|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Trzeba sobie umiec w zyciu radzic ![]() Ostatnio edytowany przez Maciek Predator - 13-02-2005 o 14:26. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ehh Dj nekro msuze powiedziec ze masz starsza z piekla rodem
![]() ![]() internet): nie mialem neta to muwielm ze kazdy ma tylko nie ja i.....mam neta xD pacc): muwilem ze kazdy ma, tylko nie ja i .... wlasnie przed chwila zamuwilem pacc juz niedlugo bede Master Sorcerer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dj nekro pusluchaj @Lilitha on/ona ma racje, np. roznoszac gazetki reklamujace jakis duzy supermarket dostaniesz powiedzmy 200zl/miesciac a wiec juz masz pacc.A jesli starsza sie nie zgodzi to nei musi wiedziec, idziesz na dwor na 3h z plecakiem pelnym gazetek i roznosisz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() heh ja mam dobry sposób. Zbierasz wszystkie żółte monety z domu (1gr. 2gr. 5gr. ) mozesz tez 10,20 i 50 (wskazane) Przeliczasz,wrzucasz do woreczka , karteczke wkladasz (np. 100*10 gr.=10 zł) i oddajesz do sklepu
![]() PS. Ostatnio tak nazbierałem 63 zlote 67 groszy ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Moja rozmowa z babcią:
- Babciu, dasz stówę...? ^^ - Masz, ale na gwiazdkę już nic nie dostaniesz. (sic!) Mama zobaczyła kasę w szafce z ubraniami: - A skąd ty masz tyle kasy!? - Dostałem od babci na dodatkowe RAMy do kompa. - A co to jest? - No, komputer będzie mi szybciej chodził. Kupiłem PACC. Pograłem chyba miesiąc i... komp mi się rozje*al. Mama od razu z ryjem: Po cholerę kupywałeś te RAMy to tego gruchota, 100zł wywaliłeś w błoto! W marcu tego roku przeywieźli nowego kompa, ale PACCa już nie miałem >.< Nie popełniajcie tego samego błędu co ja - nie kupujecie PACC, jeżeli nie macie sprawnego kompa. Ostatnio edytowany przez Descartes - 22-05-2005 o 16:13. |
![]() |
![]() |