|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2009
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Satyryk
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Tu i tam
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Niezle sie usmiac mozna sluchajac teori spiskowych. Poziom pandemii choroba osiagnela, poniewaz pandemia to okreslenie biorace pod uwage ZAKAZNOSC, a nie SMIRETELNOSC. Zwykla grypa tez moze uchodzic za pandemie, ale byla nia juz od dawna, wiec nikt sie nie przejmie. A co do tego ze WHO sie obawia i zaczyna siac panike, dobrze robia. Nie porownuje sie zwyklej grypy do swinskiej grypy, bo to nie to samo. Jedna grypa panoszoca sie posrod ludzi na swiecie nie jest problemem gdy smiertelnosc jest niska, ale jak dodasz drugi typ grypy z niska smiertelnoscia robi sie ciekawiej. Zapewne za bardzo zajeci jestescie biciem rotow w tibi, i nie macie czasu przejsc sie do szkoly, wiec podpowiem ze potencjalnym problemem nie jest swinska grypa ale cos co sie zwie "antigenetic shift", przenoszenie sie swinskiej grypy na czowieka zarazonego zwykla grypa ma szanse spowodowac mutacje pomiedzy dwoma typami wirusa i stworzenie nowej, potencjalnie groznej odmiany.
WHO dziala "ostroznie" bo nie chce "wyginac". Paniki nie ma bo jak na razie nie bylo mutacji, ale olej sprawe i daj sie temu panoszyc to predzej czy pozniej powstanie odmiana co cie zalatwi w kilka dni.
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ale to już przerabialiśmy. Chyba z 4 razy. Choroba szalonych krów, ptasia grypa, świńska grypa, fuzja dwóch poprzednich. Co jeszcze wymyślą? Pandemia zmutowanego przedwczesnego wytrysku natury psychicznej? Brak słów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2008
Lokacja: Zielona Góra Ulubiona aktorka: Eliza Dushku
Stan: Aktywny Gracz
![]() |
![]() Ja miałem sepsę, żyję i mam się dobrze. Także żadne A/abc123 mi nie grozi. Jedynie mogę się modlić aby w przyszłości być samcem alfa, kiedy wszyscy mężczyźni wyginą na brak wytrysku.
![]() K.Jay |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Ależ samcem alfa jest się od urodzenia aż do śmierci. Lub nie. Nie można tego nabyć.
![]() |
![]() |
![]() |