|
|||||||
| Notki |
| Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#41 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2008
Stan: Niegrający
|
Cytuj:
2.To jest most ? 0.o Toż to zwykła kładeczka 3.Ja i upośledzenie? Skąd ,żeś sobie to wyczarował? Czyżby to spoiler do fabuły twojego fake'a ?4.Wyobraźnia musi pracować ,ale takie polskie nazwy dla czarów to ,żadna oryginalność. 5.Tu padłem, po pierwsze ,co to ma być? Mam szatę +5 do ataku , mieczyk +10 do inteligencji może mi powiesz ,że bohater w tym fake'u będzie nabijał lvl? A po drugie , to prawda człowiek ma zdolności do samoregeneracji ,ale żeby organizm ,nawet nie dużą ranę "odbudował" na to potrzeba czasu ,a ty pokazałeś to w ułamku kilku sekund. 6.Widać ,że ten Marco przyjaciół nie ma. 7.Czekam. @Down: No racja, mój błąd ![]()
Ostatnio edytowany przez czuczu20 - 08-07-2009 o 15:26. |
|
|
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
CS Tibia.pl Team
|
Cytuj:
Chciałbym jeszcze dodać, że co to za złodzieje, którzy są na pustyni?? Nie wiem jak to wytłumaczyć. Oni go śledzili całą drogę, czy co?
|
|
|
|
|
#43 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2009
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zuy Knightcik
Profesja: Knight
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 61
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
Omg. A pan Marco to jasnowidz i wie że nasz bohater nie zmierza z koszyczkiem do babci tylko na "wielką przygodę?"... Szczerze mówiąc strażnik kładeczki i jego dzikie klony to gówno... Wybacz ale inaczej nie mogę
1/10 +Brak... -Strażnik kładeczki -Super dzikie klony -Pusto -Wszechwiedzacy strażnik -fabuła -wszystko ;/ |
|
|
|
|
|
#44 |
|
Użytkownik Forum
|
Dobra: nie kończ tego fake'a. O co kaman z tym przyłączaniem się? Ja jakbym na swojej drodze spotkał nekromantę, który chciałby walki, i pierwszy by zaatakował, I miałbym przewagę, że by go powaliło, to bym mu nie pozwolił się przyłączyć. Nikomu nie ufam, oprócz moim braciom - Rycerzom Koszmaru.
A i jeszcze jedno: ten gościu go walnął w brzuch, rana mu się zrosła, i nad łbem mu się kreska zielona zmniejszyła? Więcej realistyki!
|
|
|
|
#45 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2009
|
Oddaj miecz,albo skosztujesz stali mojego sztyletu!
Ten tekst tak jakoś śmiesznie brzmi ![]() |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
|
To sobie rób dla siebie... nikt ci nie karze wstawiać to coś na forum.
Poza tym, poradnik nie wystarczy przeczytać, trzeba go zrozumieć. Ehh... Śmierdzi mi tu prowokacją.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
|
|
|
|
|
#47 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 07 2009
|
Rotfl? Co to jest? :O
+Chęci -OTS ME -Fabuła -Pusto -Non Stop fejki typu "Muahaha jestem SuperHero i nic mi nie zrobicie" @All nie czepiać się ilości postów. Od roku patrze na fejki. Oceniam je sam. We własnym otoczeniu. Dziś postanowiłem oceniać je na forum. ![]() |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Użytkownik Forum
|
Drógi part też słaby, ogółem zero poprawy.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
Gou Gou Pingas Rendżers! Wiem jak zakończyć ten fake! Wybuch bomby s kffiatkuuf! Taka magiczna ta bomba nie?
|
|
|
#50 |
|
Użytkownik Forum
|
NARUTO NA MOŚCIE!!!!!!!!!111111111oneoneoneoneonejedenjedend wajedendwa
A teraz na serio: -Fabuła ssie jak nie wiem co, jest to głównie takie coś -Gin Gówniażu. -Jestem Sópeł Hirół, nie zabijesz mnie! No i po walce i Sópeł Hirół wygrywa. -Pusto jak w Dupie -WODNE KLON DŻUSTU, CIENISTE KLON DŻUTSU (jak wymieniał Pacz) -Mówiłem już o Sópeł Hirół? -Ogółem SUX! 0,5/10
|
|
|
|
#51 |
|
Użytkownik Forum
|
Part 3: Zemsta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Koment!
Ostatnio edytowany przez Noradin - 10-07-2009 o 14:16. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Użytkownik Forum
|
Kolejny part ,a już myślałem ,że sobie odpuściłeś.
1.Co takiego Margo widział w tej brzydkiej i pustej polance ? 2.Czemu sarenki i króliczki od początku do końca tej części fake'a się nie ruszyły? 3.Ciało zabitej sarenki się rusza. 4.Światło już jest jako tako przyzwoite 5.Skąd Chidaro/Margo wzięli tyle patyków skoro na trawce nic nie leży ,a drzewka jak stoją tak stoją ? 6.Ostatni screen skojarzył mi się z zakończeniem odcinka jakiejś dennej telenoweli. 7.Fabuła jak leży tak leży. Pozdrawiam.
|
|
|
#53 |
|
Użytkownik Forum
|
Brak jakich kolwiek dodatków do Trawy, przez co tu pusto.
Zwierzaki się zamroziły w czasie tak? Jedna i ta sama Lokalizacja ;S To szczegół ale: Było 6 kawałków mięsa, a są 4 kości po zjedzonym mięsie, jednak pojawiły się dodatkowe 2 mięsa.... skąd? Chary Mhary? Dziwne... Za szybko... Czemu na pierwszym SS, oni trzymają wyciągnięte bronie? Jedynym plusem jest to światło... 2/10 na małą zachętę ;D
|
|
|
|
#54 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
CS Tibia.pl Team
|
Cichy zabójca fajnie ma przełożony łuk. Przyciemnione napisy, a do tego zrobili takie ognicho, że powinno ich spalić i las (dobre zakończenie fejka).
|
|
|
|
#56 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2009
Lokacja: Bo Sanok to moje miasto!
|
A więc tak:
Minusy: -nie odpuściłeś sobie -napisy przyciemnione -przedostatni screen jest jaśniejszy od tego gdy ''morderca'' przychodzi (a to nie jest pare godzin, przecież łuk naciąga się w pare sekund...) -oni są w muzeum przyrody, że zwierzęta się nie poruszają? -pierwszy screen, ''nasza dwójka bohaterów zboczyła z trasy'', cóż, jak wszystkie lokacje w tym fakeu są puste jak nie wiem co, wszystko wokół widać na kilometr, to trudno zboczyć z trasy... uwagi: -Chidaro ładnie śpiewa. ''Sialalala si dom, si dom, sialalalala si dom, si dom [...]''
|
|
|
|
#57 |
|
Użytkownik Forum
|
OMG, te potwory stoją tak 24/7?
Żalnik. ;f |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2008
|
zrób coś z tymi pustymi obrazkami
hmmm... albo nie po prostu skończ tego fake'a |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Użytkownik Forum
|
Nie skończę xD Dopóki mod mi nie da bana. [Teraz mi nie może dać bo nie łamię regulaminu]
|
|
|
|
#60 | |
|
Użytkownik Forum
|
Cytuj:
To tyle. Pozdrawiam.