|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
|
![]() A pamiętacie ptasią grypę? Pandemia, sratata, panika, uciekajmy! Poszukajcie po necie opiń fachowców - zachorujemy na to WSZYSCY. W-S-Z-Y-S-C-Y! I co, kroić się? Skakac z mostu? Nie! Życ dalej! Pozatym zachorowac nie oznacza umrzec! Taka paradoksalna historia - zachorowało 4-letnie dziecko i ojciec... dziecko przezylo, tatuś nie.... niektórzy pewno znów chcą być młodzi
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Czego mamy poszukac?!?! "Opiń"? A co to ? ![]()
"Nie każde złoto jasno błyszczy, nie każdy błądzi, kto wędruje, nie każdą siłę starość zniszczy, korzeni w głębi lód nie skuje, z popiołów strzelą znów ogniska, i mrok rozświetlą błyskawice. Złamany miecz swą moc odzyska, król tułacz wróci na stolicę..." J.R.R Tolkien
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2004
![]() |
![]() Póki wirus nie zmutuje, nie stanowi dużego zagrożenia dla ludzi, pozatym problem minie wraz z minięciem wiosny to raz. Dwa to to że ginie w temperaturze bliskiej 70-80stopni. Więc miesko do piekarniki jesli jakies niepewnosci
![]() Najgorsze z tego ptacta są kaczki gdyż mogą prznosic wirusa, jednak on im wogole nie zagraża. Jednak jesli wirusek zmutuje i czlowiek bedzie mogl go przenosic to niestety lipa. Co z tego że wymysla szczepionke jak po miechu albo pol roku wirus moze zmienic swoją budowe;/ . Jak narazie nie ma co czarowac, trzeba myslec pozytywnie i sluchac sie rad od sluzb sanitarnych. Ostatnio edytowany przez DominikGonzo - 14-03-2006 o 22:21. |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Topic: A ja grypy się nie boje.Byłem tydzień temu na szczepieniu i mam to w głębokim poważaniu.
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
|
|