|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ważne ile ,napewno dużo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() jak to zobaczyłem to odrazu zachcialo mi się grac sorcerem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() Ohohohho widzimy teraz potege sorkow!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Bóg wie gdzie...
![]() |
![]() hehe ja umiem lepiej
![]() ![]()
We're the regulators that deregulate ! We're the animators that de-animate ! We're the propagators of all genocide ! Burning trough the world's resources , Then we turn and hide !! ...Proud Member of Metal Militia... ....Hail Metal Militia !! ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2004
|
![]() Nie Ma Master Sorca Na 192 Lvlu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DOBRA POMYKLA JEST SORC NA 192!!! ;]]]]] W TAKIM RAZIE TO WYKONALNE I TO NIE JEST FAKE!!SRY
Ostatnio edytowany przez kalashnikov - 27-01-2005 o 22:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Name: Cachero
Sex: male Profession: Master Sorcerer Level: 192 World: Calmera Residence: Venore House: Market Street 5 (Shop) (Venore) is paid until 30th January 2005 Guild membership: Argnathor of the Drunk Family Last login: 28.01.2005 07:15:39 CET Comment: Lo que me da Vida : Avrill ,Como te Amo Bebe Mio No hay Nadie como Tu, Eres Unica Entre tanta gente Tu Cariño es algo Tan Diferente Aceptas mis Defectos, Y me quieres tal Cual como Soy, Vamos por el Camino Correcto Por es toda la Atencion te doy...... Brothers: Ripezo, Metis, El jedi, Joselyn, Arturo Mistico Sons: Bebe-Rica, Pululu Friends: to much for put here , but u guys know who are ![]() Thx Cip For kill me 3 Times and take 4.5 M of my Experiencie Points. Account Status: Premium Account Cachero ma 73 magic lvl A kalkulatorem : Czarem Sudden Death zadajesz obrażenia 728 do 1020 |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
@up: juz 193 lvl ,kto wie może jutro będzie 194?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Bubble ma 3080 życia. Cachero ma 1110 życia i 5585 many, można liczyć że z masa shieldem ma 6695 życia. Przy spotkaniu Bubble i Cachero i walce PvP i odległości od siebię 10 kratek, Bubble nawet by do niego nie doszła bo by poszła na 6 SD, albo UE, SD, SD, E wave, GFB, SD. I tak by go nie złapała. Gorzej na lagu gdyby go jednak złapała i waliła z SoV, exori i explo. Ale i tak by ona szybciej padła. A więc
Cachero rox i rulezz |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
Walnąłby kilka UE i było by po sprawie a bubble chodzi z magic long swordem a nie sov'em ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 01 2005
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba że mana fluids ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zbanowany
![]() |
![]() LOL kto powiedział że musi być na mana shieldzie ,wystarczy utani gran hur i na luzie ucieknie jej , ale to o czym mówimy jest nierealne,ludzie na tescie chcieli ubić bubble i dostali od gm nietzsche bana ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() hmm... z tego co wiem to na tescie jest dozwoone zabijanie ludzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
NIestety nie bubble ,mówie kolesie co próbowali dostali bana... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mighty Centix
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Resting In Peace
Świat: Secura
Poziom: 38
Skille: 20/23
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Omfg pierwszy raz widze takiego hita z czegokolwiek
![]() Właśnie sprawdziłem jego mlvl i na kalkulatorze było napisane, że może z sd walnąc od 781-1028 więc to na 99,9% nie fake. Gratz dla tego pana ![]()
Signed Centix ______________________________________________ Drake the Archer Secura You see yourself. You are a royal paladin. Centix Premia You see yourself.You are an elite knight. Mighty Centix Secura You see yourself.You are a master sorcerer. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
|
![]() dla wszystkich którzy sie tym podniecili xDDD wejdźcie na tibia.com/community/characters wpiszcie jego nick (Cachero) w jego home page jest link do jego photo bucket ... enjoy
![]() ![]() ![]() co do założyciela tematu... jak to ktoś już kiedyś powiedział "Czy wszystkie screeny z tibia.de muszą być też na tibia.pl !?" thats all ![]() ![]() czemu ja zawsze jestem na tyle głupi żeby nie przeczytać całego topica xDDD? widze że ktoś już dawał linka do jego photobucket'a <biorę patelnie... wale sie nią w głowę> hehe Ostatnio edytowany przez Wufei - 29-01-2005 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Nonono ;]
Szczerze mówiąc pierwszy raz to widze i jestem zaskoczony. ![]()
[Napis na bramie Piekla] Przeze mnie droga w miasto utrapienia, przeze mnie droga w wiekuiste meki, przeze mnie w naród zatracenia. Jam dzielo wielkiej, sprawiedliwej reki. Wzniosla mie z gruntu Potega wszechwlodna, Madrosc najwyzsza, Milosc pierworodna; starsze ode mnie twory nie istnieja, chyba wieczyste - a jam niepozyta! Ty, który wchodzisz, zegnaj sie z nadzieja..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dobre (Dobre od chleba
![]() Dla takiego sorca to strata sd ![]() Z hmm ze 270+ ![]() Ale mam pytanko Na czym on expi ?? [demony] I czy już sie mu nie nudzi graci w tibie?? Ale tibia pomyślała o wszystkim nareście i dodali i utrudnili tibie ![]() Przeklenty przykład to GS |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
|
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Widziałem już większe hity z SDków,lecz ten jest wybitny, 1000 równy
![]() ![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |