|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nie żaden ots tylko normalna tibia.
Ciezko ci pojac co?? Moze bys sie nauczyl czytac, nigdzie nie napisalem 10 demow tylko 6. Poza tym czego mam zazdroscic ? Ze ma 300 lvl i 2 sio i bota i to on za nich odwala cala robote? Zanujacy jestes. Powtórze jeszcze raz. Nie kazdy lubi sie lansowac na forum i pokazywac jak to sie bawi w tibi. Hehe. Ja powinienem dorosnać? Jak narazie to wy na mnie plujecie jadem, bo nie potraficie normalnie rozmawiac bez zadnych zaczepek itp. Przemyśl to co napisałeś. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 01 2009
Świat: Antica
|
![]() Cytuj:
Ja mialem włosy na klacie i przeżyłem i co nie podniecam się ! @down : dla mnie openki są ciekawsze niż blokowanie 7 demonów Ostatnio edytowany przez Angerfist - 18-01-2009 o 12:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Powtarzam jeszcze raz. 7 Demków wzięło się stąd, ze 5 się tam respi, a 2 pozostałe zostały doropowane z piętra niżej (troszke hardcorowo
![]() A co do wypowiedzi Palucha to nie krytykuj ich tak mocno mimo, że masz inne zdanie na ten temat. Sam przyznaj, że ten film wzbija się ponad przeciętność tego co jest na co dzień na forum, więc jest jednak warty zamieszczenia i chyba w tym celu był zamieszczony. Żeby pokazać, że można w tibii robić coś więcej niż urządzać openki i sneaki czy expić całymi dniami na frostach ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Blackd prawie ocipiało;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2007
Lokacja: Rybnik
|
![]() @up
Czekamy na Twoj filmik. @film Niezle, spróbujcie te 7 demkow jednak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() To samo mogę powiedzieć o Tobie.. Dorośnij, przejrzysz na oczy.. Jestem wstanie się założyć, że jestem o wiele starszy od Ciebie, udajesz dorosłego a to problemy czysto emocjonalne.. nie wylewaj ich na forum.
18:36 Yoozek [207]: zajmij sie kobietami 18:36 Korni [97]: to juz wole na tibie czas tracic |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Nie mówię,że ja nie jade na bocie ale popatrz prawie kur.wicy dostalo;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: -
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hunter Draco
Gildia: Super Kaktussy
Świat: Askara
Poziom: 89~
Skille: 80/77
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() 7 demcow wali gdzies tyle co 1 ghazabaran i jeszcze troche. ;s
Comba po 2,5k+ a takie 7 demcow to kazdy po 450 zajebie i masz juz 4k Wyczyn i to nic ;s LP moglby sprobowac 8 demkow ;s Oczywscie nie sam ;s Dalby rade 100% :> Ale on nie gra ani by nie ryzykowal... 2lvle to na jego lvlu uuu duze miliony expa...
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie spróbował by, bo on się nie bawi grą tak jak gildia Megiddo
![]() A 8 demków to raczej ciężko bo nie jestem pewien czy idzie w ogóle tyle ropnąć (czy nie znikną) no i przy takiej ilości potworów (dochodzą fe) i paraliżu demków raczej ciężko by było dobiec do tego miejsca gdzie jako tako można to bloknąć nie bojąc się o shooterów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
|
![]() Cytuj:
No ba na tym forum każdy sie zakłada, że jest od każdego starszy wiec sie nie dziwie twojej wypowiedzi. ![]() Poza tym to nie ja krzycze i pluje "zrob taki film" "na fajnym otsie grasz" itp. Domyślam sie, że jestes pewnie starszym graczem bo mało ktory młody sie tak bawi jak ty i twoi kumple. Ostatnio edytowany przez paluch89 - 18-01-2009 o 13:46. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Już nie chce mi się pisać przy okazji tego filmu, ale jeszcze tylko jedno zdanie.
Wiek nie świadczy o dojrzałości, więc nie powołujcie się tak bardzo na to kto ile ma lat ![]() Pozdrawiam. Życzę wszystkim powodzenia i dobrej zabawy ![]() |
![]() |
![]() |