|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 12 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
![]() |
![]() Film straaaaaaasznie denny, za dużo efektów, pierwsze 40 sec to jakieś nieporozumienie kompletne, z muzą też w ogóle nie trafiłeś...
Nie ma to jak siejniki stare. Ah, żeby nie było że mam coś do metalu ![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() To tak. Mortis to najgorszy pk team
![]() 0 organizacji, totalne dno. Sami złodzieje, widać nawet po tym jak Kronos padł. Brawo, w 30 osób po 30-40lv ubijają 100lvl. Sami rasiści i dzieci myślące, że mortis to taki powah super oneoeeneoe. Do autora Naucz się przyjmować krytykę... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=w3gZ16LdO7Y
inne ssom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Lubraniec
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Oli Souless
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Rusha Dom
Świat: Askara
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Stan: Na Emeryturze
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Świat: Azura
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Cytuj:
@topic wszystkie filmy podane tutaj są superowe ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
Lokacja: Lubraniec
Imię: Stefan Zwiadowca
Świat: Aldora
|
![]() Cytuj:
![]() Film nie najlepszy sam muszę to przyznać daje 4/10 bo na początku dostałem oczopląsu ![]() I jeszcze coś Rasistą Ksenofobem (jak wiesz co to znaczy w ogole) Jest Twój stary. Że myślisz że rasistą jest człowiek który ma 40 lvl albo że ma parcla w depo to nie pokazuj innym że Twoją tępotę nie przewiduje się w przedmiotowym systemie oceniania. Wybacz taka jest prawda ale prawda jest czasem okrutna
![]() Ostatnio edytowany przez Kuligos - 20-12-2008 o 23:01. Powód: Bo tak |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Lokacja: Olsztyn
Poziom: 54
|
![]() film = dno
to cale mortis = jeszcze wieksze dno @Kuligos i Oli666 nie musicie tu wymyslac jakichs historyjek, albo mowic jacy to dobrzy jestescie, bo jestescie chuj*wi, taka prawda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Somewhere in real world...
|
![]() Do wszystkich bejbusiów...
Otóż byłem w mortis. Comba na bocie, trapy pod carlin na ratach. Pro ariston padający 5 razy dziennie. Wcale darcie się "jebać brazola" to nie rasizm. Na jakieś akcji na statku. Organizacja? w ogóle wiecie co to organizacja?! Te super pro trapy na statku gdzie połowa wyłaziła wbijały jakieś 10lv to organizacja? I nie obrażaj mi rodziców bo tylko pokazujesz swoją głupotę. Barbar Jak takiś kozak zapraszam na Aldore, Inferne. Zobaczymy kto kogo ubije ![]() Oli, ventrilo nie macie bo są same dzieci słońca, które nie wiedzą co to jest. Laliście mnie kiedyś random na kinie pod carlin. Niestety tak m walle rzuciliście, że sami strapowaliście team :* To na tyle. Pewnie mnie powyzywacie bo to całe mortis jest, ale ja, że tak powiem mam to i was głęboko w du*** Nie będę tu więcej odpisywać. Strata czasu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trudno mówić o wielkich wyczynach jeżeli ubija się ~100lvl w 15 osób.
Przyznam, że udało się wam złożyć moją postać ale nie wydaje mi się, że pokazaliście jakieś umiejętności pvp, bo porostu nie było opcji żebym nie padł z 650hp przy dmg z sd ~800 i 3 blockerach przed oczami. Swoją drogą nie udał się wam też jeden trap na statku, z którego bez problemu uciekłem. Faktycznie ostatnimi czasy przerzuciliście się na anime, ale jestem pewien że przynajmniej 1/3 z waszych fragów została wbita na przypadkowych ludziach niezwiązanych w najmniejszym stopniu z tą gildią. Jeżeli mówiąc, że jesteście zgrani macie na myśli otoczenie przeciwnika ze wszystkich stron i uniemożliwienie mu ucieczki bez pomocy z zewnątrz to mogę wam tu przyznać racje, ale inne aspekty waszych akcji pozostawiają wiele do życzenia. Szczerze to szkoda mi ludzi, którzy szukają adrenaliny w pk. Jeżeli już chcecie pokazać, że naprawdę ogarniacie tą grę czemu nie spróbujecie swoich sił na pvp-enfo? Zwracam honor jeżeli tam gracie ale ja niestety o tym nie słyszałem. Imho pk noobcharami nie świadczy w najmniejszym stopniu o dobrym pvp. btw bez urazy ale siejnikowi do pięt nie dorastacie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2008
Imię: Barbar Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Loyal Rookstayers
Poziom: 69
Skille: 23/29
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2004
Lokacja: Najstarsi górale tego nie wiedzą
Profesja: Paladin
Gildia: hot eh?
![]() |
![]() Cytuj:
@PS Muza też koksi ;d @Topic Film denny, strasznie oczojebny :\ Fragi takie sobie ;p
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najlepszy filmik pk to dancing shadows.Każdy kto go oglądał na pewno się ze mną zgodzi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Strasznie mnie śmieszą metalowi wojownicy słuchający SOAD i Slipgniota. Najpierw posłuchaj metalu a potem mów, że jest fajny.
![]() |