|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Sa plusy sa i minusy troche najebali w tym pvp no ale kto placi ten wymaga a wiadomo kto placi w wiekszosci na cipsoft walniete dzieci co nie mogly grac na pvp enforced bez blesow i aoli bo jak dostali hunta za ryj to w ciagu dnia wracali na rooka. Sad. Nigdy nie wybacze tego CIpom
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2009
Lokacja: Londyn
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Azura
Poziom: 58
Poziom mag.: 48
|
![]() Cytuj:
mnie zabilo 3 pk ( ja = 21 lvl oni 50 45 i 35 ) za to tylko ze nalezalem do brazylijskiej gildii ... nalezalem od 2 dni ... wiec nie piernicz ze 90 % huntow sa dawane za nagminne pk .... |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 10 2009
|
![]() Ja zostałem tylko raz zaatakowany na 32 lvl przez rs'a zadnego loota . Porównaj sobie ta (na 21 lvl) śmierć do innych na które zasłużyłeś. Wyjdzie ci 90% z własnych przyczyn. Poza tym to jest zwykły ded czasami ja noobem dla loota pekuje ale nie daje hunta tak o.
|
![]() |
![]() |
#44 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
To chyba grasz na jakimś servie opanowanym przez brazoli...Albo masz 20lvl i expisz na rotach. Ja padałem od graczy z 10 razy i zawsze bez powodu. Top Przytocze 2 posty ogrey, komuś może sie nie chce czytać milion pytań na forum t.com. Cytuj:
Cytuj:
Na iridii od zawsze panowali szwedzi, do tego nie znasz sytuacji na różnych serwerach a się wypowiadasz. Bardzo dużo jest guild zabijających graczy bez powodu (dla paymentu), chociaż po tej "pro" łatce z 20 fragami za 1 gościa troche mniej. Zresztą ta dyskusja do niczego nie prowadzi. Ostatnio edytowany przez Krajzel - 26-10-2009 o 20:15. |
||
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
|
![]() Człowieku mam 64 sorca i tylko raz padłem bez powodu (wyżej wymienione) może dlatego że jestem raczej znany na servie z powodu m lvl. A panujące gildie są polskie Anima oraz Chosen Ones. więc albo macie pecha albo kłamiecie lub jesteście początkującymi graczami
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2008
Lokacja: Wrocław
Imię: Alkonn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Ilusions/HORDA
Świat: Askara
Poziom: 180
Skille: 101/81
Poziom mag.: 24
|
![]() Podsumuje ta dyskusje szybko i prosto...
Osoby ktore sa przesladowane za narodowosc lub za free ucieszy mozliwosc zmiany serva... a jak komus dobrze na swoim servie to niech gra dalej i niech nie marudzi. wkoncu ma dobrze ![]() /Alkonn. |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
|
![]() Ludzie zastanówcie się nad tym czy umiecie czytać nie mam zamiaru nikogo urazić ale ja piszę o huntach , nie o pojedynczych dedach. Odpisałem jednej osobie i już się zmienił temat. A zmiana światów nadal mi się nie podoba. Nałoże komuś hunta bo mnie będzie bezczelnie wkurw... A on sobie ucieknie na inny serv. Ja tak nie zrobię bo mi szkoda pieniędzy, już wole pacca sobie kupić
Ostatnio edytowany przez Antocyjan94 - 26-10-2009 o 22:08. |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() Huntowanie kogos bez powodu nie istnieje zawsze jest powod stary jak swiat chec zysku(payment,eq) dobra zabawa(mi sprawialo przyjemnosc random pk) inne pobudki typu nick, kraj pochodzenia, ewentualnie zabijalalem ludzi z mniejszych powodow chociaz by bo pojawili sie w zlym miejscu w zlym czasie i padali po x razy dziennie(nie rozumiem tej tendencji ktos raz padnie to potem coraz latwiej go zabic jakby poddal sie psychicznie) Gralem swojego czasu na Inferni gdzie nigdy nie bylo limitu na zabijanie a takich psycholi do mordowania nie winnych pikseli bylo cale stado i nie chodzi tu bynajmniej o jakies 20 lvle i noob chary a powazna gre o powazna kase.
@temat zmiana swiata na inny bedzie skutecznie wykorzystywany do przekretow i innych noobowatych spraw. Zaloze sie ze zaraz powstanie Tibijska lista Most Wanted graczy poszukiwanych na kazdym swiecie gdzie za ich glowe zaplaca ludzie z servera z ktorego ucieka albo nawet gildie miedzy serverami beda si dogadywac kogo tepic wiec jak jestes tibijskim frajerem wybieraj ostroznie na jaki swiat zmieniasz bo ze nie ma tam starych tepicieli nie oznacza ze nie zajma sie Toba nowi ^^ Sam chcetnie zrobie taki serwis Nasz-Hunt.pl LOL Ostatnio edytowany przez Nonex - 27-10-2009 o 13:02. |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2006
Wpisy bloga: 7
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() najchujowszy uptade ever. pvp na nub pvp, niemoznosc robienia trapow, "wojny" (czy kurwa cip mysli ze wojenki to pedalskie na*******anko miedzy 2 zaprzyjaznionymi gildiami ktorym sie frosty znudzily?)
|
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
kolejna wypowiedz "high lvla" ktory pewnie nigdy nie mial pacc i nie wie co to biala czaszka przy nicku. kup pacca, zdobadz duzo tibijskiego doswiadczenia na zielonych smokach to cie nie beda bily jakies pionki... |
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2009
|
![]() WITAM.
Mam do sprzedania pacc za sms który kosztuje 25 zł (+VAT). Należy wysłać sms o treści AA.ONEPAY 790 na numer 92555. Pózniej proszę wysłać nick postaci, serwer i poziom na numer gg 9523952. |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
Passy i recka też? Nie wiem może nie umiem czytać ze zrozumieniem ale gram teraz tzn będę jak minie ban ![]()
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all Ostatnio edytowany przez Maly89 - 28-10-2009 o 11:39. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2006
|
![]() Boterami sie juz zajeli, teraz czas na blokerow. Ciekawe co bedzie next. Widze ze Cipsoft powoli przeksztalca funkcje GM-a to roli reprezentatywnej.
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() albo mi sie wydaje... ale piszą to samo 3 raz !?
![]() żenada.
#55 |
Użytkownik Forum
|
![]() Brak możliwości blokowania
W trybie opcjonalnego pvp blokowanie innych postaci zostanie zasadniczo wyeliminowane. Będziesz miał możliwość dostępu i przejścia tego samego pola, GRATULUJE CIPSOFTOWI !!!!! TAK DALEJ RóBCIE DOBRZe, Że nie gram w to badziewie OMG hHAHAHabuahsdhas jeszcze raz WIELKIE GZ!!!!!!!!!!!!! najlepsza rzecz w tibi wycofac OMG
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Hell
Imię: Tom The Brood
Gildia: Vitality / Oven
Poziom: 125
Poziom mag.: 70
|
![]() System wojen gildii? wchodzenie na innych graczy? wchodzenie na mw? walki na n-pvp? brak expa na e-pvp??
w takim razie ja ściągam mario. ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: z bunkru
![]() |
![]() @up
dokładnie ... @topic podobno na stacku tylko 1 osoba może atakować, w takim razie powodzenia z Ghazem i Feru no i jeszcze co do tego stacku na non-pvp ... cipy cioty usunęły jedyną możliwość karania w*****ających noobów ... pewnie dlatego, że takiego 20lvla zabili na ogniu jak puścił bota to zaczął spamować do cipów żeby coś z tym zrobili powo
13:35 GM Exilya Honera [2]: get rid of that trap or you're all banished ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() A przestań... takich noobków jest od groma... ostatnio byłem na 3 expach i wszedzie boty.. i tylko alerty maja wlaczone.. jak zacząłem bić to po jakims czasie sie odzywali i uciekali.. ;p masakra
|