|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() OMG
![]() Jak byscie chcieli wiedziec to takie zeczy dostaje sie za wykrycie buga w tibii(robaka, wirusa)... np ziomek na lunarze ma thunder hammera i hornet helmet :/ Moze ktos wykryl buga i dostal od cipsoftow takiego stafa... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gdy giniesz, nie tracisz doświadczenia, skilli ani żadnego przedmiotu oprócz tego amuletu. Amulet już nie istnieje, można go było niegdyś kupić u Eremo za 50 000- broken amulet (amulet of life)papapa Gdy wycofano z gry Amulet of Life, wszystkie one zostały zamienione w Broken Amulety. Broken Amulet można sprzedać do Eremo, za co płaci on 50 000gp.- PATRZCIE ! |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ehhh....Niewiem czemu ludzie sie boją pokazywac nickow.Boją sie ze będą huntowani?Znalazles jakis ss i teraz go pokazujesz ,a pozatym mozna sie przyjzec ,ze masz 10 many w polowie paska.Jesli jestes paladynem to masz 7 lvl i sie nazywasz Loord Attila i probojesz wrobic kolesia z tirikiem ctrl+q -.- .
To są tylko moje przypuszeczenia ,ale moze byc inaczej.
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Mława
![]() |
![]() HHEHEH JAK TO BY NIE BYŁO FAKIE TO BYS shift+ przedmiot dał aby uwiarygodnić a tak to.....
|
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() Mi nuub pliz ?
|
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 12 2004
|
![]() Po pierwsze kiedy robiles ten ss bo jak nie dawno to raczej fake bo dwarven shield inaczej juz wyglada i masz zle wstawioneogo GS-a.
Niezly fake ile nad nim pracowales?? ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2004
Lokacja: SLU
![]() |
![]() Moim zdaniem to jest fake ( nie chce nikogo ciagnac do takiej decyzji
![]() ![]() Jakby polaczyl dwie rozne wersje Tibi , znaczy ze dwarven jest z starego update , a Daramanian Mace z nowego Update ![]() Jesli Jakas Pomylka to sorx!! ![]()
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() co do AOL jestem pewnienze istnieje bo jest w pewnym domku na aldorze
![]() ta zielona tarcza ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
|
![]() Chlopie Popraw Golden Legi Bo *******a Ci Caly Fake
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Jak dla mnie to to jest OTS albo fake !
Jaki koles z takim eqiem mialby taki rypniety domek? bezgoscie / 4 latek ?? ( chodzi o wystroj ) @Paw~~ Nowy wystroj dwarvena wproewadzili dopiero w tym updacie?? Ostatnio edytowany przez Xelede - 24-01-2005 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Isara
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() Owszem. Gs jest krzywo wklejony, ale napewno nie koperta ponieważ część płytki zasłonięta jest przez blat. Co do itemów. KAŻDY Z ITEMÓW W TYM DOMKU ISTNIEJE ! Było już pełno tematów poruszanych na temat każdego z nich. Golden Helmy są....Great Shieldy też...g-bootsy też...TH też i ten zasrany MLS też !!!!! Wszystko to jest za reportowanie poważnych bugów w grze. Przeszukajcie całe forum...znajdziecie dowody na istnienie tych itemów....a co do AOL - Amulet of Life...bo kiedyś nie było "of lost"....też na 100% ma go kilka osób...wiecie jak to możliwe?...Po Prostu Sobie Go Ktoś Zostawił Sprzed Update z 7.1....tyle mam do gadania bo śmieszni jesteście. Śmiem wątpić iż to jest prawdziwy screen ponieważ GS jakiś nie taki...no i jeszcze to png. Photoshop się kłania...czy tam fireworks... Jeszcze ktoś tam powiedział że nie da się kłaś rzeczy na stolki....wiesz jak to skomentuje?...tak --> BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....-.^ Nie da się na to kłaść stołów, beczek , skrzydni i iinnych mebli. Tyle miałem do powiedzenia ^.- |
|
![]() |
![]() |
#51 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() Cytuj:
O ile pamietam Antica jest dosc starym serverkiem choćby look na bubble Created: 21.07.2001 02:23:56 CET <---- 4 lata temu na poczatku z tego co wiem mozna bylo takie zeczy zdobyc ale cipowie wraz z updatami wycofali te zeczy ciekawe co by byla za frajda jak by wszyscy latali mpa , dsl , golden helmetami blessed shieldami itp..... a wiec jak tibia powstawala byly te itemy i sie zachowaly do dzis ja np. na antice widzialem w jakims domku 30 power arrows Bym zapomnial takie itemki pozna dostac jako "Dar od bogów" daje przyklad podobno gdzies czytalem tu na tibi.pl to za wykrycie buga w kupowaniu pacc za free ziomek dostal (golden bootsy??) ktore opylil za 200 000 000 a pozniej zostaly opylone za 400 000 000 Ostatnio edytowany przez Wexerh - 24-01-2005 o 22:10. |
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: III RP
|
![]() This is a fake.. Zobaczcie na Scale Armor... jakies takie krzywe (??)
@edit Opssss. Odświezylem... Sorki ale chyba cos wyszukiwalem i kliknalem w to i zapomnialem ze to stare jest :/
24 15 43 44 15 32 33 11 24 31 15 35 43 55 54 ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Badzo - 11-03-2005 o 16:34. |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Wrocław moje miasto...
![]() |
![]() OMG ,co za newbie ,to nie jest fake , szary amulet to broken amulet ,zamieniły się w nie amulet of life po update i wprowadzono amulet of loss ....-.-' @up : krzywy to masz ryj!! btw. a ogóle cały domek jest prawdziwy ,przejdzcie się do veno na antice to się przekonacie...
Name : Breathe Thunder World : Libera Level : 8 Skills : 50/50 Mlvl : 3 Gram teraz na Liberze... Libera roX~~!! ![]() Ostatnio edytowany przez Uciulany Gecik - 11-03-2005 o 16:42. |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Budka Z piwem
![]() |
![]() Czy great shield nie wyglada inaczej przypadkiem???
Ale ja nic niemówie... Widać że faKe
#55 |
Guest
|
![]() Widać ze cos kreci GS jest krzywy !!!
Ostatnio edytowany przez przemek93 - 11-03-2005 o 16:47. Powód: nie w tym miejscu co chcialem |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Cytuj:
ps: lvl tu nie gra roli, bo mogli otrzymac itemki za zaslugi dla tibi...
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zajunix
Profesja: Knight
Gildia: Imortal Fighters
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: **/**
Poziom mag.: prawie 5
|
![]() HAHAHAHHAHA A ZES TO ZROBIL !!!!!!
![]()
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Lokacja: Wrocław moje miasto...
![]() |
![]() Cytuj:
boże co za kretyn!! ten screen jest z przed update~!!!!!!!!!!!!!! ![]() @up : tobie za to muzg ucięło ,screen dupnej jakości ale prawdziwy!! @down : przeczytaj to co napisałem i nie dawaj nie potrzebnych postów...
Name : Breathe Thunder World : Libera Level : 8 Skills : 50/50 Mlvl : 3 Gram teraz na Liberze... Libera roX~~!! ![]() Ostatnio edytowany przez Uciulany Gecik - 11-03-2005 o 18:02. |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() 1) FAKE
2) Jesli to nie fake to jest to stary SS bo teraz DSM i G Shield wygladaja inaczej
![]() |
#60 |
Guest
|
![]() Nie dość że do zrobienia w 2 minuty to jeszcze GS'a zle wkleiles(wkleilas)
|