|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Opole
|
![]() jakbys niewiedzial to tam sa respy ds-ow z rotami wiec bezsensu byloby zmieniac strzaly na spear i pozatym z rota srednio wypada 6-8gp a na rota idzie 1-2 no max 3 strzaly oblicz czy to jest marnotrastwo?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() pfffff, mi się te ssy mnie podobają
![]() ![]() skile też nienajlepsze, i w ogóle roty i łuk CYA!!!!!
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
|
![]() KSUH nie rozumiem ludzi takich jak ty. Bluzgasz bez powodu, wyzywasz wszystkich od n00bów.
Zacytuje tu pare z twoich postów: wez to stary schowaj i sie nie osmieszaj ![]() ![]() ![]() najbardziej chce mi sie smiac jak jakis kretyn ma... buahahahhaha stary naucz sie angielskiego ![]() ![]() ![]() jestescie kretynami... zal mi was... jak mozna... nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja... Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty... CO A IDIOTA!!!! CO TO W OGOLE MA BYC DO... jestescie zalosni... juz ktos powiedzial to za... ale beznadzieja.... albo ja juz jestem glupi albo wy... to juz... szkoda tylko ze to powstanie zrobily same nooby.... To nie wszystko i tylko fragmenty. Stary nie wiem czy tu masz jakieś kompleksy, czy to pozostałości złych wspomnień z dzieciństwa, ale na twoim miejscu skontaktowałbym sie z psyhoanalitykiem (i nie zaprzeczaj że go masz). |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() No tak ale jakoś nie widze SS'ka na Qtórym klepie jakiego kolwiek DS'a a troszke tych SS'ów jest a nie lepiej było by z Bow chodzić na Cyclopy i więcej expa i takie tam zreszta prawde powiedziawszy troszke sie nie znam pallkiem to ja byłem tylko0o do 27 lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do mojego eq na które tak narzekaliście to przybyło mu jakieś 70k.
![]() Cytuj:
A więc: kupuje 800 strzal za 1,6k + 2 parcele z rotów,ds i bh zbieram jakieś 2-2,5k + loot około 3-4k czyli za kazdym razem jestem ponad 4k do przodu, <==wielokrotnie sprawdzane Aha i wrzuce szkrina-35lvl ![]() Brzydki bo mi sie na początku w bmp zapisał. Sorki ![]() Ostatnio edytowany przez salata2005 - 17-01-2005 o 22:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() SpoX nie trzeba było tak odrazu napisać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja ss'ów z BH i DS nie widziałem ale ile ja moge widzieć jak przed kompem siedzę dzień i noc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() Cytuj:
o jaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -buahahahhaha stary naucz sie angielskiego ![]() ![]() ![]() ![]() -nom bo BR to debile... w dodatku nie kumaja... - no sam chyba wiesz jacy sa BR ![]() ![]() -Ty Idioto To Juz Drugi Taki Twoj Post!! Ty... - ej no koles robil posty "plz dajcie tu takie i takie SS" no mialem powod to wyzywalem ![]() ![]() ![]() PS. po cholere Ci te bohy?:> wiem niby palkowi potrzebne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha jeszcze jedno. czepiacie sie ze ja wyzywam. wy wyzywacie mnie za to ze ja wyzywam i za to ze mam inne zdanie od waszego. wiec kto jest ten gorszy? ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez KSUH - 17-01-2005 o 23:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Plz tylko nie róbcie z tego tematu taki śmietnik jak u Kiperra
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() jakie zimoki HAHA palladyn moze nawet bez eq chodzic -.- I tak wali na dystansz arrow/bolt a jezeli sie decyduje na jakis eq to w miare lekki. No jezeli chodzi ze spirami to jakis eq sie przyda ale nie mocny poniewaz ze spirów bije sie tylko slabsze potwory których dmg jest niski. Wiadomo ze dsa nie bedzie bil ze spir. A co do tych rotków to nawet fajnie sie tam expi duzo ich. Gratz lvl i skilli
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc wrzucam nowe sski. Przepraszam za jakość, wieczorem wrzuce więcej to będą jush normalne
![]() Na początek żebyście nie mówili że na fibule chodze tylko po to żeby poexpić na rotach ![]() ![]() Moja pierwsza bh shield z bh ![]() ![]() SS z lootem z fibuli + do tego lootbag ważący coś kolo 2200 oz Loot jest w backpacku i bagu(same mace i swordy) którego nie pokazałem. Nie patrzeć na lockera ![]() Tu mały ss z fire debilem ![]() No i mały quescik, nie ma quest spoiling, ni pokazuje drogi itd, ![]() Wieczorkim dożuce pare ss. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez salata2005 - 18-01-2005 o 15:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 78
![]() |
![]() Cytuj:
Jak ci nie pasuje to nie przychodź na forum.....Ja myśle ze on ma racje.0.o a ty chociarz wiesz co to tibia??
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nowe screeny,
adv w discie, a scull bo mi nooby lootbaga kradły, musiałem postraszyć ![]() ![]() a tu mały wypad a myślałem że tam jakiś quest jest ![]() ![]() no i jush w środku i lvl up ![]() ![]() tutaj muj genialny kolega pall (jedyny pall którego znam który ma większy shield od dista) ![]() ![]() tu tłuke zerka ![]() i mały bardzo znany quest ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez salata2005 - 19-01-2005 o 09:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() a mnie intryguje ss nr 4.... dość dziwne to ułożenie cieni... zbyt kwadratowe.....nie wiem co o tym myśleć bo nawet nie wiem co może być tego przyczyna....
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2005
Lokacja: Wroclaw / POLAND
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lifely Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vincit Omnia
Świat: Hiberna
Poziom: 141
Skille: 19/25
Poziom mag.: 71
|
![]() Mam pytanie do autora: Gdzie kupiles takie DUUUUUUUUZE swiatlo? To chyba nie jest TibiaGG, prawda?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() Co do 4 zdjęcia to nie wiem czy wiesz ale do tego draga sie schodzi na duł, i te cienie to są po prostu wyższe piętra.
A co do tgg to jush sie wypowiadalem, wszyscy jej uzywaja ale nikt sie nie przyznaje, a w sumie mógłbym wyłączyć na czas robienia ss ale po co. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Ooo masz juz bohy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Gdzieś W Krakowie
![]() |
![]() niejestem pewien ale chyb to jest jeden z 2 dragów pod thais.... hyba bo też się tak dziwnie schodziło...
![]()
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() LoL palek nie musi miec stasznie dobrego eq a po zatym mowil ze ma lagi...