|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Seven Thel
Profesja: Rookstayer
Świat: Julera
Poziom: 63
Skille: 23/29
![]() |
![]() Ludzie z łaski swojej pomagają Ci chociaż, nie powinieneś dostać pomocy bo jesteś głupi i łapiesz się na takie tanie chwyty "kolegów", a ty jeszcze zawracasz dupę jakimiś pierdołami. Nikogo nie obchodzi ,że twoja 20 lvla postać została zhackowana bo sam jesteś sobie winien.
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Redomir
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 72/60
Poziom mag.: 7
|
![]() Hahahah, kolego wiesz do czego służy forum? Właśnie do pomocy, na dodatek piszę do w podforum "Dla początkujących" więc mam prawo nie wiedzieć. Załóżmy, że to moja pierwsza postać i załóżmy, że nie wiem co to keylogery i że można nimi kogoś shakować, a po 2 nie masz obowiązku odpisywać na moje posty więc jak ci coś nie pasuje to po prostu MILCZ! Cwaniaczku rozbestwiony.
Ps. i naucz się pisać jak dajesz przecinek to nie daje się go tak: "qwerty ,że" tylko "qwerty, że", nie dość, że cwaniak to jeszcze analfaneta:/ Ostatnio edytowany przez redo114 - 16-06-2009 o 19:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Skończcie już flamewar'a, niech mod zamknie temat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Masz prawo nie wiedzieć ale użyj opcji "szukaj" bo ten temat był już wałkowany milion razy... zresztą nie mam zamiaru się z Tobą kłócić bo to nie ma sensu - i tak nie zrozumiesz. Pozdrawiam
Analfabeta?? Właśnie, że dobrze piszę przecinki pajacu. Zapytaj się ludzi zajmujących się informatyką a potem się wypowiadaj... a nie zauważyłem, że zdarzyła mi się literówka. Mam wychwycić twoje błędy mistrzu ortografii ?
One saves a life...One takes it away... Ostatnio edytowany przez szpigiel001 - 16-06-2009 o 19:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2008
Świat: Noob&Newbie
Poziom: db
Skille: dobre
Poziom mag.: db
|
![]() Więcej emocji
![]() ![]()
KONIEC ŻALĄCYM SIE DZIECIOM FACC!!! CHCECIE WIĘCEJ ??? KUPCIE PACC !!! 23:15 Zaria Cron [27]: kto sprzeda na raty soft of boots ja nie oszukuje nie jeden tak zrobil i nie pozalowal ANALIZATOR SERWER LOGA ------------------> WEJDŹ TU \/ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() analfaneta , keyloger
"załóżmy,że(...)i załóżmy..." <--- błąd językowy w tym miejscu mówię do Ciebie serdeczne "s*******aj" i mam gdzieś, że dostanę za to warna bo z idiotami trzeba krótko. plx zamknijcie ten temat już.
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2009
Lokacja: tutaj
|
![]() Cytuj:
20 lvl mozna w jeden dzien wbic ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Świat: Isara
|
![]() Redo wyluzuj - szkoda nerwów na tych idiotów ;P
btw, zmieniłeś w ogóle po tym wszystkim hasło do konta w tibii? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Dosyć banalne pytanie. Wątpie żeby nie zmienił konta po hacku. @Topic Jeśli na Hijack'u masz same "Okejki" to moim zdaniem nie możesz mieć żadnego syfu. To tylko zdjęcie z "siostrą", a nie jakiś wielki program hakerski, więc myśle że nawet najprostrzy antyvir by usunął. P.s. Jednym z Szpigelem mogę się zgodzić. Powinien poszukać, zanim coś zrobi. Zdaje mi się, że chyba nawet w tym tygodniu był poruszany ten temat.
![]() Ostatnio edytowany przez Ghernie - 17-06-2009 o 02:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 12 2008
Imię: Redomir
Świat: Refugia
Poziom: 20
Skille: 72/60
Poziom mag.: 7
|
![]() Ok, przepraszam, że nie poszukałem. Ale beholder mówiąc zapracowane konto nie miałem na myśli lvl, bo on i tak mały
![]() ![]() |
![]() |
![]() |