|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() sylwester z tibią..? smieszne
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() jestescie kretynami... zal mi was... jak mozna byc tak zrytym czlowiekiem i w sylwestra o polnocy grac w Tibie!!! jestescie zalosni!! ja jako normalny czlowiek bawilem sie na imprezie! a o polnocy wyszedlem przed dom puszczac petardy i wypic szampana z przyjaciolmi! idzcie sie leczyc
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zly Mis
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tempora Mutantur
Świat: Celesta
Poziom: 27
Skille: 19/22
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() ja tam w sylwka spałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2004
Lokacja: Bełchatów
|
![]() ja spędziłem wyjątkowo smutno sylwka
![]() ![]() miała być impra u kumpla ale nie wypaliła, więc szybko zgadałem sie z trzema kumplami i wypilismy 0,7l na trzech(na więcej kasy nie starczyło) później poszlismy żucac petardy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() ![]() wchodze sobie na forum.... ..i BAH!!! widze ten temat....... ....myśle se (kurna ![]() ![]() ....no i wchodze zobaczyć co to za szajs....... .......i patrze i nadziwić sie nie moge, jak można spędzać sylwka przed kompem??????????? ![]() Ostatnio edytowany przez dobry barbarzyńca - 02-01-2005 o 18:38. Powód: brak przecinka |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Taaa... powininiscie sie troche rozerwac a nie tibia, tibia, tibia, tibia... nie badzcie takimi lamusami... See Ya.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Łódź/Olechów/Druga Strona Zakładowej
![]() |
![]() Ehm co do waszych imprez i na***ań...ktoś kto to mówi i ma mniej niż 14-15 lat to znaczy żę jest ***anym dzieckiem i poiwnien spędzić sylwka ****a z babcią.... Po 1 na***anie w 3 jest idiotyzmem..można wypić tak dla klimaciku dla wstawienia ale to torche w starszym wieku....
Ja mam 14 lat i nigdy niepije tak żęby się na***ać(no dobra raz czy dwa się zdażyło) , bo to ***ane dziecinen szpanerstwo...wypije se 3 piwka jestem w humorze i jest OK Co do mojego sylwka spedzilem go z kumplamni z klasy potem jeszcze kumpele przyszly nikt sie niena***al bylo milo i fajnie...szczerze nawet troche w tibie gralismy ale to niebylo na pcozaktu byo naprzykald tak ze se wszedlem robilem runy a my sie bawilismy.. Dobra dosyc sie nagadalem...stwierdzam ogolem ten kto mysli ze sylwek to czas na***ania i picia to idiota....ten kto gra w tibie to jeszcze wiekszy(niebede tego okreslal)...sylwek powinno sie spedzac w gronie spox kolegow ew. na malej imrpezie pijac tylko dla porpawienia humoru i dla fajnego klimatu i bawic sie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Radovan Beanre
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Dark Warriors of Honour
Świat: Obsidia
![]() |
![]() @up
Zgadzam się z Tobą chłopie. Też napiłem się dla humorku. Też byłem na imprezce. Ale zrozum niektórzy tutaj maja 10-13 lat i jak oni mogą spędzać sylwka, jeśli nie przed kompem. Przecież nie pójdą na Dżampreze i sie nie naj..a Więc zostawcie w spokoju młodszych, juz lepiej ze w tym wieku graja niz chodza po melinach i potem schlani wracaja do domu, albo co gorsza nie wracaja. Tak jak to zrobil moj kolega z klasy w tamtym roku. Poszli sie we 2 naje..., jeden wrócił , drugiego znaleźli w rowie - martwego..... Więc niech nikt nie mówi , ze trzeba pic w sylwka (czy inne swieta), człowiek do ok. 15 roku zycia ma bardzo podatny na alkohol organizm , wiec nie wypominajcie im ze graja w Tibie. LEPSZA TIBIA PRZEZ GODZINE,NIŻ WINO W TWEJ MŁODEJ ŁEPETYNIE. ave! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Bialystok,Venore
![]() |
![]() Ja w Dzien sylwestra dokladnie po godzienie 20 nabilem 4 magic lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Łódź/Olechów/Druga Strona Zakładowej
![]() |
![]() @radovan - ciesze się żę się zemną zgadzasz.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
|
![]() Kolejny temat do nabijania postów ale sie przyłącze
Ci co sylwka spedzają przed kompem albo są paralitykami albo komp zeżarl im mózgi tak że nie widzą świata poza monitorem nie mają kumpli, i są skazani na siedzenie w domu, w wieku 16 lat są bardziej zwapnieni niż niektórzy 60-latkowie a spedzanie sylkwka pzred tibią to niemal zboczenie. Ja na szczęscie miałem gdzie iśc bawiełem sie do 6 rano a potem wracałem do domu przez 2 godz (10 kilosów) była cytrynówka i szampan fajni ludize i nie musiałem spedzać nocy przed kompem ps. potem spałem ponad 10 godzin |
![]() |
![]() |