|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Bo pewien gostek przez dwa lata rozdzierał Liero.
Cytuj:
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
|
![]() Z tym włamaniem to nie jestem pewny, ale wydaje mi się, że kilka lat temu była afera, że jacyś hackerzy wykradli same mapy Tibii (bez skryptów, czyli nie mogli np. sprawdzić dokąd prowadzi dany teleport).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Mówię o autentycznych skryptach npc, wykradzionych razem z mapą, w których m.in. są wszystkie tematy, na które odpowiadają dani npc. A nie o jakimś otsie -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
Daj rozszerzenia plików, to pogadamy.
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Wtedy na pewno wykradziono Mapy i być może NPC, lecz z tego co widziałem
nie ma tam pełnych dialogów (sprawdźcie chociażby Blind Orca, nie ma połowy kwestii. Imperatorowi też brakowało 1 czy 2 zdań), więc albo to robota OTS maniaków (Bardziej prawdopodobne) albo autor wykroił "pikantne newsy" co było by głupie, skoro i tak udostępnił mapę. Tak, z kodem gry zrobiłem gafę, nie to miałem na myśli. Chcesz to się pytaj Cipów, czy GMowie używają zmienionego klienta. Odpowiedzą Ci że tak, ale nie podadzą szczegółów, lub wręcz chamsko stwierdzą, że nie powiedzą bo to tajemnica firmy. Boże broń, nie chciałbym pracować z tymi szwabami! No chyba, że obok Maniny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Zrobic gmowe mc? Nic prostszego.
Klikasz ppm na skrot do tibii, klikasz wlasciwosci i w pierwszym okienku na koncu wpisujesz "<spacja>gamemaster". I tak powstalo mc, na rl ofc moga sie logowac z niego tylko gmowie, jak normalny player sprobuje to wyskakuje okienko "you are not gamemaster." |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2006
Wpisy bloga: 4
Imię: Ameriov Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Gildia: Vampires
Świat: Isara
Poziom: 70
Skille: 96 Fish
|
![]() Ten sposób już nie działa, wystarczyło przeczytać kilka postów.
Mi rozwikłanie tej zagadki do szczęścia nie jest potrzebne, główkujcie sobie dalej. Bb. |
![]() |
![]() |