|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera
Poziom: 42
Skille: 68/45
Poziom mag.: 11
|
![]() Trup niema połowy ciała, trochę dziwnie ten miecz trzyma.
3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Lokacja: Bo Sanok to moje miasto!
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Już lepiej światło na ostatnich obrazkach, bo bardziej zormazałeś.
Ten trup fajnie zwisa xD Ogólnie: 6/10
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Exori Death"? Dobra rada Wujka DK: SKOŃCZ ROBIĆ TEGO FAKE'A, BO SZKODA PAINTA! 2/10
@down Zobacz The Nightmare Chronichles mojego autorstwa. Mam troche mało screenów (po 19 zacznę robić dalej), ale zobacz czyj fake jest lepszy, bo w Twoim nie wiadomo "o co kaman".
![]() Ostatnio edytowany przez DK-LOG.911 - 12-06-2009 o 12:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() lol to normalnie prowokacja zacznij robić sam to zobaczysz że to nie jest takie proste. Uchyle rąbka tajemnicy w next parcie nieco walki, dużo ognia i śmierci ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Tamten gostek ma kajdane na łbie
![]() Cytuj:
Ras som niki, a ras ih nei ma ![]() 2/10
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Widać, że robisz postępy, ale trochę wolno... Ale nie martw się! Też tak robiłem i ignoruj wszystkich, którzy mówią: "skończ z tym fake'm". Czytaj komentarze tylko tych, którzy wytykają ci twoje błędy by jak najszybciej je poprawić.
Pamiętaj, że efekty nie są najważniejsze. Do fake'a wystarczy fabuła i dobra sklejka, czego u ciebie niestety jest niedobór. Najpierw popracuj nad fabułą, tekstami, ortografią oraz dopracuj jak najlepiej potrafisz twoją sklejkę. Dopiero później można zacząć upiększać fake o różne efekty.
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kontynuacja opowieści:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie mam dostępu do słownika a na pobieranie programików mam za słabego neta.... Komp jest cały wyczyszczony dlatego nie mam worda, by sprawdzać poprawności ortograficzą. Mam nadzieje że sie podobało prosze o komenty i oceny Ostatnio edytowany przez thomson1708 - 12-06-2009 o 13:07. Powód: Mały dopisek |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2009
|
![]() "Pomszcze Cie!" Baka, to jest ostro przereklamowane. I nie umiesz własnego imienia wymyślić? "Venom"? Za dużo Spider-Mana?
@DOWN A komiksy? Bajki na śmJetixie? Skoro wykorzystałeś to imię to na pewno miałes kontakt z tą postacią... Ponieważ jest to na tyle dziwne imie, że nie da się go samemu wykombinować. Ostatnio edytowany przez Forever - 12-06-2009 o 13:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Forever
Oglądałem filmy i znam ten nick Venom, ale to nie znaczy że musiał go wziąć z Spider-mana. Venom równie dobrze mógł sobie sam wymyślić nie wiedząc, że istnieje on w S-menie O_O @Topic Venom przed atakiem Drago ma dziwną pozycje. Fajny pomysł z ptakiem, jednak nie powinien być najpierw sąd ostateczny Marca? ![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
|
![]() fajnie fajnie czyli reszta akcji będzie w niebie?
8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
|
![]() Małe primo Marco ŻYJE
![]() EDIT@ WYBIERZCIE może przyżyć albo nieżyć czyli akcja może sie toczyć w niebie lub na ziemi Ostatnio edytowany przez thomson1708 - 12-06-2009 o 13:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
|
![]() No to ciekawe co będzie dalej ;]
-------------- za 10min dodam 10 part mojego fake |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2009
Lokacja: Świniowice
Stan: Początkujący
Imię: Sir Sermantersek
Profesja: Paladin
Gildia: Brak ;(
Świat: Secura
Poziom: 46
Skille: 82/66
Poziom mag.: 17
|
![]() Na początku mi się nie podobało : /// ale teraz mnie wciągneło
![]() ![]() ![]()
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Inna trawa i inny brzeg.
@ "Venom" : Ehh... Bez przesady, ale o imiona / nazwy się czepiać to trochę przesada... Ofc. jeśli to imię jest baaardzo znane to jeszcze jest jakiś powód do czepiania, ale np. ja nie słyszałem o żadnym Venomie... I nie jest to nietypowe imię -.^
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wkońcu Venom był chyba nekromantą (1 part taki strój) i taki nick mu nawet pasuje.
@thomson Ja bym wolał by akcja przez pare partów toczyła się na ziemii, ale zrób też jakieś party skąd Marco spada na ziemię ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() heheheheh jakoś nie widze marca spadającego na ziemie. Wydaje mi sie że kilka następnych partów bendzie w niebie i tam marco pokarze swoją wojowniczą nature ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Może i co raz lepiej, ale popraw trochę lokacje (ogień sux) i fabułę(kolejna zemsta...)
Cytuj:
Cytuj:
3.9/10 |
||
![]() |
![]() |