|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2005
Lokacja: Bytom !
![]() |
![]() @ up:
Cieszy mnie to. Topic: Kolejna porcja screenów ![]() No i dalej niemiałem ochoty grać .. ale magic biłem ;p ![]() A dziś rano wybraliśmy się z Kiperem na Hero... pierw się wkurzaliśmy bo zapomnieliśmy fooda .. ale 1 Hero dał nam do myślenia (że może być dobry loot). ![]() Drugi Hero to już wogóle kompletnie nas zaskoczył ;o ![]() Potem się skończyło .. a to kilka screenów z expem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tu z okazji tego ze dostałem tak dużo expa .. prezent ;p ![]() ![]() No i dalej leciało... ![]() ![]() ![]() W międzyczasie nabiłem lvl. ![]() Jeszcze mieczyk wypadł .. ![]() Padał bardzo szybko.. mniejwięcej w takim tempie mu hp spadało... ![]() To ciekawy komentarz jego zdolności bojowych xD ![]() Kiper ściał exori ;p ![]() A to kilka moich hitów z explo (więcej niż 185 niewalnełem ![]() ![]() ![]() ![]() No i musieliśmy spadać .. ja się zawsze żegnam ! ![]() ![]() Kiper namówił mnie na Demona ( to mój 1 w karierze ;p) ![]() ![]() A to loocik z wyprawy (triple uh) ![]() Potem poszedłem do Ab... i co zrobiłem ? Brawo ! UE ![]() ![]() Potem jeszcze kilka test hitów z: a) GFB ![]() b) Vis ![]() A tu jeszcze trafiłem na ghost szip no i ofkoz OWNED xD. ![]() Czekam na pozytywne komentarze bo to motywuje mnie do robienia, wycinania i wklejania tych zdjęć .. ![]() Pozdrawiam !
"Cześć, gdzie uciekasz? Skryj się pod mój parasol Tak strasznie leje i mokro wszędzie Ty dziwnie oburzona odpowiadasz: "Nie trzeba" Uciekasz w swoją stronę, bo tak cię wychowali..." Ostatnio edytowany przez Sam Niewiem - 15-01-2005 o 22:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Lokacja: kambodża
|
![]() no no xP lol Gratz demonka xD 25sd xppppppp
ps. kip you my idol bla bla blaaaa... gimme c legs now! or Hunted. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Lokacja: Skierniewice
![]() |
![]() Gratz za***iste zdjęcia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Najs screeny ile uh poszlo?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dokładnie to niepowiem wam .. ale na hero od 9:30 - 13 jakieś 3 bp, jeśli nie mniej .. na demona z ~15 ?;p No i na droge minimum bp. Żebym wiedział więcej to musze się Kipera zapytać.
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: kRaKóW
Stan: Początkujący
Imię: Neji Moonblade
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Moonblades
Świat: Refugia
Poziom: 71
|
![]() ee noo xD , spoko screeny ,czekamy na wiecej takich !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Chorzów
Imię: Ki'siel Nyq
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() GratZ LooTu i wogule widze ze kosisz
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() bardzo pięknie
![]()
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziesiejszy awans.. szkoda ze wczorajszy huncik tlyko kilku osobom się podobał
![]() ![]() Pozdrawiam.
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Titania, Venore, Łódź
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() LOL GRATZ JESTEM TWOIM GURU I IDOLEM!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Abe
You are hunted. @Lizok Nono ;-) Ja z tego hunta nie miałem ani jednego screenka , wydawaly mi sie nieciekawe. A tu prosze , jednak co nieco z takiego hunta można skręcić , żeby sie podobało. A jak 260 w hero walnolem to nieuchwyciłeś !! Buraku ty ;-( Na demonka poszło hmm ~15 uh i pare expl. No cóż , jutro powtórka z rozrywki. Miejmy nadzieje , że z podobnym (lepszym ?) lootem ;-) Poza tym zakupiłem już troszke sword ringów . Może nowy best ? :-) Co do swoich screenów : Ludzie narzekają , że daje za dużo Exori ![]() Póki co nie mam innych , prócz exori. Może za niedługo jakieś ciekawe screeny sie pstryknie.
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No bo do tego trzeba miec talent !
![]() I nie myśl sobie że będziesz ciągle walił, mam zamiar tam 40 lvl zrobić ![]() P.S Komentować ludzie , komentować !
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wczorajszy wkońcu nabity 60 fiszing
![]() ![]() Na hero zrobiony magic ![]() ![]() A tu się troche zdziwiłem ;o Sqbaniec na początku wogóle nie zadawał obrażeń xD. ![]() No i znów na rotach dobity lvl -.- ![]() To wszystko na dziś ;p
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() Ejjj Kipper i reszta wiem że to pospolite ale jak bym se zrobil chara na lunarze otrzymal bym jakoms pomoc ( jak cos to sorca robie ( mam PACC )) XD odp plz
@ Topic Ssy fajne ladnie ci lvl skacze ogólnie Gr@tz |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No ba, p-seta i jakąś tarcze/broń masz jak w banku ! Ale chyba wiesz komu będziesz runki sprzedawał?
![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 12 2004
|
![]() No oczywiście
![]() @ KIPPER bardzo lubie metalice ( bylem w chorzowie na koncercie ) Ostatnio edytowany przez Lotux - 18-01-2005 o 13:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziś tylko 2 screeny .. bo niebyło nic ciekawego (guardy i dragi .. nuuda ;P)
2 Noobków się złapało na UE xD. ![]() No i lvl .. bezczelnie dobity na rotach -.- ![]() Już jutro fotki z Necro ! ![]()
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Obiecane fotki z necro... chciarz widze, że coś nikomu sie niepodobają chyba scriny już niepodobają
![]() Jeden z pierwszych .. jeszcze troche spękani bylismy ;p ![]() Raczej zawsze więcej expa dostawałem. ![]() Kończący hmm ;P ![]() Ale czasem był blisko ![]() ![]() A potem zostałem sam.. necro coś tam piepszył, ale ja byłem zbyt zajęty naparzaniam z hmm xP. ![]() Tutaj UE po koncercie Ironów xD. ![]() No i nowy max sd ![]() ![]() Comments pls ?
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Venore
![]() |
![]() Fajne ale czemu tak sie jakby podnieciles, że masz jush taki magiczny lvl jak Kiperr przeciesz to normalny gracz ;] ale tak pozatym to fajne dawaj wiecej;]
Świat:Aurea Name:Master of jagiellonia Lvl:33 a jeszcze wczoraj 35 gdyby nie zaj***ny GS na pohu Mlvl:12 ![]() Skills:78/47 Pozdro dla mojej GILDI Czyli całe Temple of Doom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() @up
AUREA RLZ!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @topic SS-ski żaczepiste!!! Give Me More, More, More!!! Gratz wszystkich adwanców i ten C- set spoko ![]() Nieprzejmuj sie, że mało komentów, nawet adwance nie były nudne (dla mnie) powklejanie wycinków to dobry pomysł (przynjamniej nie trzeba czekać aż się skreen na cały ekran załaduje dla jednego adwanca ;/) Czekamy na jeszcze!!!