|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() No, gazetka bardzo fajna i fadniutka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
|
![]() Gazetka bardzo mi sie podoba. 9/10.
Ostatnio edytowany przez Alexstrasha - 20-07-2009 o 21:13. |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Prosze O Pomoc Uzytkownik Loollipop Zabil Mnie A Ja Mam 9 Lvl A On 17. Zabral Mi Miecz Tarcze I Spodnie .a O Ile Mi Wiadomo Zabijac Legalnie Mozna Od 10 Lvl. Dlatego Prosze Aby Ktos Go Zabil I Zworcil Mi Moje Rzeczy. Jesli Ktos To Uczyni Wynagrodze Go Calym Swoim Zlotem. Prosze O Pomc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up : ****a to nie jest temat do takich żeczy -.-
Topic : No jak już większość zauważyła strona nieco chaotycznie wykonana ![]() Mogło by się zmienić czcionkę na trochę większą, albo poprostu żeby nie była taka krzywa... Będzię się o wiele lepiej czytało ![]() Ogółem bardzo fajne artykuły ale... mało aktualizowane, no cóż. Ale nie jest źle wystarzczy nieco popracować i zastanowić się nad szczegółami xD
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Słuchać ludzie przestańcie pier... o czymś słabym, nadajmy nowy wygląd forum np. skriny jak solujecie demona bo ja już 2 razy byłem solo na Demon Quescie harem mojego brata
![]() ![]() ![]() ![]()
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eeeeh... mogles to zamiescic w innym dziale
![]() A drutem to ja solowalem zerka na 19 lvl chyba i potem drugi raz na 21 chyba ... SPOKOJNIE go zsoloujesz wlacz utana vid i po sprawie ![]() btw gratz mlvl ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!
Stan: Niegrający
Imię: Gieksa Jastrzebie
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
|
![]() @ kilka up
To nie temat o ochronie przed PK, tlyklo o gazetce. takie coś pisz lpiej w dziale potwory (w końcu PK to wredne potwory wrrrrrrr ![]() ![]() ![]()
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Mam jedno pytanko!!! Czy można zostać redaktorem gazetaki... Mam w planach zrobienie wywiadu z Matsumi-Chan z Hiberny. I może byście go umieścili
![]() ![]() ![]() ![]()
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Elysia
|
![]() Gazeta bardzo dobra
![]() A co powinno sie znależć Nie jestem pewien swojego ale może ten temat sie rozwinie ![]() __________________________________________________ ___________ Nowa wojna na Elysja??? pol vs. swe Rekrul utwożył nową gildie polską "Arisen Ones" (13.01.05) Elahrion Avessar też utwożył nową gildie "Hell" (14.01.05) Rekrul zabija z Evil Pauler'em Elahrion Avessar'a (13.01.05) >swe< Rekrul zabija z Neuter'em Tsaro (13.01.05) (pol) >swe< Rekrul zabija Symbol of Future (13.01.05) >swe< Co dziwniejsze śmierc 3 >swe< praktycznie w tych samych minutach (a nawet sekundach) ale Rekrul zabija z inymi grzczmi >pol< Co zaszło?? Przypadek?? Pomyłka?? Jakiś quest?? Czy początek wojny?? Co dalej czekam(y) ![]() Ostatnio edytowany przez Yoszka - 15-01-2005 o 12:43. |
![]() |