|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny gracz
Imię: Don Castello
Profesja: Royal Paladin
Świat: Thoria
Poziom: 50
Skille: 77/46
Poziom mag.: 15
|
![]() Ja oddałem 2 głosy. Oba n a Tibia.pl.
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kilku moich kolegów zagłosowało na Tibia.pl, ja też to zrobiłem, zaraz mój brat zagłosuje i mój kolega z klasy (wszyscy mamy pacca
![]() Hail Tibia.pl ! Wygrajcie!
Najlepsze eq jakie mialem: golden armor (na Titanii i Galanie) crown legs (na Titanii i Galanie) bohy (na Titanii i Galanie) demon shield (na Titanii) crusader helmet (na Titanii i Galanie) giant sword (na Titanii) bright sword (na Titanii i Galanie) 220k (na Galanie) i 200k (na Titanii) Wszystko oddałem. Obecnie gram na Iridzie! Nie gram juz na Iridzie tylko Nebuli ![]() /\ Rotfl, ten podpis ustawilem jakies 2 lata temu gdy bylem jeszcze newbem ; << |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Wyslalem kaske na Pacca w piatek!
mam nadzieje ze dojdzie nim skonczy sie sonda poniewaz chcialbym oddac glos na tibia.pl ![]() Cenie bardzo tez strone Tibianlibrary.com/net(nie pamietam)ale niestey ta strone nie wszyscy doceniaja!!!
#44 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 01 2005
|
![]() Nio nio spoix.
Oddałbym na was głosa, gdybym miał pacca ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2004
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Doszły 2 kolejne głosy :>
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Oddałem głos na tibia.pl chociarz troche miałem dylemat nie mogłem sie zdecydować czy głosować na tibia.pl czy na tibianews.net Mam nadzieje że tibia.pl wygra to głosowanie . Życze powodzenia.
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2004
Lokacja: Piotrków Trybunalski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Nagrix
Profesja: Paladin
Świat: Valoria
Poziom: 49
Skille: 75/62
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() Żałuje, że nie mam Pacca ale namawiam wszystkich którzy mają żeby na was głosowali
![]() Btw: Tibia.pl bardzo mi pomogła w nabiciu mojego lvl'a ![]()
#48 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Nie, zebym byl jakis wredny itp, ale gdybyscie nie usuneli Open Tibia Serveru z Tibia.pl, prawdopodobnie nie byloby nas w tym rankingu. Chociaz byloby to krzywdzace, bo jestesmy bardzo szybko rozwijajaca sie strona, na ktora wchodza setki Polakow. Oddalem swoj glos, jak chyba kazdy, na tibia.pl
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() hmmm... ja odalem glod dla tibi.pl nei dal tego ze ejst to polska strona ale dla tgeo ze jest bardzo rozbudowana i jak mam jakies problemy znajde tu kazdom odpowiedz(poza qestami xD) tak wienc TIBIA.PL GÓROM!!!
sondzę że to bendzie tak: 1 tibia.news 2tibia.de 3tibia.pl!!! 4~~~~ |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Prabuty
![]() |
![]() Zagłosował bym na tibie.pl ale niestety nie posiadam pacca x(
|
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
|
![]() No no niezle.Ja swój głos oddałem oczywiście na Tibie.pl!!Mam sczęście bo został mi 1 dzien paca
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Szkoda że niemam pacca bo gdybym miał to tibia.pl miała by u mnie 3 głosy a nie 1 !! ( 3 bo mam 3 konta na kompie i na każdym inne IP
![]() ![]() Dziękuje Doktorowi Omanderowi za to że nas poinformował o takiej sondzie , dzięki temu nasza polska tibijska współka może rozwinąć swoje horyzonty ![]()
#53 |
Guest
|
![]() Ja oczywiscie oddałem swój głos na tibie.pl
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tibia.pl pnie się w góre!Na początku twierdziłem że Tibia.xx.pl jest najlepsza ale !Ale!Tibia.pl rox!!Wygramy z brazolami!
FIGHT Fight!And we got the right! ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdro zIoMaLe z TiBiA pL
#55 |
Guest
|
![]() Ja swój głos oddałem oczywiszcie na tibie.pl
Jak narazie nie posiadam żadnej postaci ![]() Z pozdrowienami dla wszystkich tibijczyków ![]() |
![]() |
#56 |
TecHadmin
Data dołączenia: 03 07 2003
Lokacja: Web 3.0
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bosalek
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
|
![]() zagłosowałem oczywiście na tibia.pl jeszcze zdażyłem bo niedługo mi sie pacc konczy
![]() ![]() Chłopaki jestem z Was dumny ;] Doprowadziliscie te strone bardzo daleko i zapowiada sie ze to dopiero poczatek ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez bosal - 22-01-2005 o 21:28. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Lokacja: * Polska *
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Oczywiscie "ptaszek" postawilem obok stronki Tibia.pl bo dzieki wam nauczylem sie grac tak jak napewno wiekszosc forumowiczow 3majcie tak dalej oczywiscie wieze w wasze miejsce na podium jesli nie pierwsze to w pierwszej trjce napewno sie znajdziecie
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 12 2004
Lokacja: Bydgoszcz RULEZ
|
![]() Nie liczy sie to ze tibia.pl. Bo to jest wątpliwe, ale ważne ze sie znalezlismy tam. Tam jest 8 stron tylko. JA nie ma pacca wiec nie zaglosuje ale cóż. Cieszmy sie ze sie znalezlismu. Moze w nagrode bedzie free serv in Poland ?
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Rybnik
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Arcania
|
![]() Ja free accont :d ale jest troche kumpli z paccami
![]() ![]() Powiem im zbey glosowali na THE BEST WEBSITE ON THE WORLD:d TIBIA.PL Nie tylko polacy beda glosowac ![]() ![]()
#60 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
Stan: Niegrający
|
![]() Ja też zagłosowałem na tibia.pl... ech
![]() ![]() ![]()
Emerytura... Dzięki za wszystko. Ostatnio edytowany przez Raynold - 24-01-2005 o 12:51. |
![]() |