![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() wszystko luz (kazde kolejne grafiki, ktore dajesz na forum sa coraz to lepsze).
Ps Gdybys troszke zmodyfikowal bat helmet by wyszedl super armor
Mroczniejszy od ciemności, głębszy niż najczerniejsza noc, czerwieńszy od krwi, zaklinam cię, o Tytanie, który zatonąłeś w cieniu upływającego czasu... Każde zło ,które stanie na naszej drodze połączonymi siłami zniszczymy! |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Myślalem że Bat helmet to armor dopuki nie pzrczytałem nazwy ale jako hełm i tak za***iście wygląda
Ostatnio edytowany przez Adamix - 15-01-2005 o 10:02. |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Jakies te itemki nietypowe( nie wiem czemu). Wedlug mnie nie pasuja do Tibi.
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() I znów nowe itemy
![]() Przerobiony bat helmet dał ciekawy rezultat-Bat armor: ![]() Giant crossbow: ![]() Omega helmet: ![]() ~bump~ ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz troche nie do tematu(PODKREŚLAM troche bo kilka tematycznych
![]() Bomerang ![]() Chinese shoes ![]() Dare devil mask ![]() Dare devil jacket ![]() Dare devil legs ![]() Mithril war boots ![]() Nunchaku ![]() Palma ( drzewko ) ![]() Rifle ![]() Spider mask ![]() ![]() Throwing knife ![]() Nowa teksturka wody( uważam, że spodziewałem się czegoś lepszego, ale tekstura wody w tibii też jest słaba ![]() ![]() I coś zabawnego... chyba każdy wie co to jest ![]() ![]() Komment plx ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() bat arm i palma- swietne
![]() reszta taka sobie...lepsze cieniowanie i ksztalty by sie przydaly
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto 4 nowalijki z mojego "warsztatu"
![]() Flame blade ![]() Tiger-hawk helmet ![]() Morgue sickle ![]() Anholy knight helmet ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Randlemen - 20-01-2005 o 14:59. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 01 2005
|
![]() Większość itemow jest fajna ale niektore są załamujące....
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() Najnowszy zestaw
![]() Behemoth hammer ![]() Przerobiony troszke item wyżej - Behemoth axe ![]() Behemoth set ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje że sie podoba... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() heh upewniasz mnie coraz bardziej w przekonaniu o slusznosci mojej nominacji ciebie na grafika miesiaca
![]() ![]() ![]()
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za komplementy
![]() ![]() ![]() Achilles shield (troche improwizowałem) - miałem ją nazwać wpierw Greenshore shield ![]() ![]() Crystal khutar ![]() Brass gauntlet ![]() Golden mace ![]() I moim zdaniem najlepszy z nowych - Scaven helmet ![]() To na razie wszystko...oceniajcie ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Scaven helmet naprawde bardzo ciekawy! Gratz pomysłów i wykonania
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Zastanawiało mnie to długi czas czy nie wydaje wam sie że górna część od Anholy knight helmet wygląda jak z tej emot ikony?
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Na poczatku byly slabe i nieciekawe, a teraz!!!! SWIETNE!!! Gratuluje tak duzego postepu. Proponuje zebys wszystkie prace umiescil w jednym poscie, grupujac je(sety,helmy,tarcze,topory,maczugi itp).
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oto moje nowe itemki:
Viking axe ![]() Dragon single axe ![]() Royal armor albo king's armor ![]() Legsu do setu ![]() Griffon helmet - stworzyłem to do danego już wcześniej armoru i miecza ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej no użytkownicy, skomentujta coś. Człowiek się w pocie czoła ( żarcik
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() niby fajne ...ale już nie pasują do gry (w grze są owiele lepsze... (cieniowanie plx plx ) ) Pocieniuj lepiej i użyj więcej barw to ci wyjdzie ładniej . Aha... ale te "Dragon Single Axe" jest do .... tego miejsca gdzie światło nie dochodzi ! Jednak 3 rzeczy mi się najbardziej podobają :
-Brass Gaunlet -Achilles Shield -Crystal Khutar Pozostałe są takie ....strasznie pospolity...heh ![]() P.S. To tylko moje zdanie... poprostu nie widze reszty w Tibii ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 31-01-2005 o 08:10. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiłem uaktualnić mój - spadający już w rankingu
![]() Bloody sabre ![]() Royal shield ![]() Japis sword ![]() Spike brass helmet ![]() ![]() |
![]() |