|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
Pokaż wyniki sondy: Co myślisz o tym realityshow? | |||
Totalne przegięcie, gorzej niż Miriam... |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 37.80% |
Fajne, uwielbiam takie makabry oglądać! |
14 | 17.07% |
Głupota ludzka nie zna granic, niech robia ze swojim życiem co chcą. |
33 | 40.24% |
Nie interesuje mnie to. |
4 | 4.88% |
Głosujących: 82. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() @Ulrek-wydaje mi sie czy ty kochasz Shwarzeneggera?;P Mnie wnerwia to ze w kazdym jego filmie prawie ze na sile wpychali haslo 'I'll be back'..... Qrde byl taki jeden ze idzie sobie ulica nagle doskakuje do jakiegos auta i wrzeszczy "ILL BE BACK' paranoja;P Dobra, ja nie o tym chcialem.
@Nekros-ale jak kula czache przebije to nawet nie bedziesz mial z czego nekromancji uprawiac bo bezglowy zombie i bezmozgi dodatkowo na duzo ci sie nie przyda 0_o @Jazio!-NNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN/CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC @program-magia Davida Copperfielda+rewolwer przy lbie gratis. I tyle. Jednym slowem-ukartowane ![]() ![]() @przyszlosc TV-hmmm mysle ze za pol roku to juz zacznie sie likwidowanie nadwyzek ludnosci. Jak? Najbiedniejsi beda chodzili do programow w stylu "ROZ*** SE GLOWE KIJEM W NAJBARDZIEJ WIDOWISKOWY SPOSOB A RODZINA DOSTANIE 10 ZL" albo "Walki na smierc i zycie, jesli nie umiesz zabic przeciwnika spuscimy ci na leb bombe atomowa" albo "Ciulnij se nozem w serce, za przezycie 100 zl za smierc 20 zl dla rodzinki"
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wyspiarze zawsze (zbyt długo) byli nudziarzami i teraz dostali bzika. Nawet szkoda mi czasu żeby to obejżeć ...
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Moja mama nawet mówi że to będzie pic na wode, fotomontaż
![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o te Reality Szoł, to oglądałem dawniej BB, a Bar itp itd to gówna Na Miriam to nawet okiem nie spojrzałem, na początku nie wiedziałem co to za program, kim ona jest (jak dostalem strone pewną, pokazalem ją dziewczynie [ ![]() ![]() A mój ulubiony serial to "Na Wspólnej" - kto to jeszcze ogląda ![]() ![]() ![]() @edit Reakcja moich qmpli: jakiś gówniany magik (sam tak uważam) wymyśli jakąś sztuczkę żeby oni się nie zabili. Gadali też coś, że wytną to, jeżeli ktoś się zabije i nakręcą od nowa z tym, co przeżyje i nikt się nie dowie o śmierci ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 11-02-2005 o 16:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City
![]() |
![]() polecam recenzje Manhunt (czy jakoś tak
![]() ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
Lokacja: House
![]() |
![]() Za kilka lat będziemy oglądali show'y typu " Wyspa Kanibali ". Wpuszczą 10 osob na wyspe z kanibalami, i w nocy wszystkich zjedzą plx. i wygra ten co przetrwa do końca, nagrodą będzie łosoś z grilla. ;D
@topic wali im na głowe?
![]() |
#46 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
@K-ostry : taaa ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Oglądnąłem...
Wiecie co ? Zmieniłem zdanie na temat tego programu. Bardzo mi się podobało, nic nie wyglądało na sztuczne, wszystko rzeczywiste, ten moment 'pomyłki' trzymał w napięciu... @edit Co prawda nie wygląda mi to na program na żywo...ale wszystko może się zdarzyć ![]() ![]()
W trakcie zmian ![]() Ostatnio edytowany przez Centaurek - 14-02-2005 o 11:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Obejrzałem (dzisiaj w szkole po caaałych 4 godzinach snu żałowałem, ale co tam:). Sam pomysł strzelania sobie w łeb nie uważam za zbyt błyskotliwy, jednak umiejętności tego faceta mnie zadziwiły (A przyjmujemy tu, że to wszystko działo się naprawdę, bez podstawionych ludzi i ukrytych kamer). To nie tylko dar, ale też najprawdopodobniej całkiem spore wykształcenie w dziedzinie psychologii i stosowanie technik "social engineering" (znanego poniekąd z działanie niektórych "hakerów" w tibii). Tylko pozazdrościć :).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Koleś to poprostu niezły psycholog. Musiał być naprawdę pewien siebie skoro ryzykował włąsne życie. Widać było pod koniec, że już miał tego dość i strzelił "na cha.ma" najpierw w głowę a potem w worek. Nie wiem, czy ktoś by wytrzymał te nerwy, ten stress.
![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
Profesja: Sorcerer
|
![]() Tak jak poprzednicy i ja zmieniłem zdanie co do programu.Zadziwiły mnie umiejętności tego faceta i nic tam nie wydawało sie drastyczne.
Ps.Widzieliscie tam napis live wiec w 2003 był chyba emitowany na zywo. Ostatnio edytowany przez Progmast - 14-02-2005 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 01 2004
Imię: Dabeek
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 100
|
![]() Cytuj: