Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Filmy

Notki

Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 18-03-2009, 21:31   #41
maszter321
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
Domyślny

Naprawde jesetscie beznadziejni...dobrze ze chociaz 1 na 5-7 komentarzy jest "dajcie mu spokoj", botuje-ok to dobrze jego sprawa, spedza duzo czasu na tibi-ok jego sprawa, koles wrzuca film aby sobie go poogladac a go bluzgacie..

sam nie popieram tego zeby przy kompie tyle siedziec ale potrafie uszanowac to ze jest to wylacznei jego decyzja...Skonczcie juz
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz
-----------------------------------------------
18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl
18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha
18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev
18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja

00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz .
maszter321 jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-03-2009, 00:38   #42
bozyszczur
Użytkownik Forum

bozyszczur's Avatar

Data dołączenia: 20 01 2009

Domyślny

Koles mowil ze jest chory, to co niby ma innego robic? sam bym tyle gral xD
bozyszczur jest offline  
stary 19-03-2009, 00:52   #43
Głowa Druid
Użytkownik Forum

Głowa Druid's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Świebodzin

Głowa Druid ma numer GG 3049689 Głowa Druid ma login Tlenu glowa90
Domyślny

@jerry
człowieku jesteś żałosny. nie wytrzymałem i musialem sie zalogowac.
co cie obchodzi ile spedza czasu na Tibii? Zazdrościsz, gula skacze? jeszcze ten tekst ze spisaniem nicka to normalnie hit sezonu.
@autor powiem szczerze, że zazdroszcze Ci nie tyle co samych skilli, lecz wytrwałości w skillowaniu. jeśli na bocie to jest takie proste, to czemu wszyscy boterzy nie maja takich skilli? łorewer.
@jerry - offtop. ja pier**** ten twoj podpis. ta 'piosenka' nosz kur** powiedz mi, wiesz chociaz co to za debilstwo? czy moze kolega przyniosl na komórce i traktujesz to jak 'eksplołszyn'? dam sobie reke uciac, ze gdybys mial 'oczyszczac' kraj z semitow etc. zesralbys sie na miekko. wiec laskawie sciagnij ten tragiczny tekst z podpisu bo mi sie nie dobrze robi, jak widze takich 'neonazistów'. kretynizm do kwadratu.
stary 19-03-2009, 08:37   #44
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

@ film "wspaniały" ..

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Głowa Druid Pokaż post
@jerry
człowieku jesteś żałosny. nie wytrzymałem i musialem sie zalogowac.
co cie obchodzi ile spedza czasu na Tibii? Zazdrościsz, gula skacze? jeszcze ten tekst ze spisaniem nicka to normalnie hit sezonu.
@autor powiem szczerze, że zazdroszcze Ci nie tyle co samych skilli, lecz wytrwałości w skillowaniu. jeśli na bocie to jest takie proste, to czemu wszyscy boterzy nie maja takich skilli? łorewer.
@jerry - offtop. ja pier**** ten twoj podpis. ta 'piosenka' nosz kur** powiedz mi, wiesz chociaz co to za debilstwo? czy moze kolega przyniosl na komórce i traktujesz to jak 'eksplołszyn'? dam sobie reke uciac, ze gdybys mial 'oczyszczac' kraj z semitow etc. zesralbys sie na miekko. wiec laskawie sciagnij ten tragiczny tekst z podpisu bo mi sie nie dobrze robi, jak widze takich 'neonazistów'. kretynizm do kwadratu.
Jeżeli masz zamiar porozmawiać o światopoglądach oraz zachowaniu wobec ras lub religii, możesz napisac do mnie na gg lub wysłać mi pm. Nie mam zamiaru tłumaczyć się z tego forum. A miedzy neonazizmem a nacjonalizmem jest pewna malutka, aczkolwiek subtelna różnica. Eksplołszyn to chyba z manieczek jest. Sorry nie bawię się w to.

@2 więc wiesz czemu większość botterów niem takich skilli? Bo zajmuje to dużo czasu. a raczej ktoś woli expić, niż skillować, w czasie kiedy w tibie gra mniej osób niż kiedyś, respy są puste i ludzie to wykorzystują.

Pozdrawiam
(do modków. temat można zamknąć bo zaczyna się offtop)
stary 19-03-2009, 18:14   #45
WojtasKamyk
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 03 2009

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Rookstayer
Domyślny

@film
Wyciska tyle expa/h co ja swoim 150 ek na wiekszym waste
Niepierwszy i nieostatni mam nadzieje film Muhannada, poraz kolejny ogladalem go z przyjemnoscia i podziwem. Chce podkreslic jedna rzecz, ogladajac kazdy jego film mozna sie dopatrzyc paru istotnych szczegolow i nieda sie niezauwazyc ze film jest czysty bez bota bo go nigdzie niewidac. Leczenie- czasem majac nawet green hp stojac przy 2 marach odrazu uzywa exura san zeby niepasc na doublet combo, czasem na jednej marze na yellow leczy sie z exury, leczenie w 100% reczne, szukamy dalej.... Manasowanie- na kazdym filmiku utrzymuje mane 1000+ ale to nie bot robi bo czasem zbija ja do 600 i dopiero po pewnym czasie ja napelnia. Lootowanie- niektorym graczom nawet nieche sie recznie gp zbierac a co mowiac o wywalaniu pojedynczo vialow z ringow? o.0 to jest na kazdym jego filmiku reczne wywalanie vialow. hmm Swiatło - jak widac daje mu frozen, jak ma tego bota to niby do czego go uzywa?
No co fak to fakt hotow niejestem w stanie az tak opanowac ale czy to bot boje na combo? niezawsze bije z exori san jak creature ucieka to bije z con- wiekszy zasieg, czasem sa miss shooty, czasem wogole nieuzyje.

@jerry sam zaczoles o tych hotach a nie on powiedziales cos takiego "ze albo ma 3 rece albo bota"

@ktostam up niezawsze gra 10h dziennie jego srednia to mniej wiecej 150h/miesiadz tj 5h dziennie czyli 19h mu zostaje

Jak mi wiadomo typ siedzial poza rok w irlandi i mial neta colkowicie do d***, przychodzil z pracy to co mial robic? -z daleka od rodziny, z daleka od dziewczyny, obcy kraj, moze jezyk slabo zna, co mial robic?

Mam go na Naszej Klasie i calkiem sympatyczny facet, rodzinka, dziewczyna, praca, czyli jakies tam rl life ma.
a jak siedzial 280h~~ to chyba naprawde niemail co robic zreszta wtedy chyba byl na bezrobociu.

Pozdrawiam
Wojta$
WojtasKamyk jest offline  
stary 19-03-2009, 18:40   #46
szkapamujwruk
Zbanowany

Data dołączenia: 19 10 2008

Domyślny

moze tak-gralem troche na neranie i sprawa wyglada tak,muhannad wyskillowal znaczna wiekszosc tego co ma na bocie-nie wnikam czy slaby net czy choroboa czy no life czy kichuj-nie obchodzi mnie.widzialem raz screena ktorego wstawil z ng a pare sec pozniej zmienil go na screena bez ng-poza tym pare razy wpadlem tam gdzie trenil i ewidentny sound na playera/PK attack.
wybocil skille,ominela go pierwsza fala banow,jako rozsadny czlowiek przestal botowac byc moze w koncu doszedl do wniosku ze nalezy zaczac expic,rozwiazal problem przeszkadzajacy w tym i zaczal lvlowac w niezlym tempie.popieram argumenty usera wyzej,warto zwrocic tez uwage ze jesli ktos ma doswiadczenie w grze nie ma zadnego problemu w czyms tak prostym jak combo san+rs czy tam ench.uzywal ale nie uzywa a przynajmniej nie na tym filmie ktory z uwaga obejrzalem

/K~
szkapamujwruk jest offline  
stary 19-03-2009, 20:03   #47
Master-Mada
Użytkownik Forum

Master-Mada's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jerrry Pokaż post
@ film "wspaniały" ..
A miedzy neonazizmem a nacjonalizmem jest pewna malutka, aczkolwiek subtelna różnica.
Muszę to sobie zapisać Co jeszcze jest malutkie, aczkolwiek subtelne?
Master-Mada jest offline  
stary 19-03-2009, 20:26   #48
KoXiS
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Szczecin

Stan: Aktywny Gracz
Domyślny

@up
haha dokladnie to samo chcialem zacytowac. Dodajac, ze to cos w stylu Slythi z hunted pl "wrecz natychmiast" itp.

Ostatnio edytowany przez KoXiS - 20-03-2009 o 01:56.
KoXiS jest offline  
stary 19-03-2009, 20:58   #49
Głowa Druid
Użytkownik Forum

Głowa Druid's Avatar

Domyślny

@jerry, nie bede tu cytowal, panowie wyzej juz wytkneli ci twoj jakze 'maly aczkolwiek subtelny błąd'.
ja jednak uczepie się tego, że nacjonalizm jak już powiedziales to postawa która mowi o wyzszym dobrze społecznosci, kraju etc. no chyba, że ty zyjesz w 'rzeszy', albo wyimaginowales ją sobie, bo jak inaczej mozna to okreslic?
stary 19-03-2009, 21:22   #50
Miszczu
Użytkownik Forum

Miszczu's Avatar

Data dołączenia: 01 07 2005

Imię: Wobtof
Domyślny

@up
Zostawcie tego naziste w spokoju ,niech sobie zdechnie na tym forum śmiercią naturalną. Ale co mi tam ,jestem od czasu do czasu hipokrytą więc sam skomentuje.
@Jerry
Twój opis tak jest nasączony hitleryzmem ,że niejeden nacjonalista dałby Ci za niego po gębie.

Ostatnio edytowany przez Miszczu - 19-03-2009 o 21:24.
Miszczu jest offline  
stary 19-03-2009, 23:43   #51
jerrry
Użytkownik Forum

jerrry's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny

Profesja: Elite Knight
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
jerrry ma numer GG 4122889
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Miszczu Pokaż post
@up
Zostawcie tego naziste w spokoju ,niech sobie zdechnie na tym forum śmiercią naturalną. Ale co mi tam ,jestem od czasu do czasu hipokrytą więc sam skomentuje.
@Jerry
Twój opis tak jest nasączony hitleryzmem ,że niejeden nacjonalista dałby Ci za niego po gębie.
Etymologia: Germańskie słowo *rikaz zostało zapożyczone z języka celtyckiego i pochodzi od słowa *rix – "król", te zaś wywodzi się z języka PIE – *reg, co oznacza "rządzić, władać".

Widzisz...najpierw przesłuchaj całą piosenkę, później pluj kwasem na forum.
Niestety, nie jestem jak większość z was, polaczków, idiotą który nie interesuje się własnym krajem. Mimo 19 lat mogę pochwalić się że COŚ dla niego zrobiłem. Może jest to nie zauważalne, ale nie pogrążam swojego Narodu. Jesteście polakami, szanuje was, ale zachowuje się jak przedszkolaki. Mam swoje poglądy, swoje cele i nic wam do tego. Jeżeli jesteście tacy mądrzy to piszcie na priv. Czekałem od wczoraj i nadal nic nie otrzymałem. zakończyłem wypowiedź w tym temacie. Chyba że ktoś napiszę coś sensownego

Pozdrawiam

aha, zmieniam podpis bo widzę, że nacjonalizm i neofaszyzm to dla was odległe pojęcia ew jedno słowo w wikipedii

@down
O pogrążaniu się mówi osoba o nicku "Adam ziomus"...

Ostatnio edytowany przez jerrry - 20-03-2009 o 00:09.
jerrry jest offline  
stary 19-03-2009, 23:55   #52
Master-Mada
Użytkownik Forum

Master-Mada's Avatar

Data dołączenia: 22 03 2007
Lokacja: Poznań

Stan: Usunięty
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Poziom: 162
Poziom mag.: 74
Domyślny

Ja napiszę coś sensownego, ale tutaj - proszę Cię, nie pogrążaj się
Master-Mada jest offline  
stary 20-03-2009, 00:36   #53
Głowa Druid
Użytkownik Forum

Głowa Druid's Avatar

Domyślny

co zrobiles dla tego Polski? namalowales celtycki krzyz na scianie? litosci facet, bo majac te 19 lat nic innego nie mogles zrobic, chyba ze pojsc na obowiazkowa przedpoborowke;] i to co zrobiles dla kraju na pewno jest nie zauwazalne. analizujac dalsza czesc twojej wypowiedzi mowisz ze nic nam do tego jakie masz plany itd, co robisz w zyciu - sory, ale jezeli takie ograniczone polglowki jak ty maja wyrabiac opinie o polakach na swiecie to ja wole byc kimkolwiek, nizeli kims o opini wyrobionej przez takich jak ty. kontynuując, chu* ci do tego czy autor tematu uzywa bota czy nie, to w koncu jego 'pogląd' i jego cel.
pozdrowienia z przedszkola, gdzie 5latki maja wiecej rozumu niz ty, pseudo honorowy polaku z pogladami ostatniego kretyna intelektualnego.
stary 20-03-2009, 07:31   #54
bemo
Użytkownik Forum

bemo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
Domyślny

hehe, typowe polaczki...

"zostaw go, jego sprawa czy uzywa bota, czy nie!, to jego zycie!!!"

a zaraz najezdzacie na jego wybor jaki to ustroj wybral(czy jak to sie zwie, nie pamietam) :/
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me.

bemko'
bemo jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania