|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() po 1. W pokoju gdzie jest teleport do anihilatora gościu robił test hita w kolega a on w niego żeby zrobić test uhania sie (dlatego mial skulla)
po 2. Został mu ten skull bo jak on kogoś lub coś wali lub coś jeo wali to mu nie zniknie skul po 3.On blokowal te demony czyli był pierwszy od prawej strony i wszyscy razem zabili jednego demona a drugiego dowalili do zultego lub czerwonego i on je dobil po 4. (to Dowód) wszyscy jego kompani maja na stronce wpisane dedy w tym samym dniu i o tej samej godzinie , a ten co go wykonal nie ma deda Myśle że już powinien być off topic PS. Nie czepiać się błęduw |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() nie moge sie powtrzymac:
ROTFL!!!!!!!!! ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD wszytskie teorie zapisze sobie i bede dzieciom i wnukom pokazywal xD |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Ś-cie
![]() |
![]() zobaczylem na strone tibi.com i looknolem na profil sanoxxa i wnioskujac po zdaniu "You will never walk alone on the fields of Liverpool." to raczej nie polak a wiec dlaczego na pasku jest Neostrada?...
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 10 2004
Lokacja: Siemiatycze
|
![]() Cytuj:
Niektorzy Polacy znaja angielski.......wybacz ze sie zawiodles. <rotfl and lol> |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2005
Stan: Początkujący
Imię: Gogeta Davemport
Profesja: Elder Druid
Gildia: Davemports
Świat: Celesta
|
![]() Nie! nineineien !! Nie Mogeeeee !!!! Jezy co za ludzie ROTFL!!
Co wy gadacie ! ahahahahhaha! Niektore wasze wypowiedzi poprostu mnie zwalily z nog!!!!! Ci co nie wieza ze zrobil to solo to poprostu stfu. Czemu nie mogl by zabic 2 demonow solo? Przeciez to jest mozliwe. No wiecie on mial okolo 130 lvl ma wiec duuuuzo hp.. Wiec raz uh raz explo raczej dal rade. Pozatym on nie wziac stone cutter axe z questa bo wzial sword of valor. Stone Cutter Axe mial juz od dawna zanim zrobil questa.. Dla tych co beda sie pytac "Ciekawe skad mial sca???!!!11" - Kupil go! I nie jest to zadne zdjecie z filmiku!. Jest ono zrobione przez niego! A i jeszcze cos... SANOXX JEST POLAKIEM! No i co z tego, ze ma comment "You will never walk alone on the fields of Liverpool." ???? Ja se tez moge dac w commencie "I'm from China!" I co ? Powiecie ze jestem z Chin? Booze ludzie prosze zastanawiajcie sie zanim napiszecie durnego posta.. To wszystko. Yours Gogus. |
![]() |
![]() |
#48 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Just Lca
Stan: Na emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Gildia: exSunblade
Świat: Furora
|
![]() Cytuj:
No widzicie sami @ll Dedli o 11.20 a na zdjeciu jest godzina 11.40 watpie zeby tam dobil demona jak juz muwiliscie w 1-2min a potem tam 18min stal --.-- a wiec jest mozliwe ze bil je 16-20min i tyle to czasu mu zajelo. A wiec teorie o dobijaniu sa hmmm bedspodstawne?? @Topic Uwazam ze udalo mu sie zrobic Solo bez zadnego tam dobijania (ewentualnie tam z 1sd+1bolt) GZZZ 4 SANOXX ^.^ Hail 4 him ![]()
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
JEZUS MARIA! To nie sorc, ze leje sobie z sd ponad 500 to jest KNIGHT! A wiesz (chyba), ze dmg zadawane z explo sa bardzo rozne zawsze! On je lal ponad 20min! Ehhhhhh......... Yours Gogus. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Imię: Harmi the Druid
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 100
![]() |
![]() A ja wam powiem skad ten skull:
Jak anihilatora robia knici to uzywaja burst arrows, czyli bardzo latwo trafic swoich, a on ma jak widac bus=rst arrows w miejsce na strzaly Dowod - bylo kilka filmow na tibia.pl ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2004
|
![]() I znowu sien ie ma czym podniecać. Dragonslayer z anticy też zrobił to sam, bo reszta padła.
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 04 2005
Lokacja: Susz
|
![]() Muehehehehe.
Trzymam strone Danith'a. Niektore teorie powala z nog. Nie wiedzialem, ze Anni mozna zrobic na tyle sposobow ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Ale wy naiwni moim zdaniem -.- sprawdziłem wszystki name'y które podał nadawca tematu - żaden niema deada on demona -.-
|
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hmmm... A czy moze moj drogi spojazales na date zalozenia tematu? Heeee???? No wiesz dedy na tibia.com znikaja z list po bodajze 3 miesiacach.. A ten temat ile ma? Chyba ponad 3 miesiace wiec sprawdz zanim napiszesz bzdury!!!!!!!!!!!!! Yours Gogus. |
|
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2004
Imię: Wiatrak De'Omerta
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 150
Skille: 94/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() hmmm taaaa
po pierwsze przed ostatnim big update byl jeszcze extaust na b arrowki(albo i 2 update temu go zlikwidowali ale byl) wiec moze seth nie uzywal ich od tamtych czasow ![]() po drugie Behu ma skille jakich polowa z was pewno nie widziala na oczy i nie radze sie go czepiac bo jak zacznie rzucac miesem.... po trzecie demony wysysaja mane wiec ahhanie sie przy 6 no powiedzmy 5 demonach byloby prawie nie mozliwe bo co bombke tracil by cala mane(no chyba ze przy farcie) pozatym nie jestem pewien czy na mf extaust zlikwidowali bo napewno byl i ja to pamietam bo przez niego padlem kiedys ;s po czwarte musialby miec skille conajmniej 95+ zeby dobic demona ktory sie leczy ja przy skillach 87/86 z gsem po 10 uhach zrezygnowalem z solowania bk bo zbilem mu jakso 1/10 hp... a gdyby sie jeszcze leczyl to pewno stalby na full green ![]() po piate musialby miec duzego farta zeby siekac z explo i uhac sie bo czasem knight na 100lvlu przejdzie bez zejscia do red hp a czasem knight na 130+ padnie ;] chyba juz wszystko co chcialem napisalem ;] |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() A mnie zastanawia stone cutter odrazu po wyjsciu za drzwi
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: Poznan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Raverton
Świat: Galana
Poziom: 96
Skille: 92/47
Poziom mag.: 19
|
![]() Panowie fake jak nic.... nie czytalem do konca jak ktos to wykryl to sorry. Nie Poznaje po tym jak zrobiony ale niedawno na eterni robili wlasnie Anniego 4 sorcow Mam film jak co moge dac . I na owym filmie byl Sanoxx ktory nie mogl wejsc tam poniewaz gdy chcial wejsc przez drzwi bylo napisane ze nieprososznych gosci nie wpuszaczaja. Sanoxx juz dawno zrobil tego questa . Hail Eternia
![]() ![]() Character Information Name: Zuzawoh Sex: female Profession: Royal Paladin Level: 119 World: Eternia Residence: Edron House: Cormaya 5 (Edron) is paid until May 12 2005 Guild membership: Birt Pimpis of the Pink guys with green hair Last login: May 10 2005, 20:04:41 CET Account Status: Premium Account Character Deaths May 08 2005, 14:52:32 CET Killed at Level 120 by Mafi and by Lord Varot ta.... zrobili go wczoraj ,a on ma deda tylko od tych dwoch panow? Nie chce mi sie nawet gadac bo kazdy kto gra na eterni wie o co chodzi! Sanoxx juz dawno zrobil anniego -.- !!http://images.tibia.pl/forum/images/icons/icon4.gif Cool Ostatnio edytowany przez Poznanski Rycerz - 10-05-2005 o 22:09. Powód: dodaje wiecej argumentow! |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Poznanski Sam jestes fake malo ludzi umi takie fake'i robić (brawa dla Dejva) @Gogus Szyderca na rl tibi ? Sanoxx jest polakiem koniec kropka -.-. Skula ma dlatego że walił z burstow, trafił kogoś. |
|
![]() |
![]() |
#59 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Kiedys gralem na Eterni, znam nieco Sanoxxa temu wiem co sie dzialo na tym Anni. Wiec mi tu nie pierdaczyc ze to fake!!!! Cytuj:
Yours Gogus. |
||
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2004
![]() |
![]() Cytuj:
A co to trudno takiemu zabić 2 demony ? Wystarczy dobre macro i mogł jedną ręke mieć w kieszeni a drugą pić herbatkę... |
|
![]() |