|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() @Raul
Jeszcze jedna moja osobista wycieczka. Wybaczcie. Co do tego, że wymienieni przez Ciebie są bardziej znani na forum ode mnie zgadzam się całkowicie. Wcale mi to nie przeszkadza. Zauważ jednak, że jestem tu zaledwie niecały miesiąc. I jeszcze co do IRCa i forum. Teoretycznie są to różne rzeczy jednak jak widać są ze sobą nierozerwalnie powiązane. Zaraz sobie chyba instalnę mIRCa i zajrzę o co dokładnie biega. Nie zapominaj jednak, że spore grono użytkowników forum nie korzysta z IRCa i wypowiada się tylko w oparciu o forum.
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Raul-e tam. A przyszlo ci do glowy ze moge(nie tylko ja ale i wielu innych) nie miec czasu czy ochoty zeby se wchodzic na IRCa? Zreszta, zeby sie z niektorymi waszymi pomyslami zapoznac to trzeba siedziec na IRCu jakis czas. A np. ja wchodzilem(kiedys teraz juz wogole nie wchodze
![]() @Mateusz_90-LOL!!!!!!!!!!!!! Czy o tym co jest niezbedne do zycia da sie zawsze prowadzic dlugie i pasjonujace dyskusje, a o czyms co nie jest niezbedne nie? Co z tego ze gdyby nie bylo zarcia to bysmy zdechli? Co to ma qrde do rzeczy??? A co do grupy Smakosze-wg mnie moze powstac, ale WYDAJE mi sie, ze po krotkim czasie serio padla i nie dalo sie tam nic napisac. Tak mis ie WYDAJE. Co nie zmienia faktu, ze grupa powstac moze(mi to wisi).
#43 |
Fallen Angel
|
![]() Jak dla mnie czas to skonczyc.
Wezcie sie ludzie zastanowcie o co tak naprawde wam chodzi? Czemu grupa Smakosze nie moze istniec? Po Dromowi sie to nie podoba? Wez sie Roland zastanow? O ile same frytki byly krotochwila Oxysia i R4ula w czym czynnie bralem udzial ty sie uczepiles pomyslu i jestes gotowy popelnic harakiri. Czy naprawde nie mozna poswiecic tych 20 minut na zalozenie grupy i dla swietego spokoju??? @Zindahjira Tak, zdanie Raula czy innych bywajacych na mIRCu jest bardziej cenione, bo to oni sa ztym forum od dawna a ty czasme wpadniesz skomentowac zdjecia tekstem typu: "Yeah, daj wiecej plx, normlanie orgazmu dostalem jak te ss zobaczylem" lub "S*******aj ***any noobie kogo to obchodzi"
#44 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Pewnie, że można prowadzić dyskusje, ale z tego co piszesz wynika, że nie można prowadzić dyskusji na temat kulinarii bo to jest nudne? Czy może monotonne? To z czego zyja strony o kulinarii sami sobie odwiedzaja? Ja kogos to interesuje, to dalczego nie moze o tym pisac? O metalu moż na, o hip hipoie można, to dlaczego nie można o pichceniu?
@down Pewnie, nawet lepiej, że chodzisz na sesje niż zajmujesz się tą grą, ale po co stoisz za którymś z zdań, chociaż sytuacje znasz tylko z forum? W tej sytuacji, dużo rzeczy wydarzyło się na IRCu...
![]() Miasto, które przeżyło własną śmierć! Regulamin Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk Ostatnio edytowany przez Mateusz_90 - 17-01-2005 o 21:14. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 12 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() @gangrel
Z tego co widzę powyżej to nie widziałeś ani jednego z moich postów. Nikogo od noobów nie wyzywałem ani nie obrażałem. Widzę, że co poniektórzy sądzą, że jak ktoś rzadko wchodzi na forum z powodu sesji czy innych rzeczy to można po nich jechać. Trochę kultury jeśli łaska. Już zresztą wspomniałem, że nie przeszkadza mi, że inni są bardziej cenieni ode mnie. <edit> Co do powstania grupy. Wycofuję swój sprzeciw. Niech zrobią taką grupę. W końcu mnie to i tak rybka. Pozostaję neutralny.
"Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" Ostatnio edytowany przez Zindahjira - 17-01-2005 o 21:16. |
![]() |
![]() |
#46 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() OMG ludzie.... wyjeżdzam na trzy dni i co zastaję? Czy wam się w głowach poprzewracało? Co to za pomysły? Ja rozumiem, koniec semestru, trzeba było się pouczyć, a niektórym to najwidoczniej źle robi...
Nie róbcie zadymy na siłę, bo i tak kiepsko wam wychodzi. A poza tym: <style=B.Linda>Co wy k. wiecie o gotowaniu?</style> ps. (malutka dygresja) Co do tego, kto siedzi na IRC-u, a kto nie... Że niby co? Ci co tam przesiaduja całymi dniami nie majac najwidoczniej nic ciekawszego do roboty są ważniejsi na forum? ROTFL Do wszystkich, którzy twierdzą, że Zindahjira jest mniej znany/ważny na forum.... ludzie, popatrzcie na poziom jego postów, a potem wyłączcie mIRC-a (czy tam inne skrypty) i idźcie coś poczytać/pouczyć się... może po jakimś czasie zaczniecie powoli mu dorównywać... (do poziomu jego pięt na razie). Ale oczywiście... jakieś rozwydrzone 11-latki, spamujące, wyrażające się wulgarnie są na tym forum ważniejsze... << ROTFL&LOL @roland Co do Twojego podpisu... wybacz, ale ja nie będe czekać aż mi się otworzy jakiś temat, bo akurat każdy tam się wypowiadający wsadził 400 kilo do podpisu... |
![]() |
![]() |
#47 | ||||||||||
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() @Oxy:
Cytuj:
[16:08] <Baca (GG)> skoro fryki nie przechodzą [16:09] <Baca (GG)> to może grupa fanów mielonki? [16:09] <Drom> no masz bana od Maya [16:09] <Baca (GG)> wiem [16:10] <Baca (GG)> sam o niego prosiłem [16:10] <Baca (GG)> ;] [16:10] <Baca (GG)> JEszze nigdy bana nie miałem, a Ty mi nie chciales dac ![]() Baca = Oxygane (Mam Baca w WPK bo taki nick ma rl) Albo oklamujesz mnie albo reszte forum. Tylko drobna roznica jest taka ze my sie znalismy dlugo przed forum i jestesmy kumplami wiec albo oklamujesz swojego kumpla ktorego znasz juz parelatek albo ludzi na forum. Cytuj:
@roland: Jestes chlopie kretynem jakich malo na tym forum. Wyrozniasz sie szczegolnym idiotyzmem oraz totlanym brakiem inteligencji. Myslisz ze jak bedziesz powtarzal i zachowywalal sie jak starsi userzy tego forum to ludzie cie beda szanowac czy myslec ze jestes madry? Oto jak rozumujesz: "ej kurde ej oxy ej zalozyl temat o frytkach normalnie ej raul go poparl ej normalnie jak ja bede z nimi trzymal to pomysla ze jestem ej fajny ej to dobry pomysl ej". Nie bedziesz zadnym mega-kewl-l33t-hyper-userem, zawsze bedziesz kretynem dla mnie i dla tych ktorym sie podlizujesz tez: [20:54] Oxygane sets mode: +b *!*@rolandzik.users.quakenet.org [20:54] rolandzik was kicked by: Oxygane (What has 4 legs and an arm? A happy Pit Bull (87)12) Ludzie nie maja ochoty ogladac jak ktos ma zdjecie frytek ktore zajmuje 400kb~, wyobraz sobie ile to czasu na zaladowanie dla modemowca ktory za kazda sekunde musi placic... Cytuj:
Cytuj:
Naucz sie odrozniac wolnosc slowa od spamu to pogadamy. @forum & IRC: Jak piszesz o czyms na forum to nie wymagaj zeby osoba ktora nie wchodzi na irc wiedziala co sie tam dzieje. Piszesz na forum, a jak mowisz o irc to powinienes przedstawic sytuacje jaka tam byla, a nie obwiniac ludzi ze nie siedza na irc bo nie jest to wymagane do zycia. IRC to irc, forum to forum i tak zostanie. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Ty i wszyscy ktorzy robia afere o frytki bo maja za duzo czasu w rl i nudzi im sie widocznie, moga tylko snic zeby pisac na poziomie w polowie chociaz takim jak Zindahjira. On was przewyzsza iteligencja i klasa o wiele. Pare osob ktore fo tej pory byly uznawane ze dobrych userow i ludzi rozsadnych pokazalo jacy sa naprawde. Nie roznicie sie niczym o usera ktory zaklada temat: "cipsoft to **** i *** a admini i modkowie na forum to tez **** i ****". Tyle ze on ma przynajmniej na celu wyzycie sie i powrzeszczenie sobie, a wy nie macie celu. Wam sie poprostu nudzi. Co ciekawe najwieksi krzykacze odnosnie tej sprawy sa z Royal Members. Dalej uwazacie ze jestescie taka mega-kewl-grupa? Upadliscie na dno totalne, oceniacie ludzi po ilosci postow, po tym jak dlugo sa na forum i po tym ze nie chca zalozyc grupy o frytkach. Gratuluje. (kiedys tacy nie byliscie) Cytuj:
Elita? I ta sama elita zalozyla temat o royal frytex i zaczela klucic sie o frytki? To widocznie mowisz o elicie idiotow(nie nazywam idiotami ludzi siedzacych na irc bo jest tam duzo ludzi inteligentnych). Cytuj:
Co do powstania grupy smakoszy: Temat o grupye Royal Frytex byl nedzna prowokacja stworzona przez bande znudzonych dzieci, za ktorymi poszlo jeszcze wiecej bardziej znudzonych i mlodszych ludzi uwazajac ze jak beda ich wspierac to wyjdzie im to na dobre i beda kewl-mega-l33t userami. W odpowiedzi na to ze nie zlozylem wam grupy o frytkach postanowilscie pokazac jacy to wy wielcy nie jestescie i ze mozecie sobei zalozyc grupe smakoszy. Jakby ktos przed ta afera wyslal mi PW o grupe smakoszy, rozwazylbym propozycje, nie wiem czy by przeszla(to zalezy jaka osoba chcialaby to zalozyc). Teraz po tej aferze traktuje to jako probe dowiedzenia ze user moze wszystko lacznie z spamowaniem i zakladaniem glupich tematow. Nie wazne czy ktos jest rok czy 1 dzien na forum, regulamin jest taki sam dla wszystkich. |
||||||||||
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() IMO co do tego, że są grupy dla osób słuchających różnej muzyki, zamiast jednej dużej grupy to jest plus, bo ja już widzę co jest w jednej jedynej grupie o grach komputerowych - zamiast grup 'Strzelcy Wyborowi' dla maniaków shooterów, 'Karatecy' dla fanów mordobić i tak dalej mamy jedną grupę, gdzie miłośnicy jednego gatunku gier należeć nie chcą, bo nie widzą potrzeby. Bo w gry gra wiele osób, ale bez przesady, nikt nie gra we wszystkie. Z innymi grupami jest podobnie, a Drom się upiera 'ale to są tak podobne tematy, wszystko razem do kupy'.
EDIT: Cytuj:
. Ostatnio edytowany przez Bambuko - 17-01-2005 o 22:42. |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
edit: Tzn że tak samo oceniając działalność i "przydatność" grupy(np bardzo dobrze), (grupa jest takze po to aby nie oczyscic forum z nieodpowiednich tematów i umieścić je w forum grupy) nie założyłbyś jej gdyby ją zgłosił user co jest 1 dzien na forum i ma 5 postow i wyglada na inteligentnego ?? Ostatnio edytowany przez Tibiańczyk - 17-01-2005 o 22:50. |
|
![]() |
![]() |
#50 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Chciałbym dodać kawałem rozmowy z Oxym (mam nadzieję, że nie będzie miał nic przeciwko):
Raúl (21:22) to co on chce oglaszac? Oxygane (21:22) On to uznał za głupią prowokacje i w sumie ma racje, mogliśmy napisać noramlnie pw itp. Oxygane (21:23) ide na film zaraz pogadamy Oxygane (21:31) w sumie to musze mu racje przyznac Raúl (21:31) zalezy w czym Raúl (21:32) napewno przesadzilismy z tym frytkami Raúl (21:32) i zakladaniem tematow o biszkoptach Raúl (21:32) ale on przesadza ze tej grupy nie chce zrobic Oxygane (21:33) jakbysmy wysłali pw to grupa by była Raúl (21:34) w sumie bardziej nam zalezalo zeby zrobic jakas wrzawe na forum niz ta grupe Oxygane (21:34) nom Oxygane (21:34) i c***nia z tego wyszla jednym slowem Raúl (21:35) powiedz ze na***ani bylismy ![]() Raúl (21:35) eee tam jakas przygoda na forum Raúl (21:35) przynajmniej nie bylo nudno Oxygane (21:35) hehe Oxygane (21:35) Najgorze jest to, że ja jestem jednym z wodzów 90% zadym na tym forum Oxygane (21:35) ![]() Raúl (21:36) no ja pierwszy raz w takim czyms uczestniczylem Raúl (21:36) oj przynajmniej sobie kilka postow nabilem Raúl (21:36) to co temat zamkniety i zapominamy o tym? ![]() Raúl (21:36) trzeba tym krzykaczom na IRCu powiedziec Oxygane (21:37) jeszcze drom sie wypowiada Oxygane (21:37) ide na film Raúl (21:37) ok Tak, jakby to skomentować? Zaczęło się od bezsensownego tematu o Frytkach, jakby go nikt nie zamknął to pewnie by potrwało to kilka dni i wszystko poszłoby w niepamięć. ALe został zamknięty i jakoś to się wszystko potoczyło. Mam nadzieję, że nikt tego nie brał na serio i dziwię się czemu jak ktoś inny robi sobie żarty niż modki to nie można się pośmiać? Ja napisałem tylko 2 tematy, jeden o prośbę założenia grupy Smakosze i drugi czemu Oxy i She zostali zbanowani i czemu Drom nie chce założyć grupy. Ok to na tyle. Nie będę nikogo przepraszał bo uważam, że jednak nie przesadziłem. I teraz będę wiedział, że nie można sobie żartować na tym forum (tylko Modki mogą). :/
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() Drom, nie do końca wiem o co chodzi Ci z tym okłamywanien, chyba o tego mojego bana. Więc May napoczątku dał mi bana, bo była to tylko taka zabawa. Szkoda, że nie mam logów. Rozmawialiśmy o jakimś banie i May powiedział, że może dać bana tylko nie wie komu i za co. Na to ja odparłem, że może dać mi. Po jakis 20 min go zdjoł. Potem po założeniu tematu o knajpach w Krakowie dostałem drugiego, nie wiem od kogo. Osoba ta się nie przyznała do tego, jedynie przez Shazbota mi to obiweściła, więc mogłeś to być Ty, MatKus, albo Scor. Ale już mniejsza z tym. Tak jak mówiłem, jakoś tak się składa, że często mam skłonności do głupich żartów które przeradzają się w lekkie konflikty. Jakbyś kiedyś pozwolił założyć temat o frytkach, pewnie nie było by teraz tego problemu, jak Raynold założył temat "Czemu niebo jest niebieskie" nikt nie robił mu problemów z tego powodu, ale juz nie chce do tego wracać. Troche przesadziłem, trudno już tego nie zmienie. Pewnie teraz będe postrzegany jako jakiś rozwścieczony gówniarz, ale może z czasem odzyskam dobrą opinie, jeśli kiedykolwiek taką miałem.
|
![]() |
#52 |
Nieobecny.
|
![]() Najgorsze jest to, ze racja jest..... po obu stronach.
Oxy i Raul maja racje w ty, ze Drom wzial to zbyt serio. Drom, tak jak kiedyś mówiłeś to mnie, trzeba brać internet mniej serio. Drom natomiast tez ma racje, bo ox przesadzil, produkujac dwa tematy przed prawdziwymi frytkami, co zostalo (i slusznie!) uznane za spam. A co do paru wyjaśnień:
mea culpa. [Edit] No wlaśnie ox, to byłem ja. Nie widziałem całej konwersacji, ale stwierdziłem, że troche za bardzo się rozzuchwaliłeś.. powinienem o zrobić wcześniej. Co do tematu Ray'a, to tam był troche inny cel, bo odpowiedzi były jak najbardziej sensowne- konkretne wyjaśnienie problemu nieba i kolejnych, a w Royal Frytex wszyscy dopisywali się tak jak w dyskusjach onetowych... Ostatnio edytowany przez $corcerer - 17-01-2005 o 23:39. |
![]() |
![]() |
#53 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Ok więc doszliśmy mam nadzieję do końca tej afery. Jestem za tym, aby zamknąć ten temat, ale Drom nie chce bo uważa, że jak zamknie to wszyscy będą mu wypominać, że nie szanuje wolności słowa. Mam nadzieję, że każdy zgodzi się z tym, że popełniliśmy błąd. Tak jak Scor napisał, ja i Oxy przesadziliśmy z żartem, Drom zbyt na serio to wziął, a Scor w sumie nic złego nie zrobił, tylko przykleił nasz temat.
![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() Myślę , że tu już nie chodzi o żadne frytki.(frytki ehhh szkoda gadać -żart)Smakosze -na początku myślałem że to jest żart , ale właściwie taka grupa mogłaby istnieć . Ba miałaby nawet powodzenie.Ale wszyscy olali frytki i nie mogą zrozumieć dlaczego jest grupa o hiphopie a nie ma o jedzeniu...I to jest główny problem ..Moim zdaniem.
#55 |
Nieobecny.
|
![]() Drom pewnie nie zamknie, ale ja - tak
![]() |
![]() |