|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() A ja kurwa piszę podstawową bo nie jestem inteligentny i się odpierdolcie tępe dzidy!!!
Koniec tematu, nie żeby w jakikolwiek sposób mi na maturze zależało, lol. Edit: Buahaha Polinik, wracaj lepiej na tą emeryturę albo rozluźnij trochę poślady i dojrzyj prawdziwego sensu tego posta. Ostatnio edytowany przez CytrynowySorbet - 03-05-2010 o 18:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Kurde to już jutro ten dzień. Teraz mogę śmiało powiedzieć, że potrafię przełożyć naukę z "od 1 kl" do weekendu przed maturą : D.
Dajcie znać jakby jakieś przecieki były! @up gupek gupek |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 03 2007
Imię: Ciunki
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Peacekeepers
Świat: Harmonia
Poziom: 205
Poziom mag.: 82
|
![]() Cytuj:
Ale obstawiam "Wesele" w zestawieniu z "Tangiem" Ostatnio edytowany przez ciunki - 03-05-2010 o 15:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() W końcu się zmobilizowałem i zacząłem czytać streszczenia : D
Gorzej, że w piątek poparzyłem sobie wnętrze prawej dłoni i teraz są dwie opcje: albo podczas matury będzie gorszy okres i nie będę w stanie pisać w ogóle, albo lepszy (czyli mniej bolesny) i będę pisać mniej wyraźnie.
![]() |
![]() |
#46 |
Zbanowany
|
![]() Życzę sobie i wszystkim innym zdającym powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
|
![]() Świętoszek i zdążyć przed panem Bogiem mhm pychotka
CR na pewno nie był najłatwiejszy
E wez daj piec gorszy dla wina smakoszy ... no dobra moze byc NOTKA Ostatnio edytowany przez Rzyttofrajer - 04-05-2010 o 12:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
|
![]() Nie zapeszając, ale poszło całkiem nieźle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2009
|
![]() na moja przyszla uczelnie punkty z polskiego nie sa zaliczane wiec przyszedlem, napisalem wszystko w godzine i poszedlem. Test czytania ze zrozumieniem byl raczej ciekawy, a tematy wypracowania były banalne, wybrałem ten ze swiętoszkiem. Reasumując : trzeba byc idiota zeby nie zdac takiego egzaminu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buahaha, akurat wczoraj ostatnim streszczeniem jakie czytałem był Świętoszek i najbardziej w pamięci mi utkwił
![]() ![]() A najlepsze były te głosy ulgi na sali po otwarciu arkuszy. Co do czytania... mam coś do powiedzenia autorowi tego tekstu... Gości, wyluzuj trochę, get a life... |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2009
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#53 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Kurde, napisalbym sobie taka maturke jeszcze raz, chyba za rok sobie jakis WOS wybiore i angielski poprawie, mile wspomnienia
![]()
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak usłyszałem przed otworzeniem arkuszy, gdy inni jakos dojrzeli co jest w srodku to sie przeraziłem 0o ktos cos gadał o jakims kleancie i wojnie , no to mysle po mnie. Otwieram i patrze a tu swietoszek którego w ogole nie przerabialismy i nie czytałem o tym przed matura, poczułem sie troche lepiej gdy zobaczył ze 2 temat jest ze zdazyc przed panem bogiem, cos tam napisałem i mysle ze bedzie good.. nie jestem zbyt dobry z pisania wypowiedzi wiec całe wypr zajeło mi tylko jakies 2 i 1/3 strony gdy inni po wyjsciu mowili ze narzneli tekstu na 3-4 strony -.-. W dodatku jak na złosc, przez cały weekend czytałem o wszystkich innych lekturach,streszczenia etc a w ogole nie powtarzałem o zdazyc przed~ ale mysle ze jakos to bedzie, jutro matma i gacie pełne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Hehe, skoro martwisz sie, ze napisales malo - trzeba bylo skrobac duzo i poruszac kazdy najmniejszy, a zwiazany z tematem wypracowania watek - to pomaga, tak na przyszlosc
![]() ![]()
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wypracowanie mam głównie opisane na fragmencie, nie wiem czy widziałes juz moze arkusz ale zgodnie z tekstem w kolejnosci opisywałem kazdy fakt,czym zajmował sie Edelman,później o wypowiedzi tego amerykanskiego profesora, pozniej o stosunku edelmana do tej wypowiedzi, o zydzie napisałem ze obcinanie jego brody uwłaszczało jego godnosci(takie sa z tego co wiem przekonania zydów), a beczka była symboliczna gdyz ukazywała własnie ponizenie i atak na godnosc człowieka, pozniej napisałem o tym, ze wielu w tamtym okresie szukało sobie bliskiej osoby by nie czuc sie samotnym i nie stac biernie. Do całosci mam moze 2 bardzo krótkie odwołania jedno to np takie ze w getcie panowały trudne warunki, przez co ludzie czesto chorowali i umierali z wycienczenia bo o tym za bardzo nie było w tekscie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Pierwsze spojrzenie: Świętoszek i Zdążyć przed~, przerażenie w oczach: nie czytałem nawet streszczeń, nie wiem, o czym mowa.
Drugie spojrzenie: W poleceniu nie było ANI SŁOWA o znajomości lektury. TYLKO na podstawie fragmentu. Efekt: 409 słów, chyba dłuższego wypracowania jeszcze nie napisałem (temat drugi). Zdane ![]()
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 04-05-2010 o 14:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czytanie... -.-
|
![]() |