Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o tym realityshow?
Totalne przegięcie, gorzej niż Miriam... 31 37.80%
Fajne, uwielbiam takie makabry oglądać! 14 17.07%
Głupota ludzka nie zna granic, niech robia ze swojim życiem co chcą. 33 40.24%
Nie interesuje mnie to. 4 4.88%
Głosujących: 82. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 10-02-2005, 13:55   #41
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

@Ulrek-wydaje mi sie czy ty kochasz Shwarzeneggera?;P Mnie wnerwia to ze w kazdym jego filmie prawie ze na sile wpychali haslo 'I'll be back'..... Qrde byl taki jeden ze idzie sobie ulica nagle doskakuje do jakiegos auta i wrzeszczy "ILL BE BACK' paranoja;P Dobra, ja nie o tym chcialem.
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o
@Jazio!-NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN/CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC
@program-magia Davida Copperfielda+rewolwer przy lbie gratis. I tyle. Jednym slowem-ukartowane Dwoma-wszystko ukartowane.-Wiecej-WSZYSTKO TAM JEST QWA UKAARTOWAANE i nie ma sie czym podniecac
@przyszlosc TV-hmmm mysle ze za pol roku to juz zacznie sie likwidowanie nadwyzek ludnosci. Jak? Najbiedniejsi beda chodzili do programow w stylu "ROZ*** SE GLOWE KIJEM W NAJBARDZIEJ WIDOWISKOWY SPOSOB A RODZINA DOSTANIE 10 ZL" albo "Walki na smierc i zycie, jesli nie umiesz zabic przeciwnika spuscimy ci na leb bombe atomowa" albo "Ciulnij se nozem w serce, za przezycie 100 zl za smierc 20 zl dla rodzinki"

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 10-02-2005, 15:58   #42
Slajt
Użytkownik Forum

Slajt's Avatar

Data dołączenia: 24 01 2004
Lokacja: Szczecin

Slajt ma numer GG 2129575 Slajt ma login Tlenu defcom Adres Jabbera do Slajt
Domyślny

Wyspiarze zawsze (zbyt długo) byli nudziarzami i teraz dostali bzika. Nawet szkoda mi czasu żeby to obejżeć ...
stary 10-02-2005, 19:32   #43
Centaurek
Użytkownik Forum

Centaurek's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004

Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
Centaurek ma numer GG 1073095
Domyślny

Moja mama nawet mówi że to będzie pic na wode, fotomontaż . Ja sobie obejrze w niedziele pierwszy odcinek (w końcu ferie bede miał ) i zobacze czy to ma sens w ogóle...lecz jednak to wszystko wydaje mi się troche dziwne - śmierć w TV ? Qmple w szkole gadają, że to pewno będzie coś amatorskiego (amatorska kamera) ale z tego co wywnioskowywuje to będzie full professional tv program .
Jeśli chodzi o te Reality Szoł, to oglądałem dawniej BB, a Bar itp itd to gówna Na Miriam to nawet okiem nie spojrzałem, na początku nie wiedziałem co to za program, kim ona jest (jak dostalem strone pewną, pokazalem ją dziewczynie [ n/c] to ona mówi że słyszała o takim programie Miriam, ze tam kobieta to facet itp.) później na forum dużo o tym czytalem i się dowiedziałem. Po co mi wiedzieć o czymś takim ? Niższość intelektualna ...
A mój ulubiony serial to
"Na Wspólnej" - kto to jeszcze ogląda ? Ql full wypas a moja dziewczynka ogląda jeszcze M jak miłośc
@edit
Reakcja moich qmpli: jakiś gówniany magik (sam tak uważam) wymyśli jakąś sztuczkę żeby oni się nie zabili. Gadali też coś, że wytną to, jeżeli ktoś się zabije i nakręcą od nowa z tym, co przeżyje i nikt się nie dowie o śmierci .

Ostatnio edytowany przez Centaurek - 11-02-2005 o 16:13.
Centaurek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 11-02-2005, 08:20   #44
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

polecam recenzje Manhunt (czy jakoś tak ) z CDA, tam były krótkie "przerywniki" i było napisano coś o różnych pomysłach na szoł.(najlepsza część tej recęzji )
stary 12-02-2005, 08:10   #45
K-ostry
Użytkownik Forum

K-ostry's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House

K-ostry ma numer GG 0000001
Domyślny

Za kilka lat będziemy oglądali show'y typu " Wyspa Kanibali ". Wpuszczą 10 osob na wyspe z kanibalami, i w nocy wszystkich zjedzą plx. i wygra ten co przetrwa do końca, nagrodą będzie łosoś z grilla. ;D

@topic

wali im na głowe?
stary 12-02-2005, 08:37   #46
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matheous
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o
Takiego to nawet nie trzeba zabijac, bo to takie samo glupie jak te zombie i tak samo posluszne...

@K-ostry : taaa Ale raczej to bedzie "Wyspa Przetrwania". Zbuduja jakies tam niby zniszczone laboratiora etc. Kazdego z 20 uczestnikow rzuca w inna czesc wyspy. Dadza : igle z nitka, maly nozyk, cos do jedzenia, zapalniczke. Kazdy z nich ma za zadanie dotrzec do laboratoriow, wziac teczke i pobiec na brzeg, skad wezmie go ekipa ratunkowa. Po drodze bedzie mozna znalezc : granaty, siekiery, karabiny, strzelby, wyrzutnie rakiet, napalm, kuchenke polowa, telewizor na baterie itp. Wyobrazcie sobie : gosciu wzial teczke, prawie jest na brzegu, widzi ekipe ratunka, a tu nagle strzal w tyl glowy z karabinu...Staje nad nim gosciu "hehe, moja teczka" i leci do ekipy
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2005, 09:36   #47
Centaurek
Użytkownik Forum

Centaurek's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004

Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
Centaurek ma numer GG 1073095
Domyślny

Oglądnąłem...
Wiecie co ? Zmieniłem zdanie na temat tego programu. Bardzo mi się podobało, nic nie wyglądało na sztuczne, wszystko rzeczywiste, ten moment 'pomyłki' trzymał w napięciu...
@edit
Co prawda nie wygląda mi to na program na żywo...ale wszystko może się zdarzyć (Gdy głowa pełna marzeń )

Ostatnio edytowany przez Centaurek - 14-02-2005 o 11:11.
Centaurek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2005, 14:57   #48
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Obejrzałem (dzisiaj w szkole po caaałych 4 godzinach snu żałowałem, ale co tam:). Sam pomysł strzelania sobie w łeb nie uważam za zbyt błyskotliwy, jednak umiejętności tego faceta mnie zadziwiły (A przyjmujemy tu, że to wszystko działo się naprawdę, bez podstawionych ludzi i ukrytych kamer). To nie tylko dar, ale też najprawdopodobniej całkiem spore wykształcenie w dziedzinie psychologii i stosowanie technik "social engineering" (znanego poniekąd z działanie niektórych "hakerów" w tibii). Tylko pozazdrościć :).
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2005, 15:17   #49
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

Koleś to poprostu niezły psycholog. Musiał być naprawdę pewien siebie skoro ryzykował włąsne życie. Widać było pod koniec, że już miał tego dość i strzelił "na cha.ma" najpierw w głowę a potem w worek. Nie wiem, czy ktoś by wytrzymał te nerwy, ten stress.

Vanhelsen jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2005, 15:20   #50
Progmast
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 11 2004

Profesja: Sorcerer
Domyślny

Tak jak poprzednicy i ja zmieniłem zdanie co do programu.Zadziwiły mnie umiejętności tego faceta i nic tam nie wydawało sie drastyczne.
Ps.Widzieliscie tam napis live wiec w 2003 był chyba emitowany na zywo.

Ostatnio edytowany przez Progmast - 14-02-2005 o 15:24.
Progmast jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-02-2005, 15:22   #51
Dabek
eX Moderator

Dabek's Avatar

Data dołączenia: 31 01 2004

Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Widać było pod koniec, że już miał tego dość i strzelił "na cha.ma" najpierw w głowę a potem w worek.
Na mój gust od początku wiedział w której komorze jest pocisk (a nawet sam tymi psychologicznymi sztuczkami zasugerował temu gościowi gdzie powinien go włożyć), i cała reszta (zaczynanie od 3 komory, "pomyłka" przy 3 strzale, moment wyczekiwania przed zakończeniem) była już wyreżyserowana dla utrzymania napięcia. Gdyby nie był PEWIEN tego gdzie jest nabój, nie strzelałby dalej.
Dabek jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania