![]() |
#41 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Naltharion
Profesja: Elite Knight
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() to Jest Fake Na 100%
|
![]() |
|
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() 1. Widac golden helmet.
2. NAKREC FILMIK 3. Jesli to nie fake to tylko pogratulowac. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Świat: Harmonia
Poziom mag.: 8
|
![]() ślepi ludzie golden helmet leży pod ametystami 3 kratki od dołu i 3 kratki z prawej
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Tak akurat sądze, że go zrobiłeś.
Tak się nudziłem i kciałem poszperać trochę o twojej postaci w Tibii. Skąd: Warszawa Światy od J do X: Titania To już świat znamy. Zdjęcia od Memuzo. ![]() A więc jedna z postaci Avdal, no to sprawdzamy dalej. Avdal lvl 10 na Titani właściciel accounta Polak, inne chary to: Szweda lvl 7 i Revilitaz lvl 13. A więc sądze, że taki quest nie byłby możliwy do zrobienia przez taki lvl. Jak dla mnie jest to zwykły fejk albo zdjęcie z OTSa. Jeżeli byłaby to prawda to była by wzmianka jakaś na Tibianews, bo Cipsoft widzi wszystko a Tibianews ma wieści od nich. To all. Edit: No chyba, że masz jakieś ukryte postacie, master sorcerer na ok. 30 lvl+ Ostatnio edytowany przez DDoS - 27-01-2005 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() Cytuj:
GDZIE JEST DOWÓD??!! Ludzie litosci... Niema dowodu nato ze to jest prawda lub fake. W dzisiejszych czasach Zdjęcie niejest dowodem stu procentowym... Takie czasy.... @Re Down: No tak niepowiedziałem ze to jest prawda ale niema dowodów... Wiesz jak tak to bieżesz to mozna zrobic fake kazdego zdjęcia. A w tym przypadku potrzebne cos co potwierdzi prawde lub kłamstewko ![]() Btw. Ale ludu oglada tego temata...
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 27-01-2005 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Naltharion
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
Chcesz to sie zalozymy jutro moge zrobic takich 5 tylko musze miec numery itemkow w OTSie a ty bedziesz myslal ze to prawdziwe ![]() Dopiska od kolegi ![]() Kruchu (22:23) powinieneś dodać do tibii 7.4 bo w 7.1 wyglądu pacowego niebyło Ostatnio edytowany przez Morin - 27-01-2005 o 22:21. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Podobno już ktoś ma DSL ,jego nick to master-kay ,ale ja wiem tylko tyle co pisało na forum tibia.gery
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 12 2004
Lokacja: Comics
|
![]() Kolejny teamt do nabijania postów x)
Imho: Nie ma co liczyć na filmik z questu, który został usunięty 2 up~'y temu...
#50 |
Użytkownik Forum
|
![]() chłopie podaj nazwe świata na którym grasz to ktoś tam wejdzie i luknie skarbiec bo napewno nowych itemków w nim nie będzie
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Born in Hell
Data dołączenia: 09 03 2004
![]() |
![]() Memuzo gra na tytani gdyż na forum jest filmik oraz kilka postów w których widać, że gra na Titani, na account ma 3 widoczne chary, ale prawdopodobnie ma jeszcze sorca i palka na wyższym levelu.
|
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Dziwnów
Stan: Niegrający
Imię: Carlo of Markiz Amon
Profesja: Knight
Gildia: Deities of Heaven
Świat: Zanera
Poziom: 50
Skille: 96/96
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() To fake, fake.
kady qest konczy sie skrzyniami a nie skarbcem. Jak wezmiesz all zecy to bedzie pusto, chyba ze sie zrespawnujom. Wtedy bys mial w miesioc 30 dsm, dsl itp. NIE WIEZCIE, TO FAKE NA 100% |
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() *up
moze mozna wykonac ten quest tylko jeden raz na calym servie i jak wykonasz to jestes jedna i jedyna osoba ktora tego dokonala na tym serverze *down ja bym sie bal jakbym go wykonal bo by czychalo na niego stado pk ludzacych sie ze cos ma przy sobie i z niego to wypadnie a dlaczego bym sie bal bo w filmiku widac nazwe gracza a jak masz nazwe gracza to wiez gdzie gra a jak gra na pvp to ma przechlapane i nie wierze ze w tibie nie gra jakis koles co potrafi zrobic wlama na kogos komp i zdobyc passy bez wiedzy uzytkownika Ostatnio edytowany przez Maksiu - 27-01-2005 o 22:40. |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() a ty sie naucz ORTOGRAFII. No chyba że masz dysleksje jak 90% polaków -_-
A możliwe że to nie jest fake, nie ma dowodów ani w jedną ani w drugą stronę. ale wydaje mi się że gdyby naprawde zrobił tego uesta to zrobiłby też film...wątpie żeby aż tak bardzo bał się fanów ![]()
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Nowogard
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Strawhat Pirates
Świat: Pacera
Poziom: 40+
Poziom mag.: 51
![]() |
![]() A może wez słownik i poczytaj... Moze to jest tak jak z np. Honey Flowerem Trza "otworzyc" i wziąść a tylko niektóre itemki biezesz reszta niedostepna. Albo all dostepne, wejsc mozesz raz respawnuja sie dla kazdego osobno... Tak gdybac mozna do usranej smierci... Dowody plx...
![]() Ostatnio edytowany przez Palladni - 27-01-2005 o 22:40. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() WG mnie FAKE !!
1.) Jakbyscie tam weszli robilibyscie ssa w biegu czy staneli i powiedzieli ~SMILE~ ? 2.) Bazilisk qst jest dla PICU ? Room z bazyliskiem ktorego skora/glowa jest warta kluz do skarbca zagrodzona jest pomnikiem ryceza niedoprzesuniecia, zeby potwor nieuciekl a na dziuze lezy broken sword czyli w dizure niedarady wejsc ( jest odkopana ) A i napewno mozna tam wejsc TYLKO RAZ ! wyobrazcie sobie pokazdym restarcie serva se wchodzisz i wynosisz ALL ![]() Ostatnio edytowany przez Xelede - 27-01-2005 o 22:42. |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
|
![]() niech ktoś z tytani przejdzie się do skarbca zobaczyć czy znikneły itemki i napisze na forum
|
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
|
![]() To fake na 100%
1)pasek z energia 2)postac w ruchu 3)mogles zrobic ss jak cos wyjmujesz ze skrzyni 4)zrob filmik 5)wtedy bedzie ![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2005
Lokacja: Shadow Caves 14
|
![]() Tiaa, podobno nie bral itemkow, bo czekal na kumpla z RL.
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
|