![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
![]() |
![]() Dobra obeznałem juz sie w te gierke
Name: Seya the Pegaz warrior Class: Vamp slayer 4 i maga 3 class Lvl:42 Weapony:Witch blade Shield: Forgzard shield Armor: Vampir slayer armor i armor maga Atrybuty wszystkie po 30 ( szkoda mi na to kasy tracić ![]() I mam Kamień i rękojeść do Blade of Awe czy jakoś tak.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2004
|
![]() Name: Fovor
Class: Dragon Slayer 0 LVL: 60 Weapons: dużo tego Armors: dużo tego Shields : to samo co wyżej Mam pytanie. Długo w to nie grałem i jestem nie na czasie roche ![]() Jak się zdobywa poziomy w Class, aby nie być 0, tylko więcej ?? Z góry THX za odpowiedź |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik forum
|
![]() OMG to przeryta sprawa. Dają mi takiego smoka, że zanim ja go ubije to będe musiał prędzej nabić jakieś 10 - 20 lvli ;/
THX za odpowiedź PS.A zkąd później brać te questy ?? Przecież co pewien czas News się zmienia i potem juz nie będzie tego kolesia od Smoków ;/ Ostatnio edytowany przez Fovor - 07-02-2005 o 18:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
ja go ubiłem na 44 lvlu ![]() i mam 2 class dragon slayera to nie ejst trudne... A najzabawniejsze jest to że łatwiejszy smoczek jest an 2 class niż na 1 xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Miałem 10 HP potów (10 od owcy, więcej nie daje ;/) i 4 MP poty (zdobyłem podczas treningu inteligencji) i udało mi się zjechać smoka z 1600+ HP do 300+ HP ![]() Jeśli wiesz z kąd zdoyć więcej potów to napisz (nie jestem guardianem) PS. Mój Smok ma lvl 75 ;/ ty masz (miałeś) miejszy lvl więc smok też miał miejszy. Sprawdziłem to drugą postacią biłem go na 20 lvlu to smok miał tylko 18 lvl Ostatnio edytowany przez Fovor - 08-02-2005 o 09:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Braniewo
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam 40 STR, potrenie jeszcze tak do 60 bo potem kasa mi sie skonczy i sprubóje znowu
THX za rade PS. eh ![]() Ostatnio edytowany przez Fovor - 08-02-2005 o 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() plx odpowiedzcie mi na kilka pytan
1. jak mozna trenic te skille strenght dex itp. 2.jak moge zostac vampire slayer |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Po 2. Daj become a vampir slayer i zrób quesat na 1 class ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie.
Wie ktoś jak można kupić Guardiana, bo kartą płatniczą się nieda, gdyż potem jak się all ustawia to nie ma w krajach Polski ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2005
![]() |
![]() Yo! Witam All ;] ... czy ktoś może mi powiedzieć skąd bierzecie te rare itemy ?
![]() a co do charów: Name Qkie Klasy mam D-slayer 4 lvl i mage lvl 5 Level 30 Eq: Zbroje: Steel Plate ;/ (chce się pozbyć jej :/ ),Dragon Slayer (daje fajne ataki Melee), Mage Robes (Fajne To jest jak sie jest magiem najlepiej lvl 5 bo daje ataki ice fire earth i wind magiczne ![]() Bronie: Long Sword (chce wywalic), Energy Flail (nawet fajne), Book of death(fajna bron bo wali magia ![]() ![]() Tarcze: Fire Shield,Wooden Shield,Shield of Darkness, Wind Shield Spelle:Whirlwind , Lightning,Tendrils of Darkness, RainStorm,EarthStrike,BURN,ray of Light ![]() Pet:Fuzlee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój
![]() |
![]() qkie, o jakie rary ci chodzi? przeciez wszystkie bronie oprocz kilku, w tym frogzard sword, jakis toporek (zamiast longa wchodzi, po logu znika), + guardian blade i inne duperele 4 guardians, da sie kupic w sklepie, a co do twojej postaci, to rozwin jeszcze vamp slaya
![]() btw. dobrze sie bawiliscie w valentynki? w battle on i w rl. btw. no. 2 : qkie, dzwine pytanie, ale... skad mozna tego linka wziac z prezentacja swojej postaci? Ostatnio edytowany przez Afiks - 17-02-2005 o 20:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Bombelus
42 LVL 4 LVL Vamp slayer . 1 LVL Dragon Slayer Bronie: Crescent Blade(specialem zjada ponad 100 hp ![]() Shield: Shield of Darkness , Water Shield Pet's: Were-Hare (można było go zdobyć na darkovia mission tak jak Crescent Blade ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1
Imię: BuBel i Cahreo!111oneone
Profesja: Elite Knight
Gildia: Bubel i caherero
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
|
![]() ehhh...sorki ze odswiezam stary temat ale nie chce po prostu robic nowego
modki nie obrazicie sie? Topic : Stratos lvl : 39 Bronie : Witch blade Armor : Vampireslayer,magerobes,rogue. Profesja : Vampire slayer Zwierzatka : Fire vampdragon Czary: Dark lightning,boulder dash
Ostatnio edytowany przez Str4t0s - 12-10-2005 o 16:54. Powód: byl bym zapomnial o czarach |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Stan: Rookstayer
Imię: Whitr on Rook
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Hiberna
Poziom: 12
Skille: 17+/20+
Poziom mag.: 32
|
![]() nick : White Master Magia
lvl : 55 int : 100 end : 75 eq : Blood wizard robe White Wizard robe Mage robe kilka różdżek ;d |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() 30lvl + w 2h chyba i niewiem bo nie wbije nigdy ciagle 2 many players ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() W AQ dawno nie grałem ale mniej więcej pamiętam swoją postać.
Prince Vegita (czy jakoś tak ![]() Lvl bodaj 48+ wszystkie profesje dostępne dla facc na 5 lvl'u (no co,nigdy nie wiem co mnie czeka więc wole być przygotowany na wszystko ![]() Broń:Nie pamiętam,ale jakiś miecz co życie wysya Zwierzątko:Taki jakiś wilk,obłoczek i taki ognisty smoczek Pancerze:Nie pamiętam,bodaj szata maga,ubranie tego pogromcy wampirów i zbroja pogromcy smoków. Czary:Używam tylko tych które mam "wbudowane" w szate maga
![]() |
#59 | |
Użytkownik Forum
Stan: Na Emeryturze
|
![]() OMG!!! świetne
![]() Intrygują mnie te Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 03 2005
Stan: Aktywny gracz
Imię: Daark Fighter
Profesja: Knight
Świat: Guardia rox
Poziom: 12
Skille: 52/52
Poziom mag.: 3
|
![]() Siemka mam problem z grą battleon. Grałem se ze 2 dni póżniej próbuje wejść i pisze że limit graczy porzekroczony Game Server Full -,-. Ta gra jest świetna i chcę w nią grać help plx
![]() ![]() |
![]() |
![]() |