|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2009
Stan: Niegrający
Imię: Neyaa Old / Vrape
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Rasz Dem
Świat: Selena
|
![]() Tak to ja to mówiłem :C ale czy to mozna nazwać spina ? no chyba nie sądze . Sprawa jest prosta gdyby ktoś do twojego znajomego godzinę wczesnej wystartował z kastetem i chciał go ojebac z telefonu to co byś zrobił ? Niech z gadne zesrał byś się i to wszystko
![]() ale cie to musi bolec tylko nie pierdolnij se przez to w łeb bo tak się żalisz i przezywasz i piesze do ludzi ze wyjebali cie i czy są po twojej stronie ze normalnie można z tego telenowele nagrać no cry arhi spoko kupisz chara na innym servie albo komy innemu przyliżesz to cie wezmą gl pozdro Ostatnio edytowany przez Protector666 - 19-04-2009 o 22:55. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2008
Lokacja: Radom
Imię: -
Świat: wszystkie
|
![]() a ja byłem pewien, że to Darkseph wojownik jak zwykle opowiada swoje przygody, pomyliłem się chyba ;x
miłość do głębokiego brzmienia wzbudzającego wielkie emocje. Słuchając możesz skakać albo płakać, poczuć przypływ energii lub też wzruszenie i fale wspomnień. Trance jest jak ocean uczuć - kiedy raz sie w nim zanurzysz - utoniesz, uzależni Cię i będzie Ci towarzyszyć już na zawsze..." Gdy słyszysz Trance wstąp tam ludzie dobre serce mają..źli ludzie Trancu nie słuchają. Ostatnio edytowany przez Mastermune - 19-04-2009 o 23:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Archi, ile razy mamy ci powtarzać gównem jesteś i gówno możesz. I skończ pisać/spamować w grze/gg bo już nic ci to nie da jesteś skończony.
Dla twojego dobra przestań się błaźnić bo już większej polewki nie mogliśmy mieć z ciebie. Żegnaj rozpłakane dziecko : * Mamunia kupi ci kiedyś jeszcze k na allegro : D! Ostatnio edytowany przez El.Drinio - 20-04-2009 o 08:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: L-ny
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem loł lefel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Efce Ankrahmun
Świat: Danubia
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: 69
![]() |
![]() Neyaa i Colo.
2 napinacze ;D pozdro dla was, niema to jak rozwiązywać problemy na forum. Daleko do siebie macie?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieci obory. o/
Nie no, nie mogę z tego forum. HAHAHAHAHA
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
|
![]() i huj wam w wasze ciasne dupska
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
raczej sprzedam k i pacci na allegro spamowalem pisalem w grze na gg? napisalem ci raz ze jesli chcesz 'dzis przyjaciel jutro wrog' to bedziesz to mial na selence bye zerowcu;c
Ja1 23:55:11 i nei chce juz mis e expic paula 23:55:24 ZARTUJESZ sobie ;d paula 23:55:27 tobie sie nie chce expic paula 23:55:29 haahahahahaha paula 23:55:33 lepszego zartu nie slyszałam ; |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Allist
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dementhess
Świat: Candia
Poziom: 111
Skille: 28
Poziom mag.: 73
![]() |
![]() znajac zycie neyaa napinacz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() @szmata
Przestań już płakać ze cie wyjebaliśmy i się żalić kupisz nowa postać i k na allegro daje ci 2 miechy czasu i o tym zapomnisz !!!!!!! tylko nie zrób czegoś głupiego przez to !!!!!! p.s dla ludzi co niewiedza ocb many rozpacza bo go wyjebaliśmy xD i powiedzieliśmy ze jest szmata ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
powiedz mi czlowieku dlaczego nadal czujesz sie niedowartosciowany przez to, ze odeszlem od was zje*ow (nie wszyscy ![]() twoja wypowiedz uwazam za fail, wiekosc ludzi na poziomie chociaz troche na tym forum wie ze masz problemy ze swoim adhd i to nie jest twoja wina tylko tego jakim sie urodziles i wie ze pewnie miales problemy psychiczne w dziecistwie(wczesnym) jeszcze jedno, nie ukazuj juz swojej nieudolonosci w ponizeniu mnie przez slowo szmata ani inne tego typu, nie wyjdzie ci to; d : ) Biooolego mi zbanowali przez cIEBIE;c
The bible of millennium, Eklezjastyk. Ostatnio edytowany przez Eklezjastyk - 20-04-2009 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2009
|
![]() Hejka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() A mi się wydaje że było tak...
"dostał kurwa strzała w pysk i...kurwa zakończył się mój piekny sen ![]() Szkoda mi takich ludzi. Co to ma być - "a ten kurwa, ten trzeci kurwa, wstał kurwa". Dzie ci rodzice :/ Albo jestes jakiś nienormalny albo jesteś taki zboczeniec że wszędzie kurwy widzisz... |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
|
![]() wejdź już na to allegro i zapomnij o wszystkim bo już tak płaczesz na tym forum ze gorzej nie możesz
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Archi może cie jakiś allegrowicz przytuli : /
|
![]() |
![]() |
![]() |