|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() hehehhhehehehehehehehhehehehehehehehehehehhhehhehe hehehhheheheeehehehehehehehehehhehehehhehheeheeheh ehhehehhehehehhehehhehhhehehhehehhhehehehehehehehh ehehehehehehehehehehhhehhehehehehhheheheeehehehehe hehehehehhehehehhehheeheehehehhehehhehehehhehehheh hhehehhehehhhehehehehehehehhehehehehehehehehehehhh ehhehehehehhheheheeehehehehehehehehehhehehehhehhee heehehehhehehhehehehhehehhehhhehehhehehhhehehehehe hehehhehehehehehehehehehehhhehhehehehehhheheheeehe hehehehehehehehhehehehhehheeheehehehhehehhehehehhe hehhehhhehehhehehhhehehehehehehehheheheheheheheheh ehehhhehhehehehehhheheheeehehehehehehehehehheheheh hehheeheehehehhehehhehehehhehehhehhhehehhehehhhehe hehehehehehhehehehehehehehehehehhhehhehehehehhhehe heeehehehehehehehehehhehehehhehheeheehehehhehehheh ehehhehehhehhhehehhehehhhehehehehehehehheheheheheh ehehehehehhhehhehehehehhheheheeehehehehehehehehehh ehehehhehheeheehehehhehehhehehehhehehhehhhehehhehe hhhehehehehehehehhehehehehehehehehehehhhehhehehehe hhheheheeehehehehehehehehehhehehehhehheeheehehehhe hehhehehehhehehhehhhehehhehehhhehehehehehehehheheh ehehehehehehehehhhehhehehehehhheheheeehehehehehehe hehehhehehehhehheeheehehehhehehhehehehhehehhehhheh ehhehehhhehehehehehehehhehehehehehehehehehehhhehhe hehehehhheheheeehehehehehehehehehhehehehhehheeheeh ehehhehehhehehehhehehhehhhehehhehehhhehehehehehehe hhehehehehehehehehehehhhehhehehehehhheheheeehehehe hehehehehehhehehehhehheeheehehehhehehhehehehhehehh ehhhehehhehehhhehehehehehehehheheheheheheheheheheh hhehhehehehehhheheheeehehehehehehehehehhehehehhehh eeheehehehhehehhehehehhehehhehhhehehhehehhhehehehe hehehehhehehehehehehehehehehhhehhehehehehhheheheee hehehehehehehehehhehehehhehheeheehehehhehehheheheh hehehhehhhehehhehehhhehehehehehehehheheheheheheheh ehehehhhehhehehehehhheheheeehehehehehehehehehheheh ehhehheeheehehehhehehhehehehhehehhehhhehehhehehhhe hehehehehehehhehehehehehehehehehehhhehhehehehehhhe heheeehehehehehehehehehhehehehhehheeheehehehhehehh ehehehhehehhehhhehehhehehhhehehehehehehehheheheheh ehehehehehehhhehhehehehehhheheheeehehehehehehehehe
oto jego bardzo inteligentne słowa które mi przesyła na gg ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
jak bedzie cofka, krotko mowiac - j***e tibie i ide grac w HL2 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Moja ukochana Secura padla....bylem w trakcie sprzedawania domq za 30k qrwa! taka okazja! i kick grrr
![]() ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 12 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() qwa kiedy bedzie mozna normalnie grac!!!!???? ja zara oszaleje z tej nudy........ jak ktos wie niech powie bo postanowiłem sie wziąć ostro za tibie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Level: 30
World: Titania Residence: Ab'Dendriel Guild membership: The Wise Sorcerer of the Noble Pheonix Last login: never logged in Account Status: Free Account Czy ktokolwiek jest mi to w stanie wytłumaczyć? To moje aktualne dane z przed 30 sec na tibia.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Titania dziala
![]() Ostatnio edytowany przez Hengar - 16-12-2004 o 18:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Danubia już działa, mozna sie logowac.
(Mowie to co wyniklo z moich obserwacji) |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
|
![]() OOo! Udało mi się zalogować na Titanię! Czyżby już wszystko działało?
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() mnie wkurza jedno bo chyba nie tak duzo czasu by zajelo **** chociaz napisanie za stronie ze przepraszaja ale np"wystapil blad i beda problemy z gra " a nie ma zadnej oficjalnej wiadomosci i nie lubie czegos takiego:/takie sranie w banie i niech kazdy sobie wymysla co sie stalo a i jezeli by byla cofka to sadze ze bedzie ona dosc odlegla poniewaz chyba 2 dni temu tez byla seriakickow i duzo osob na amerze i innych swiatach(liczacych sie osob) popadalo
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2004
|
![]() Wszystkich informuje ze już spokojnie mozecie sie logować Have fun with tibia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: NoWa SóL
|
![]() Hehe widzę ,że jak mnie nie było w domu to Tibia szalała , przeczytałem ten temat i powód to niby ,że ktoś buga znalazł heh jak to prawda to ciekawe co za tego buga dostanie
![]()
NUDZI MI SIĘ TIBIA Ostatnio edytowany przez Wezuns Titania - 16-12-2004 o 18:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() A mi tibia dalej nie dziala, mam connecting to the game world. please wait i nie idzie (czasami jest connection refused)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak, zgadzam się z Thomasi'm... Powinni poinformować.
Moim zdaniem powodem awarii(wylaczenia) był: Albo jakaś kompletnie nieoczekiwana awaria itp,itd,etc,etc. Albo naprawiali buga. Buga nikt raczej nie reportwał, bo z tego co wiem kilka godzin po update już ziomy z isarii znali tego buga, a mianowicie buga z przesuwać np. Tapety z zewnątrz. Wygląda na to, iż naprawili. EDIT:----- @UP Zależy jaki, świat. Tu mówimy o Danubii. Jeżeli mówisz o Danubii, to się dziwię czemu. Jeśli zaś nie, to sprawa oczywista. Tempo włączania serverów jest różne. EDIT2:---- @DOWN Tak było przez ostatnie 3 godziny (jeśli sie nie mylę). Prawdopodobnie każdy tak miał. Ostatnio edytowany przez Nitro - 16-12-2004 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() A ja nadal nie moge się zalogować
![]() ![]() ![]() ![]() Po wybraniu postaci pojawia się okno: "conecting to the game world" i nic, czekam i czekam i d..a, a kiedy nacisnę "abort" to ponownie pojawia się okno z wyborem postaci i tak w kółko ![]() ![]() ![]() Czy ktoś jeszce tak ma? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2003
|
![]() Ja tak mam jak juz zreszta wyzej pisalem. Ciekawe czemu niektorzy moga sie lognac, niektorzy nie, sprobuje jeszcze raz sciagnac tibie moze to cos pomoze.
Edit @upup wiem ze tempo wlaczania serwerow jest rozne tylko ze tam gdzie gram (Nova) jest coraz wiecej osob teraz wiec inni juz chyba moga sie logowac :/ Ostatnio edytowany przez Sting - 16-12-2004 o 19:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja juz ściągnąlem i nic nie dało
![]() ![]() ![]() Więc nie masz co się męczyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Proponuje nic nie kombinować. To wszystko zależy od CIP Soft...
Mam nadzieje, że zdążyłem, zanim Reinstalowałeś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() co jest do jasnej ch...
ile jeszcze to bedzie trwac fortera juz 4 godziny jest padnięta |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2004
|
![]() I znowu były 2 mega lagi i kick.Padła harmonia ponownie ale czy inne servery nie działają tego nie wiem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() No nie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przed chwilą udało mi się zalogować połaziłem sobie 5 min, i znowu kick ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I czemu na tibia.com nic jeszce o tym nie pisze? A i jakieś modki z tego forum mogły by umieścić newsa na stronce ze wszystko się zje.....ło |
![]() |
![]() |