Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 03-01-2005, 18:45   #41
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dowizul z Inferny
CIP`y muszą z czegoś żyć i utrzymywać firme rozumiem to
domki promocja czary stroje tereny to też rozumiem

ale jedna żecz mnie wkuza!! kiedy w kturyum update była jakaś żecz dla facc?? niepamiętam tego i dużo graczy też nie!! więc niech dadzą coś dla facc może więcej wiary zacznie grać w tibie i kupi pacca a nadodatek gdyby te pace potanialy to więcej osub kupiło by paca podstawowa zasade ekonomi!! ale też bez przegiec z tom niką ceną dam jeden przykład:

-idziesz do piekarni i widzisz że chleb kosztuje 10zł a bułki 15gr więc kupujesz kilka bułek ponieważ są tańsze o wiele i wogule tanie

-w piekarni chleb kosztuje 1,20 (normalnie) a bułki 20gr za 50 bułek to nieopłaca się piekarni

czyli cena niemoże być zbyt niska bo to nieopłacalne ani zbyt wysoka bo nikt nie kupi i to też nieopłacalne a według mnie cena pacca jest zbyt wysoka wzorując się na wypowiedziach innych i cenach premiowania konta z innych gier to pac powinien tanieć więcej osub by go kupiło!!

P.S jeżeli komus by się chciało mam prośbe niech przetłumaczy to, zbieże podpisy i argumenty i niech napisze list do cipów aby o stanienia pacca wg. mnie cena pacca powinna wynosić 50 zł na 3 miechy!!
A według mnie powinieneś skulić ogon i odejść z opuszczoną głową, albo przynajmniej zastanów się co piszesz? Może chociaż tyle? Wiesz na co powinieneś narzekać jeżeli chodzi o update?, że nie dali słowników ortograficznych(między innym w j. polskim) , przydałoby się. I kolejna sprawa, myślisz, że te 80zł to jest dużo? A nawet jeśli to w np. Niemczech zarabia się 'ciutkę' więcej i pacc wynosi tak jakbyś miał wydać te 50zł. Nie patrząc już na to, że Polska nie jest najbiedniejszym krajem europy, potem inne kraje chciały by w przeliczeniu musieli tyle samo wysiłku na forsę zaoszczędzić. CipSoft mógłby obniżyć ceny pacca żeby takowych było więcej? Otóż jest to bzdura, 80 zł to naprawdę nie jest dużo pieniędzy, a na dodatek spójrz, że już mnóstwo ludzi ma pacca i myslę, że kupno takiego wcale nie jest dla nas Polaków wielkim wysiłkiem. Pomyśl. Wzięły się pieniążki na kompa, na neta, na nowe ubrania itd. To czemu nie miałoby się wziąć 80zł na pacca? A jak się nie weźmie to sam weź, leć roznosić ulotki, albo cokolwiek, potem jak już będziesz miał pacca będą cię wkurzać inni, którzy chcą go taniej. Czy to jest ligoczne? Chyba tak. A na dodatek co ty w PS piszesz żeby "ktoś" zrobił "coś"? To tak jakbyś napisał: " Weździe mi to załatwcie, ja mam słuszne intencje, ja chcę tańszego pacca plz!!!", trochę to n00bowskie nieprawdaż?
Zastanów się, przeczytaj jeszcze kilka razy to co jest w tym topicu napisane, wtedy będziesz wiedział czemu NIE.
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 03-01-2005, 18:46   #42
Tomciu
Użytkownik Forum

Tomciu's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Częstochowa

Imię: ^^
Profesja: Paladin
Gildia: Ylyta
Poziom: 133
Skille: 0/0
Poziom mag.: Bu
Tomciu ma numer GG 4357271
Domyślny

domek to jest dla mnie najwazniejsze to jest na tej podstawie FACCe są jak jacys bezdomni tereny potworki rozumiem ale DOMEK!!!!
Tomciu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 03-01-2005, 18:46   #43
Sie mapes
Użytkownik Forum

Sie mapes's Avatar

Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw

Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lunara
Sie mapes ma numer GG 2380376
Domyślny ale problem ja cie

Juz ktos kiedys mowil ze FACC'e sa tylko uzupelniaczem servow, FACC to jest darmowa probka czegos platnego (czesto hostetessy daja jakies jogurty, batony itp.) wiec wszyscy FACC'owcy co mysla jak autor tematu niech wbija sobie do glowy jedna rzecz

"Chcesz grac na PACCowych wyspach, miec domki, zakladac gildie, miec nowe skiny do gry to ZAPLAC!"

Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-'
http://www.mozilla-europe.org/pl/
Sie mapes jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania