|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Dlatego ja by uniknąć tego typu sytuacji wybrałem technikum o profilu informatycznym. Ale zdaje sobie sprawę, że nie każdy może sobie na to pozwolić. Co by nie mówić, wszystkim się nie dogodzi!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Ośmielę się zaryzykować stwierdzenie, że w technikum o takim profilu nie nauczyliby mnie niczego nowego. Od znajomych, którzy spędzili kawałek życia w jednym z nich słyszałem, że algorytmikę traktuje się tam po macoszemu, a właśnie wiedzy z tego zakresu mi jedynie brak. Wszystkiego, co uważa się za "wyższą szkołę jazdy" dla uczniów szkół średnich, tj. programowanie obiektowe, pisanie aplikacji wielowątkowych, sockety, itd., nauczyłem się sam. Natomiast właśnie materiału z algorytmiki nie byłem w stanie przyswoić sobie samodzielnie - wszystkie te Cormeny i inne grube książki nudziły mnie niemiłosiernie. Tymczasem, gdy nauczyciel w szkole kładzie ogromny nacisk na tę kwestię, objaśniając przy tym sporo na lekcji, jakoś to idzie.
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2008
|
![]() z tego co tu czytem to wnioskuje ze nieoplaca sie isc na profil informatyczny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @Rothes
Masz rację. Ale nie każdy przyswajał sobie owe rzeczy w domu. Zresztą wiedzy jest naprawdę sporo więc z pewnością nauczyłbyś się czegoś nowego ; ) @HopSiupPwn Imo w LO nie opłaca się.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |