|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Cytuj:
Moric "Lista dedów Rujewita o niczym nie świadczy" i tu sie mylisz (dorosły człowieku) bo myślisz, że jesteś starszy a się nie znasz. To powiec mi (dorosły człowieku) jak jakiś 23 lvl padł 30 razy a drugi 23lvl 1 raz to to też o niczym nie świadczy? Bo mi się zdaje, że to świadczy o tym, że ten 1 jeszcze nie potrafi tak dobrze grać jak ten 2. -.-
Ostatnio edytowany przez Paciuch - 04-12-2008 o 17:37. |
|||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica
Profesja: Elder Druid
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2008
|
![]() Cytuj:
![]() Po 2.na moim pierwszym charze zanim wbiłem 30 lvl padłem z 40 razy,a na moim ostatnim charze wbiłem 77 lvl padając tylko dwa razy. A więc ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2008
Lokacja: Pila
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 15
Skille: 51/50
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() K. Jay, mądre powiedzenie, lecz wiedz, że nie jestem kłąmliwą osobą, a to by sobie przeczyło, przeczyło by temu, co pisałem wcześniej o "zysku materialnym".
Wytłumacz mi prosze o jaki zysk Ci chodziło? Jedyny jaki czerpie z gier to zysk przyjemności. Hansu: "Dziecko szybciej solo wbije ten lvl niz z pomoca jakiegos typa co bedzie mi to blokac i to mniejszym kosztem. Najpierw poznaj ta gre potem sie wypowiedz, bo szczerze mowiac gowno wiesz." Zrozumiesz wreszcie, że taki który ledwo zacznie grę w Tibie poprostu się w grze nie łapie? Wiesz nie każdy kto odrazu zaczyna wie wszystko, i tyle potrafi. Pomyśl. Dla takic hwłąśnie w głównej mierze to jest.
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @MatiCFC
Jak się zaczyna gre, to sie człowiek uczy samodzielności - to raz. Dwa jeśli nie potrafi to owszem moze mu pomóc inny gracz, ale wybacz za to co powiem, nie taki co sam nie umie grać i pada na wszystkim na co pójdzie. No wybacz, ale to tak jakby w szkole polskiego uczył Cie koleś, który przeczytał z 3 książki i na tym się kończy jego doświadczenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() True Hansu, ale omawiamy nie pomoc tylko Rujewita a ogólnie projekt zrzeszający takich ludzi, którzy pomóc mogą. A pomoc doświadczonego gracza takiemu się chyba przyda, który pomóc ofc. potrafi.
I myślę zebyście przestali się czepiać Rujewita o te deady, a poprostu zapytać łaskawie o ich historię, wiesz, a wtedy osądzać.
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() I co mi powie? Że kicka mial? No bez jaj =) Początkujący gracz i nie mam nic przeciwko takiemu, ale jak sie uruchamia taki projekt, lub chce się to zrobić to wypadało by być przykładem ^.^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie wiem co odpowie, ale napewno nie możesz odpowiadać za niego
![]()
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie chodzi o to. Poprostu people tak oceniają ludzi "z góry", o to mi chodzi, nie znając dlaczego coś się dzieje.
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiele rzeczy da się wyjaśnić. Ale nie oszukujmy się, autor tematu nie jest dobrym graczem. Nawet jeśli ma problemy z netem albo coś w podobie, to średnio-zaawansowany gracz wie, że nie idzie się expić. No ale =)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Rujewit
Gildia: Yalahu Dranks
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Primo : Debilizm i analfabetyzm zarowno w kraju ja i na forum to po prostu zgroza, ze o czytaniu ze zrozumieniem nie wspomne. Tak jak M CFC zwrocil uwage chodzi o grupe ludzi a nie tylko mnie samego
![]() Secundo : Historia dedow jest prosta tyle o ile wasp i wolf na rooku mnie dorwal bo sie uparlem jak cholera ze cos zrobie tak mino guardy cyclopy etc, to nic innego jak bloki lub afk . Terzero : i tak co mowicie i piszecie mam w glebokim powazaniu dla mnie to dobra zabawa i forma spedzenia czasu kiedy za oknem pada lub nie ma co w telewizji, natomiast zal, ze banda gnoi potrafi zepsuc zabawe , zal ze polak polakowi wilkiem ... nic ponad to Reasumujac, wasze negowanie swiadczy tylko o jednym. Nie umiecie nic poza krytyka, dlatego jakikolwiek przejaw inicjatywy jest dla was nowoscia badz tez zaskoczeniem, zamiast pierdolic 3 po 3 na forum ruszcie dupe i zrobcie cos ![]() ![]()
"Contra negantem principia non est disputandum" Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie" 19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
K.Jay |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Rujewit twoje slowa wskazują tylko na jedno - nie potrafisz zniesc krytyki. A grac i tak nie umiesz =) Odwracanie kota ogonem tu nie pomoże |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2008
Lokacja: Warszawa
Imię: Rujewit
Gildia: Yalahu Dranks
Świat: Nerana
Poziom: 39
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ubaw za to mam z was zajebisty
![]()
"Contra negantem principia non est disputandum" Mistrz Świata : 08:50 Pixel Fighter [60]: "nie chodze do szkoly bo i tak bym niezdal ; ( a tak to przynajmniej level urosnie" 19:59 Horelix [8]: 19:59 Horelix [8]: Wezcie zrobcie cos w tym ab prosze sorry ze po polsku ale tu botterow wiecej niz trolli 19:59 Please wait patiently for a gamemaster to reply. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Argumentów zabrakło? Mój bratanek tak mówi, jak już nie wie co ma powiedzieć - ma 11 lat. Gratuluje =)
|
![]() |
![]() |