęć i komentowania ich a nie do kłotni, którą Ty właśnie probujesz rozpocząć =] @ Ganne Gratz! @Topic Level odrobiony, niestety zapomniałem SS zrobić, więc tylko coś takiego. Tylko tych 50k na AOL'a trochę szkoda =P ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
|
![]() Najpierw pomyśl, potem napisz- Nie użyłem słowa allegro w mojej wypowiedzi - czyli skądś musisz to znac jak Ci to przyszło na myśl. Na 30 lvl jak się gra to sie chyba raczej szybciej niż wolniej expi nie? To z tym pvp, weź się... może nie skomentuje bo nie wiem znów skąd to wysnułeś, nie potrzebna ironia z wysokim poziomem skoro sam go nie prezentujesz _/
;* Gz lvl, wrzucaj częściej screeny i namów resztę guild by wklejała będzie jeszcze ciekawiej niż jest!
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() @up
Dopiero się rozkręcamy ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez grelozi0m - 19-11-2008 o 21:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() gratz Ganne~
Ja nie będę gorszy =] ![]() Troche późno (dopiero na 48 lvl) ale mlvl tak samo jak skilami się nie przejmuje =] ![]() Ostatnio edytowany przez Rock_Star - 20-11-2008 o 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2006
|
![]() Rock_Star - Widać ? WIDAĆ! Ja nie widzę problemu
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
|
![]() TEMAT DO USUNIĘCIA - GILDIA JUŻ NIE ISTNIEJE. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() błehehehehe, od poczatku bylo wiadomo ze tak sie skonczy :<
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. |
![]() |
![]() |