|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tja okej , okej...
Ja nie mam zamiaru sie użalać nad samym sobą , że padłem i stracilem xx i do tego xx. Chodzi mi o sam fakt. @$corcer~~ Pójda odrabiać straty i znowu padną tak jak mój kumpel ![]() Good Idea.. Wiesz...ja rozumiem ze CIP'y mają dużo na głowie , ciągle narzekania i wogole ze strony graczy ,ale czy to ma sens ? Uwierz , padanie na ~100 lvl to już nie jest za miłe. Tibia ma byc przystępna dla graczy i ma zapewnić im miła rozrywke a nie co chwile bluzgać bo to lagi bo to kicki itp itd. W takim wypadku gdzie (jak widać) dużo osób padło cofka jest jak najbardziej wskazana. Co do strat... 250 k expa po 30% ze skilla (5% to jakieś 5-6 h trenowania) . Cały ekwipunek (C-set , Crusader helmet , Bohy , Giant sword ,v-shield ~10 bp of uh , 3 bps of expl , 3 bps of hmm) no i 50 k za blessy które miałem. I teraz mam pytanie : Za co ? Za Błąd w grze ? Gdzie ci wszyscy którzy padli zawinili przy swoich śmiercach ? Odpowiedź : Nigdzie. Wiec : Czy to ma sens ?
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 18-12-2004 o 19:41. |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() Dobra ale straty...zacząl mi jakos net mulic na pohu.. wiec ide do temple a tu ds..biegne z nim i nawalam a tu lag odlagowalo zolte hp mam i nastepny i mam red i po 3 You are dead. bo sie ruszyc nie moglem a tu patrze na stuff i nic nie mam...poand 70k;/ i potem wbijam i mi na gg koledzy mowia ze masskick nastepny..
![]() Ostatnio edytowany przez D@bro - 18-12-2004 o 19:39. |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord of Destracktion
Profesja: Elite Knight
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 100
Skille: 91/89
Poziom mag.: 7
|
![]() Zgadzam sie z Kiperr'em.Kiperr na prezydenta
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Poziom: 86
Skille: 90/89
![]() |
![]() Kiperr na prezydenta !!!! przynajmiej jeden kto nas rozumie !!!
![]() ![]() aha a ty czasem niemasz 94 lvla ![]() ![]() a po za tym ja tez chce cofki ktorej niebedzie chociaz ledwo co nabilem skills Knight ![]() lvl 33 ![]() skills 79/79 ![]() ![]() m lvl 5 ![]() swiat Calmera ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Niestety, życie jest brutalne. Ja na szczęście nic nie straciłem, bo nie grałem wtedy, ale wcześniej prawie bym zaliczył deada [ było to grubo miesiąc temu], byłem 14 palkiem i wywaliło mnie obok 2 soldów!
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() eh... stary widze że całe życie grasz w gry i nie wiesz co znaczy być adminem czegokolwiek. Nie zawiesił ci sie kiedyś komputer? A jak sie zawiesił to 10min wcześniej wyskoczył ci komunikat SZANOWNY UŻYTKOWANIKU ZA 10MIN SIE ZAWIESZE WIEC UWAŻAJ! Przecież oni nie zrobili tego specjalnie! Rozumiem cie jeśli też coś staciłeś (ja akurat uniknąłem) bo mój qmpel też padł na kicku odrabiał cały dzień dzisiaj i znów padł... Ale obwinianie CIP że wyłączają servery jak dla mnie jest idiotyczne. Baza danych naprawde ma prawo nawalić, zwykła złośliwość przedmiotów martwych. Pozatym im też zależy żeby ludzie nie padali bo na przykładzie twojego kolegi - straci 2lvl, nie będzie grał w tibie, pacca nie kupi a CIP nie ma zarobków. Więc naprawde staraj się czasem zrozumieć innych ludzi. Nie wątpie że dead przez CIP może być wku...rzający lecz według mnie powinniście być bardziej wyrozumiali.
edit <--- oczywiście sądze że CIP powinien wyłączyć na jeden dzień, spokoj nie, bez nerwów naprawić co zwalone i pozwolić nam grać. Kiedyś przy tworzeniu mojej strony zrąbałem sobie przez przypadek jeden element, dosyć banalny lecz sporo czasu zeszło mi na naprawe bo musiałem robić wszystko od nowa. Przed chwilą przeczytałem co napisał $orcerer i zgadzam się z nim calkowicie. Jak ktoś jest tak bardzo tym wkurzony to niech idzie pograć w Dooma 3 tylko sobie zapisujcie co sekunde bo jak wam sie komputer zawiesi będziecie musieli odrabiać albo jeszcze napiszecie do producentów DOOMa że to ich wina. eh... załosne Ostatnio edytowany przez Bajapa - 18-12-2004 o 23:05. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Grodzisk Maz.
Imię: Lord of Destracktion
Poziom: 100
Skille: 91/89
|
![]() OMFG!!!!!!!!!!!!!
Czy ludzie nie moga zrozumiec o czym ja pisze mam male pretensje do CipSoftu bo przeciez ja nie zawinilem przy swoim deadzie byc moze i nie Cipy ale to u nich sie cos z***alo wiec moim zdaniem reset serwa powinien byc i tyle. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Poziom: 86
Skille: 90/89
![]() |
![]() Fakt faktem reseta niebedzie nestety clipsoft nieprzyzna sie do bledu, w jakis sposob pruboja sie wytlumaczyc ze to niejest ich wina ale sami wedza ze to w jakiejs czesci napewno jest ich wina powinni zrobic jakis server testowy i przetestowac, niechodzi mi teraaz o test server tylko server taki jak normalne i spokojnie przetestowac update i wylapac bledy a, puzniej dopiero wprowadzic update a, przez to ze niepomysleli niestety bledy sa i beda przez najbliszy czas!
Niebluzgam teraz na clipsoft bo to jest nudne ale oni sa od tego zeby umilic nam gre wiec niech temu zaradza!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() aaaa znowuuuuuu wyłączyli servery jezu co to do cholery ma byc ?!!?
EDIT: OMFG serce mi wali jak sie zalogowalem bylem kolo scorpa z 10 hp i poison !! ale przezylem, wchodze na wyższe pietro i co ?! KICK !! aaa ja tego nie zniose. Co oni sobie k**** myślą ?! EDIT 2: 2:26 i co ? ZNOWU KICK JA *****ole... sorka wkurzylem sie już naprawde -.- Ostatnio edytowany przez caoxsude - 19-12-2004 o 02:23. |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Imię: Veneos
Gildia: Perly Lotry
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cofki byc nie powinno... Lord sam przyznaj ze to byla twoja wina... wiedziales ze sa czasto mass kicki to po co szedles na dle??? Pewnie powiesz: a co ty qrwa wiesz o dedowaniu na 64lvl i stracie takich skilli/expa/eq? Ok. Jak sobie chcesz to mow
![]() Teraz bede prawdopodobnie na Dolerze gral wiec juz mnie pewnie nie zobaczycie ![]() Pozdro dla: Zula, Lorda, Szustka, Nane, Paladino du mau (from Brasil ![]() ![]() ![]()
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() Jezu okropne naprawde... Co z tego? I na cholere bluzgac na CIPSoft? Wy jestescie zaslepieni... Scor wam to wyjasnil, a wy dalej swoje 'To przez update to przez update' plakac sie chce... No a teraz taki drobny przyklad:
Zakladacie gre Multiplayer w Starcrafta(to tylko przyklad). Nagle wam odcinaja prad. Co sie dzieje z zalozona gra? Graczy wywala. To teraz wyobrazcie sobie ze Cipsoft zaklada taka gre Multiplayer i nagle mu wysiada prad, net, zacina sie komp, etc etc. Co sie dzieje? Graczy wywala. I TO NIE JEST DO QRWY NEDZY WINA CIPSOFTU, APDEJTU, SWINEK MORSKICH, GREENPEACE'U, SATANISTOW, ANI SOUTH PARKU DO QRWY NEDZY!!!!!!!!!! Wg mnie temat mozna bylo skasowac juz wczoraj(ale pewno zara by poszedl spam od takich INTELIGENTOW jak wy ze 'aaa skasowal taki piekny temat noob noob noob!')... Szkoda gadac...
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Lord jak mozesz miec do Cipow pretensje skoro oni NIE zawinili tylko kompy,
A ze nie wylaczyli servow, - dlatego ze mysleli ze juz jest wszystko naprawione a tu znowu niespodzianka i inna usterka zastanow sie jakby servy wylaczyli na caly dzien to by byly protesty graczy i jak servy naprawili to po co maja wylaczac na caly dzien? Skad mieli wiedziec ze znowu kick/awaria bedzie? Wrozki to chyba niestety oni nie maja... |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
Lokacja: Polska->Zachodzniopomorskie->Carlin
|
![]() Do większości osób które pie****ą że cofka powinna być bo padli -
Postawcie się na miejscu osób które przez ten czas nabiły 300k expa 40k gp i zdobyli jakiś rare item. Jeśli zrobili by cofke to on by się załamał, bo nie deadnął a stracił to. Dead to bardzo ważna część tej gry. Dużo straciłeś? - przestań pie*****ć tylko idź to odrabiać. Co ci ku**a da pier******e na forum skoro i tak nie cofną serwów. SERWERÓW NIE COFNĘLI CHYBA DLATEGO ŻE BYŁO DUŻO OSÓB KTÓRE COŚ STRACIŁY ALE I DUŻO OSÓB KTÓRE COŚ ZYSKAŁY WIĘC TAK CZY SIAK BĘDZIE GRUPA NIEZADOWOLONYCH OSÓB I ZADOWOLONYCH. TO CHYBA WSZYSTKO. ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Mogli by pomysleć o jakimś mechaniżmie który by rozpoznawał brak połaczenia
z klientem i dropował taką postać po np. 15s.Nie wszystkich by to ratowało ale chyba większość.Wiem że to jest możliwe bo jest coś takiego w Diablo2. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Norb~
Tak właśnie mój kumpel zrobił. I kolejny dead ![]() @Mathe~~ Krótko i na temat : Shut The fuck up ! Widać ze nigdy nie straciłeś wiecej niż 10 k expa przy śmierci , no sorry 15. @Blind~~ Taaak...skąd niby miał to wiedzieć , że są mass kicki ? Mass kicki zdarzaja sie raz na jakiś czas a nie notorycznie ... "Nie znasz dnia ani godziny". Co do mojej osoby : serwer działal stabilnie przez cały dzień , więc nie próbuj mi wmówić ,że to moja wina ,że padłem przez mass kick ;o
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: NoWa SóL
|
![]() Niby prawda ,że jedni dużo zyskali i cofka będzie dla nich zła , a jedni stracili wieeele rzeczy (np.Kiperr) , ale ci co zyskali to zyskali bo chcieli i mieli swobodną grę bez kicków , a ci co stracili też chciali zyskać , ale kick im nie pozwolił...Min. ja miałem wczoiraj bardzo dużo czasu i zero lagów , a to rzadkość , a tu kick dead...
#57 |
Guest
|
![]() A ja mam duże uszy
![]() NUDZIŁO MI SIĘ |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() GRRRRRRR. MI cos tu nie gra, te MK zdażają się już raz na dizeń, dzis se stoje drutem przy domku gadam se a tu kolega zaczyna sie bawic (58 sorc) ide znim na sam dach a on : stuj, ja go olewam a tu FB ledwo co żyje otwieram BP z UH a tu kick no i co 4 BP UHA poszły w PIZ**
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAIL TITAniA |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kolejny kick.
Kolejna śmierć wielu wspaniałych graczy na Tibi. Gdzie tu logika ? @down Players online Aldora off Amera off Antica off Aurea off Azura off Calmera off Celesta off Chimera off Danubia off Dolera off Elysia off Eternia off Fortera off Galana off Harmonia off Hiberna off Inferna off Isara off Julera off Libera off Lucera off Lunara off Mythera off Nova off Pacera off Premia off Pythera off Rubera off Samera off Secura off Solera off Tenebra off Titania off Trimera off Valoria off Xantera off Total 0
Kiperr 205 Elite Knight 9 mlvl 103/98 Lunara. “Ash to ash, Dust to dust, Fade to black” Ostatnio edytowany przez Kiperr - 19-12-2004 o 14:45. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2004
Lokacja: NoWa SóL
|
![]() Kiperr kick był ? Na Titanii spokój