|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
|
![]() nareście wojna na azurze zaczyna być coraz ciekawsza, bo do tej pory SF cały czas baty zbieralo, ale teraz szala zwyciestwa przeychyla sie w strone SF...Oby ta wojna była jeszcze bardziej pasjonujaca i zacieklejsza
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
Lokacja: A ja mieszkam sobie w mieszkaniu
|
![]() Wiecie chlopaki nie chce sie wtrocac ale ja tesz mam 13 lat
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
|
![]() Buhahahahaha....
polecam panom secure, pacere, calmere itp ![]() ![]()
![]() |
#46 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 02 2005
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2004
![]() |
![]() Że mnie nie było wcześniej to popieram że draz to noob!Naucz sie co to znaczy klepać lota bo chyba ci nie wychodzi albo kupować taniej i sprzedawać drożej.Tylko kase byś ssał od ludzi!Ciesz sie żeś wczesniej zaczął gre na Azurze bo byś był cicho jakbyś teraz zaczoł!!
Będe Was popierał bo Swe to Noobs'y =-),ale nie comgcie kasy od ludzi co nie maja wogule nic ![]() Ostatnio edytowany przez Lookerro - 15-02-2005 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny gracz
Poziom: 85
Skille: 88/85
Poziom mag.: 6
|
![]() Azura 4ever@........ Co ty mozesz wiedziec??????
SF ostatnio ma duza przewage nad gildia mataci.... Drazharm@ Czy to prawda ze na poczatku tak dostawaliscie ze mieliscie zmieniac serwer?????? Powiedzial mi tak czlonek(lol) SF.
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Glidie Matacy lubie dlatego,bo nie znęca sie nad low-lvlami.
SF Dawniej popierałem i z uciechą patrzyłem jak wygrywają. Teraz popieram też SF,chociaż lider jest nałogowym ciomgaczem kasy od biednych i pokrzywdzonych=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Oburzyles sie? Bo szczerze mowiac, to ty sie nie zachowujesz na 22 lata~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Popieram
![]() Polska ma rządzić ale nie znęcać się Fajny mam avatar ![]() A przy okazji Draz tobie to radze iść z tibi na amen albo serv dla ludzi ciomgnących haracze=]Znajdziesz się wśród swoich Ostatnio edytowany przez Lookerro - 15-02-2005 o 16:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Lokacja: W pokoju :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Nexoriu
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aurea
Poziom: 96
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() No odpowiedz mi na to pytanie nOObku milo by ci bylo jak by ktos od ciebie sciagal characze??
Pamietasz to rozmowe ty do mnei pisales Edron/drazharm/50 a ja ci ***/ci/w/dupe ?? no odpowiedz a i PS: nie placie mu i tak was nie ebdzie huncil bo by sie bal robic pz locka buahaua Neo nix |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wiem o tym przeciez se sie pz locka boi!=]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lokkero@ Jesli twoim zdaniem gildia mataci nie zneca sie nad low lvl to jestes w bladzie...
Np. taki Makefaje patrzy na trade bierze pare nickow sprawdza na tibia.com jakie maja lvl.Wybiera kilka osob i pisze do nich po angielsku: "Prawie zabiles mojego drugiego chara, plac lub zginiesz... Wiem o tym bo napisal on do mnie i do paru innych osob, co prawda ja taki znowu low lvl nie jestem bo mam 38lvl......
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
|
![]() Up@ Duzo osob dzieki tobie przestalo grac na Azurze.......xD
btw. Byles na demon helmet quescie ze deda na Banshee zalapales? ![]()
Pacc>Azura>Kazordoon>Elite Knight>71lvl->85/83->6mlvl Ostatnio edytowany przez iglarf - 16-02-2005 o 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() @UP
A jak.. Ja nie gram bo jak go zobaczyłem to latał w biało-czerwonym outficie i krzyczał: "FRI ITANZ PLXX!!!111" :S. Ciekawe czy będą mnie wyzywać.. ;P @Drazharm A Lookerro? ![]() @Topic Mamy dostawy co miesiąc po filmiku, jak chcemy więcej to create account i jazda, inaczej od Drazharma będziemy dostawać tlyko i wyłącznie filmy na, których jego team wygrywa .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 02 2005
Lokacja: Zabrze
Imię: Vura Soth
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() WTF?? Co to ma być. Polak wyłudzający kase od polaków.Musiałeś mieć naprawde wielki kompleks mniejszości w dzieciństwie, mama biła cie po głowie a tata po genitaliach<lol2>A tak na serio zaczyna ci odbijac. Uważasz że wszyscy bedą ci sie klaniac, a tak naprawde ludzie traktuja cie jak śmiecia. Ciekawe czy w rl tez jestes taki cwany?? Najbardziej mnie smieszy twoj wiek, ktos musial pomylic date twojego urodzenia o jakies 10 lat.
![]() ![]() Miłego czytania Wiesz czym sie różnisz od wiadra z gównem?? 21:16 Drazmharm:Nie Wiadrem ![]() __________________________________ ~In perpetuum, fratres, ave atque vale~ |
![]() |
![]() |