Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-12-2008, 17:31   #41
Paciuch
Użytkownik Forum

Paciuch's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rujewit Pokaż post
Paciuch tak wogole mama wie ze uzywasz takie slownictwa i grasz w taka gre ?
Ta wie że w to gram i wie o co w tym chodzi.
Moric "Lista dedów Rujewita o niczym nie świadczy" i tu sie mylisz (dorosły człowieku) bo myślisz, że jesteś starszy a się nie znasz. To powiec mi (dorosły człowieku) jak jakiś 23 lvl padł 30 razy a drugi 23lvl 1 raz to to też o niczym nie świadczy? Bo mi się zdaje, że to świadczy o tym, że ten 1 jeszcze nie potrafi tak dobrze grać jak ten 2. -.-

Cytuj:
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: Offtopic, wulgaryzmy
Uppsss....

Ostatnio edytowany przez Paciuch - 04-12-2008 o 17:37.
Paciuch jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 04-12-2008, 17:39   #42
Pan_Katt
Użytkownik forum

Pan_Katt's Avatar

Data dołączenia: 03 12 2008
Lokacja: _____/

Imię: ____/
Profesja: Elite Knight
Domyślny

Złoto dla tego Pana.
Moje pasy to!!111 eEOENOENEONe
4979865
giotfhh34
plx wbij mi moj wymarzony super hiper mega!!! 25 lvl pxlpxlpxl
Pan_Katt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2008, 17:39   #43
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica

Profesja: Elder Druid
Hansu ma numer GG 2029793
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MatiCFC Pokaż post
Hansu, nikt z nas nie musi Ci pomagać, ale innym może się taka pomoc przydać, nie tylko moja czy kogoś innego. Nie myśl tylko o sobie, tobie to nie pasuje ,to jest to zły pomysł i idea? Innym może się przydać.

Dave, nie jest to bez sensu. Przykłady które pokazałeś, fakt, nie wyszły by, ale blokować najtem takiemi 15 palkowi Dwarfy Guardy w kopalni ? To juz cos, a i kasy palek troche zarobi. Wiesz, tu nie chodzi o zysk. Mozna czerpac przyjemnosc z samej beinteresownej pomocy, a strat i tak nie wiele, blokując guardy np. 30 najtem, i loot na pol. czy tam 75% dobroduszny bloker, 25% dla palka.
Dziecko szybciej solo wbije ten lvl niz z pomoca jakiegos typa co bedzie mi to blokac i to mniejszym kosztem. Najpierw poznaj ta gre potem sie wypowiedz, bo szczerze mowiac gowno wiesz.
Hansu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2008, 17:48   #44
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku

K.Jay ma numer GG 8832635
Domyślny

Cytuj:
Mówisz o zysku materialnym? Nie mam zamiaru nic zyskać, nie takie tego cele.
Głodnemu chleb na myśli...

K.Jay

K.Jay jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2008, 17:53   #45
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Czego sie spodziewasz po kajtkach 15 lat ? Oni zdani sa tylko i wylacznie na siebie, nie mieli do czynienia jeszcze z dziewczyna wiec nie wiedza co to gra zespolowa potrafia grac tylko solo , maja wprawe w biciu, jak widac nie tylko konia bo bicie piany na forum tez im niezle idzie,

Dzieki za slowa poparcia, co do reszty to szkoda waszego czasu :-)
Co do pomocy, juz sie zglaszaja chetni i desert quest za nami
rozdalismy tez 10 serpentow, 7 plate setów, 4 bh shieldy, chlopaki sie rozwijaja i wkrotce jak tylko wbija skille 50 ida na levele, a zajebiscie sie gra, skiluje chociazby jak sie ma z kim pogadac

Pozdrowienia dla Wszystkich !
E mam rozumiec, ze do dziewczyny wpadasz z kolegami i macie gre zespołową? Czy tam oni pomagają tobie? Ogarnij sie chłopie, napisales, ze masz 25 lat a gadasz glupoty. Co ma wiek do zachowania? Znajde Ci na peczki 14 latków co mają bardziej dorosle pomysly od Ciebie i sensowniejsze teksty. Co myslisz ze strzeliles se cytat po łacińsku, to jestes kozak? znasz chociaż ten język? Szpanerstwo i plastikowość, to jest najgorsze... Może niektórzy lubią gre solo? A ty od razu musisz ładować podteksty seksualne? Co ma sex do gry internetowej? Zręsztą sam zauwazyles, ze gra w to mnóstwo młodszych graczy, i to ich prawo, więc nie rozumiem dlaczego na forum ogólnym poruszasz tematy związane z masturbacją i seksem... Na koniec, przedstawiles pomysl, wiec musisz sie liczyc z krytyką, która jest ostra, dlatego, że tak naprawdę masz małe pojęcie o tej grze. Chcesz pomagać? Poznaj chociaż część tej gry i potem się wypowiadaj i pomagaj.
stary 04-12-2008, 18:03   #46
Mooric
Użytkownik Forum

Mooric's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2008

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paciuch Pokaż post
Ta wie że w to gram i wie o co w tym chodzi.
Moric "Lista dedów Rujewita o niczym nie świadczy" i tu sie mylisz (dorosły człowieku) bo myślisz, że jesteś starszy a się nie znasz. To powiec mi (dorosły człowieku) jak jakiś 23 lvl padł 30 razy a drugi 23lvl 1 raz to to też o niczym nie świadczy? Bo mi się zdaje, że to świadczy o tym, że ten 1 jeszcze nie potrafi tak dobrze grać jak ten 2. -.-
Po 1.naucz się pisać poprawnie
Po 2.na moim pierwszym charze zanim wbiłem 30 lvl padłem z 40 razy,a na moim ostatnim charze wbiłem 77 lvl padając tylko dwa razy.
A więc ?
Mooric jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2008, 20:19   #47
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
MatiCFC ma numer GG 9424160
Domyślny

K. Jay, mądre powiedzenie, lecz wiedz, że nie jestem kłąmliwą osobą, a to by sobie przeczyło, przeczyło by temu, co pisałem wcześniej o "zysku materialnym".
Wytłumacz mi prosze o jaki zysk Ci chodziło? Jedyny jaki czerpie z gier to zysk przyjemności.

Hansu:
"Dziecko szybciej solo wbije ten lvl niz z pomoca jakiegos typa co bedzie mi to blokac i to mniejszym kosztem. Najpierw poznaj ta gre potem sie wypowiedz, bo szczerze mowiac gowno wiesz."

Zrozumiesz wreszcie, że taki który ledwo zacznie grę w Tibie poprostu się w grze nie łapie? Wiesz nie każdy kto odrazu zaczyna wie wszystko, i tyle potrafi. Pomyśl. Dla takic hwłąśnie w głównej mierze to jest.

Legenda Ducha Prypeci
MatiCFC jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 04-12-2008, 20:28   #48
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hansu Pokaż post
E mam rozumiec, ze do dziewczyny wpadasz z kolegami i macie gre zespołową? Czy tam oni pomagają tobie? Ogarnij sie chłopie, napisales, ze masz 25 lat a gadasz glupoty. Co ma wiek do zachowania? Znajde Ci na peczki 14 latków co mają bardziej dorosle pomysly od Ciebie i sensowniejsze teksty. Co myslisz ze strzeliles se cytat po łacińsku, to jestes kozak? znasz chociaż ten język? Szpanerstwo i plastikowość, to jest najgorsze... Może niektórzy lubią gre solo? A ty od razu musisz ładować podteksty seksualne? Co ma sex do gry internetowej? Zręsztą sam zauwazyles, ze gra w to mnóstwo młodszych graczy, i to ich prawo, więc nie rozumiem dlaczego na forum ogólnym poruszasz tematy związane z masturbacją i seksem... Na koniec, przedstawiles pomysl, wiec musisz sie liczyc z krytyką, która jest ostra, dlatego, że tak naprawdę masz małe pojęcie o tej grze. Chcesz pomagać? Poznaj chociaż część tej gry i potem się wypowiadaj i pomagaj.
Signed 100%. Zawsze wszystko sprowadza się do jednego, czyli seksu.

K.Jay

stary 04-12-2008, 21:04   #49
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

@MatiCFC

Jak się zaczyna gre, to sie człowiek uczy samodzielności - to raz. Dwa jeśli nie potrafi to owszem moze mu pomóc inny gracz, ale wybacz za to co powiem, nie taki co sam nie umie grać i pada na wszystkim na co pójdzie. No wybacz, ale to tak jakby w szkole polskiego uczył Cie koleś, który przeczytał z 3 książki i na tym się kończy jego doświadczenie.
stary 04-12-2008, 21:12   #50
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

True Hansu, ale omawiamy nie pomoc tylko Rujewita a ogólnie projekt zrzeszający takich ludzi, którzy pomóc mogą. A pomoc doświadczonego gracza takiemu się chyba przyda, który pomóc ofc. potrafi.

I myślę zebyście przestali się czepiać Rujewita o te deady, a poprostu zapytać łaskawie o ich historię, wiesz, a wtedy osądzać.

Legenda Ducha Prypeci
stary 04-12-2008, 21:15   #51
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

I co mi powie? Że kicka mial? No bez jaj =) Początkujący gracz i nie mam nic przeciwko takiemu, ale jak sie uruchamia taki projekt, lub chce się to zrobić to wypadało by być przykładem ^.^
stary 04-12-2008, 21:22   #52
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

Nie wiem co odpowie, ale napewno nie możesz odpowiadać za niego . Lepiej poczekać na Rujewita, wysłuchać, a potem możecie osądzać. Wiesz to tak jakby smiać się z kogoś, że w każdym wyrazie robi 2 błędy, niewiedząc o nim nic, a potem on Ci przyniesie papiery na to, że tak ma i już.

Legenda Ducha Prypeci
stary 04-12-2008, 21:31   #53
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Nie wiem co odpowie, ale napewno nie możesz odpowiadać za niego . Lepiej poczekać na Rujewita, wysłuchać, a potem możecie osądzać. Wiesz to tak jakby smiać się z kogoś, że w każdym wyrazie robi 2 błędy, niewiedząc o nim nic, a potem on Ci przyniesie papiery na to, że tak ma i już.
No i głupi przykład rzuciles =) Dysortografia to nie umiejętność kojarzenia słów na które nie ma reguły oraz ewentualne trudniejsze kojarzenie która reguła pasuje do danego słowa. Jeśli ktoś zna reguły to nie ma problemu. Dlatego takie osoby mają więcej czasu na maturze czy też innych egzaminach i nie mają ocenianych wyrazów na które nie ma żadnej reguły. Reszta błędów jest oceniana. Tak więc... you know... =)
stary 04-12-2008, 21:41   #54
MatiCFC
Użytkownik Forum

MatiCFC's Avatar

Domyślny

Nie chodzi o to. Poprostu people tak oceniają ludzi "z góry", o to mi chodzi, nie znając dlaczego coś się dzieje.

Legenda Ducha Prypeci
stary 04-12-2008, 21:47   #55
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

Wiele rzeczy da się wyjaśnić. Ale nie oszukujmy się, autor tematu nie jest dobrym graczem. Nawet jeśli ma problemy z netem albo coś w podobie, to średnio-zaawansowany gracz wie, że nie idzie się expić. No ale =)
stary 05-12-2008, 06:51   #56
Rujewit
Użytkownik Forum

Rujewit's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Warszawa

Imię: Rujewit
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Rujewit ma numer GG 205482
Domyślny

Primo : Debilizm i analfabetyzm zarowno w kraju ja i na forum to po prostu zgroza, ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne. Tak jak M CFC zwrocil uwage chodzi o grupe ludzi a nie tylko mnie samego

Secundo : Historia dedow jest prosta tyle o ile wasp i wolf na rooku mnie dorwal bo sie uparlem jak cholera ze cos zrobie tak mino guardy cyclopy etc, to nic innego jak bloki lub afk .

Terzero : i tak co mowicie i piszecie mam w glebokim powazaniu dla mnie to dobra zabawa i forma spedzenia czasu kiedy za oknem pada lub nie ma co w telewizji, natomiast zal, ze banda gnoi potrafi zepsuc zabawe , zal ze polak polakowi wilkiem ... nic ponad to

Reasumujac, wasze negowanie swiadczy tylko o jednym. Nie umiecie nic poza krytyka, dlatego jakikolwiek przejaw inicjatywy jest dla was nowoscia badz tez zaskoczeniem, zamiast pierdolic 3 po 3 na forum ruszcie dupe i zrobcie cos PROSZE o zamkniecie tematu przez moda

Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie"

19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
Rujewit jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2008, 07:20   #57
K.Jay
Użytkownik Forum

K.Jay's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Primo : Debilizm i analfabetyzm zarowno w kraju ja i na forum to po prostu zgroza, ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne. Tak jak M CFC zwrocil uwage chodzi o grupe ludzi a nie tylko mnie samego

Secundo : Historia dedow jest prosta tyle o ile wasp i wolf na rooku mnie dorwal bo sie uparlem jak cholera ze cos zrobie tak mino guardy cyclopy etc, to nic innego jak bloki lub afk .

Terzero : i tak co mowicie i piszecie mam w glebokim powazaniu dla mnie to dobra zabawa i forma spedzenia czasu kiedy za oknem pada lub nie ma co w telewizji, natomiast zal, ze banda gnoi potrafi zepsuc zabawe , zal ze polak polakowi wilkiem ... nic ponad to

Reasumujac, wasze negowanie swiadczy tylko o jednym. Nie umiecie nic poza krytyka, dlatego jakikolwiek przejaw inicjatywy jest dla was nowoscia badz tez zaskoczeniem, zamiast pierdolic 3 po 3 na forum ruszcie dupe i zrobcie cos PROSZE o zamkniecie tematu przez moda
Ja za oknem pada, to pomagam mamie obiad gotować, sprzątać etc. Jest to o wiele lepsza pomoc od tej w Tibii. Jeśli chodzi o te Twoje deady, to można wywnioskować że nie umiesz grać. Także zajmij się czymś innym, np. pomóż mamie upiec ciasto na święta etc.

K.Jay

stary 05-12-2008, 07:23   #58
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez K.Jay Pokaż post
Ja za oknem pada, to pomagam mamie obiad gotować, sprzątać etc. Jest to o wiele lepsza pomoc od tej w Tibii. Jeśli chodzi o te Twoje deady, to można wywnioskować że nie umiesz grać. Także zajmij się czymś innym, np. pomóż mamie upiec ciasto na święta etc.

K.Jay
Signed.

Rujewit twoje slowa wskazują tylko na jedno - nie potrafisz zniesc krytyki. A grac i tak nie umiesz =) Odwracanie kota ogonem tu nie pomoże
stary 05-12-2008, 08:22   #59
Rujewit
Użytkownik Forum

Rujewit's Avatar

Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Warszawa

Imię: Rujewit
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Rujewit ma numer GG 205482
Domyślny

ubaw za to mam z was zajebisty

Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie"

19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply.
Rujewit jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-12-2008, 09:54   #60
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Domyślny

Argumentów zabrakło? Mój bratanek tak mówi, jak już nie wie co ma powiedzieć - ma 11 lat. Gratuluje =)
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania