|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chyba lepiej żeby kupił komuś pacc i miał z tego jakąś frajdę i jeszcze pomógł komuś kto nie może/nie chce kupić na rl tylko tibijską niż (jak 90% społeczeństwa w moim wieku [18 lat] kupił se wódkę jak tylko dostanie jakieś drobne od rodziców żeby zawołać kumpli i modlił się do niej licząc że w ten sposób zrobią się z jednej trzy).
Podobnie z allegro - chce niech kupuje ale już wyjaśnił. Btw, daj więcej filmików. ;]
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Czemu nie założyłeś seta na mlvl skoro i tak starałeś sie być na dystans od frostów? Chyba lepiej szybciej ubijać moby... W niektórych momentach hopowanie było wskazane. Addony też nie zrobiły na mnie wrażenia bo u mnie są tanie. Osobiście szkoda byłoby mi wydawać kasy rzędu kilku milionów gp (nie wiem jakie ceny są u Ciebie) na nic nie dający dodatek.
Ostatnio edytowany przez Krajzel - 15-11-2008 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może miał już hacka?
Ja osobiście miałem już 2 hacki i jedyne co mi zostało to addony...
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2008
Lokacja: Konin
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
![]() |
![]() Jak już wcześniej mi wyjaśnił ~100k gps na 1lvl z SD czyli w tym przypadku jakieś 150k ;P Pozdro
![]() a kolega to przysnął ? xd Ostatnio edytowany przez Nitrobollon - 15-11-2008 o 11:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Przemyśl
Imię: Haunted Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Nebula
Poziom: 48
Skille: 79/63
Poziom mag.: :/
|
![]() On sharuje z wujkiem konto dlatego ma tyle kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() Beznadziejny ten film. Najgorszy jaki widzialem w tym miesiacu.
![]() Jeszcze Autor pisze w tym temacie takie pierdoly, ze ten film juz zupelnie swiadczy o swojej beznadziejnosci. P.S. AAaa bylbym zapomnial. Wy tam wyzej, tolerancyjni i wyrozumiali... ...Wyjdzcie "z tad".
UZUMAKI NARUTO! Ostatnio edytowany przez KoXiS - 15-11-2008 o 12:47. Powód: Kris |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Glupie 5% przez godzinny exp daje w hu i jeszcze troche ; ) Tak samo jakbys powiedzial " po co zakladasz softy? Tylko regeneruje ci szybciej mane... "
![]() Ostatnio edytowany przez Koszyk - 15-11-2008 o 13:00. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
|
![]() Ale za to dobrym połączeniem jest glacier kilt + helm i coat dający mlvl (w sumie + 2mlvl) + spellbook of dark mysteries (dopiero od 80 lvl + 3mlvl) + softy i wtedy mamy troszeczkę zwiększoną obronę od lodu + 5 mlvl + softy które nas ,,leczą'' To jest najbardziej optymalny i ergonomiczny układ equ ;p + zamiast zwykłego utamo używamy energy ringa (starcza na 10 min i nie zabiera dodatkowo many jak utamo) lub life ringa który leczy więcej za mniejszą kasę niż mfy ;p (oczywiście wolniej)
Ostatnio edytowany przez kombossik123 - 15-11-2008 o 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Dobra czyli autor chciał się pochwalić "eku" i addonami ale mu nie wyszło.
@up Dobrze mówi, polać mu I jakie to ma znaczenie jak założył "normalnego" seta który jest najgorszym wyborem. Już glacier byłby lepszy. @down Zawsze można zmienić obywatelstwo, nikt Cie w Polsce nie trzyma Ostatnio edytowany przez Krajzel - 16-11-2008 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2008
|
![]() ja, pierdole każdy mu zazdrośći ; )
ludzie, kurwa teraz serio, żaluje że jestem polakiem.. @do autora kiedy jakiś nowy filmiik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak przyznaje sie zazdroszcze kupowania kasy na allegro + siedzenia na okolnir poprostu tak strasznie zazdroszcze , ze chyba pojde roznosic ulotki nakupuje sobie cc na harmonii i bede ownic .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2005
Imię: Gexus Korka
Profesja: Elder Druid
Świat: Xerena
Poziom: 80~
Skille: -/-
Poziom mag.: 60
![]() ![]() |
![]() No i tak zrób i się nie ośmieszaj.
Gexus Korka Life - Od najstarszych czasów tego chara... ![]() 16:52 Sir Energia [48]: etam 16:52 Sir Energia [48]: z Polaka mam 2 16:53 Gexus Korka [86]: ja 3 16:53 Gexus Korka [86]: XD 16:53 Sir Energia [48]: 3nie wiem o co tam chodzi 16:53 Sir Energia [48]: jakies kurwa tam czasowniki 16:53 Sir Energia [48]: rzeczoznik 16:53 Sir Energia [48]: nie 16:53 Sir Energia [48]: rzeczowniki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2008
Lokacja: Chelm
Imię: Devvixx
Profesja: Elder Druid
Świat: Danubia
|
![]() ;] Dzieki za poparcie u paru ludzi =] a dla pijawek: spoko wyrazajcie swoja opinie. ALE O FILMIE NIE O MNIE .... niedlugo dodam jakis filmik z nightmare...dzis bylem ale tylko 30 minut
![]() 15:43 You advanced from Level 69 to Level 70. przy okazji spadl dsm :> |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2008
|
![]() ile ci poszlo sd na tym filmiku?
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum