|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @Aristo~
mi także wydaje się noobowata, chociaż na wszystkie twoje pytania odpowiadam nie, to słyszałem raz jak ktoś tam z forumowiczów powiedział do nie po prostu "hi" a ona mu na to "fuck off or my husband will ban you" czy coś podobnego. Rozumiem, że może być zmęczona "fanami", ale przynajmniej mogłaby odpowiedzieć, że nie może gadać czy coś @Topic ciekawe kiedy sprawa się wyjaśni @Nazwa Topicu (Cachero. Pomózcie!?!), która mnie rozwaliła no tak faktycznie, zapalmy świeczkę ['] -.- Ostatnio edytowany przez Patimrok - 23-02-2005 o 18:55. |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
@topic Też jestem za tym żeby zagadać z cip'ami itp a może coś się uda ... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Patimrok
Watpie zeby tak powiedziala. To nie jest male dziecko tylko dojrzala osoba. W ostatecznosci moglaby tak zrobic, gdyby ktos bardzo sie jej naprzykrzal. Ale od czego jest opcja ignore?? |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() nie czytałem do końca, tylko pierwsze 3 strony...
IP adres, pula dla dango kraju ma zawsze taki sam początek, więc łatow wykryć czy gra z brazyli czy z polski czy z mexyku czy jeszcze skąd indziej... |
![]() |
![]() |
#46 | |
The Witcher
|
![]() Cytuj:
Czemu CIPSoft nie pozwala na dzielenie konta ? Bardzo prosta sprawa. PACC jest przydzielony do konta, więc kilka osób mogłoby wtedy grać na jednym PACCu co oczywiście obniża zarobki CIPSoftu. Jak już pisałem to ONI dyktują zasady a ty je akceptujesz albo musisz się liczyć z ryzykiem bana lub kasacji.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
|
![]() |
![]() |
#47 |
Nieobecny.
|
![]() Bubble sharuje konto. Przynajmniej na 6 osób. Okej. Tylko jeszcze poproszę jedną rzecz:
DOWODY plx? |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
|
![]() A nawet jesli sharuje acc to cos jej to nie wychodzi bo jest online pare h dziennie, a last login to 21.02
|
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Stan: Niegrający
|
![]() @Aristo~ i Jowisz
nie opowiadam żadnych bajeczek, tylko mówie to co usłyszałem i wcale nie namawiam was, żebyście w to wierzyli |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2004
Lokacja: Wałbrzych...
Imię: Zul Uliczny
Gildia: No Mercy
Świat: Calmera
Poziom: 86
Skille: 90/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() o to nowy opis Cachero:
Do me a a personal favor everyone- Stop posting things about this being rascist or comparing Bubble. All I want is for an explaination to be given to me and I want to see the proof the ban is based on. Guido did not offer me proof or an explaination. This is a case of guilty until proven innocent.
[.....Loading.....] please wait 10 hours PG mode in progress....Milosc z odwzajemnieniem to tak jakby slonce swiecilo na ans z dwoch stwon.. Filmik Wmv w moim wykonaniu: http://rapidshare.de/files/20189385/lolhaha*****.html tu link dla ludzi obawiajacych sie keya: http://rapidshare.de/files/20231358/lolhaha*****.html jest to Jeden z moich najlepszych projektow WMV. Photobucket by Czarek. http://s2.photobucket.com/albums/y27/Zulik/ |
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
|
![]() Dobra a ja zapytam się:
Co daje takie 2 konto taki acc sharing przeciez to głupota prawda??
#52 | |
Master Alucard
|
![]() Cytuj:
![]() @Gremlin To tylko czysta teoria, która nie zawsze jest dobra... Ale fajnie to wykombinowałeś ![]() Cachero gadał, że co chwila dostaje msg w grze "stop exping" etc., żeby nie być lepszym od bubble..... Moim zdaniem GMy i CIPy jawnie nie przeszkadzają mu expić itp. ale jednak w podziemiach działają na jego niekorzyść.... To tylko moje rozmyślenia... Szczególnie, że Nitzhe(czy jakoś tak) jest jej mężem, w grze czy w rl (who cares) ale jednak jest i na pewno by jej nie wydał i kryłby ją w razie czego, a na cachero "ma oko".... To oczywiście moje rozmyslenia ale odkąd Cachero zdobył ponad 150 level i juz było wiadomo, że coś się szykuje to sie sprawdzają...
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 24-02-2005 o 09:08. |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() P.S jeszcze jedno chcialbym dodac co do zmiany IP
a więc IP zmiennie zmienia sie takze za kazdym restartem modemu (to tylko na marginesie bo nikt o tym nie powiedzial) @up bardzo ladne wyliczenia ale one sa w zalozeniu ze obie te postacie gralyby taka sama ilosc czasu ![]() ![]()
#54 |
Master Alucard
|
![]() PS: Bubble musi miec bardzo zawalone życie towarzyskie jeżeli nie robi AS, a jednak jest kupę czasu on line(więcej niz Cachero)....
@down ja mówie przed ostatnie czasy.... A teraz mogła trochę wrzucic na luz, bo sie w koncu wzieli za AS Jak zdobywała 200 level to niemal cały czas była on line
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 24-02-2005 o 09:23. |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
|
![]() Cytuj:
blad w ostatnim czasie nie byla wiecej online...
![]() |
#56 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Antica Pacera
Stan: Na emeryturze
Gildia: "PoLsKa MaFiA" RIP ;-(
Świat: Od A do P ...
Poziom: 87
Skille: .......
Poziom mag.: ..
![]() |
![]() Ale dlaczego jesli jest to gra i ma jednolite zasady jakas osoba ma byc w jakis chodzby najmniejszy sposob faworyzowana ??
Tu sie powinny liczyc czynniki zwiazane tylko i wylacznie z gra nie np. Mam meza GM i mam jakies "upusty". Nikt nie uwiezy ze ona nie ma jakis plusow z tego ze jest zona GM. Moze nie ma z tego az takich kozysci jak nam sie wydaje ale nie sprzeczajmy sie badzmy realistami ... Ostatnio edytowany przez Wordi - 24-02-2005 o 10:13. |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Niewazne...
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Gremlin i ceny lootu
Teraz są questy. Łatwo zdobyć dobry equip. To robi naprawdę wielką różnicę. Dlatego teraz są różnice. |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2004
Lokacja: Toruń
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord of Change
Profesja: Elder Druid
Gildia: Legions of Dreams
Świat: Lunara
Poziom: 58
Skille: 22/26
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() nie wiem czy to prawda ale rowniez uwarzam ze gm'y sa po stronie bubble
Bubble nie jest najlepszym graczem.... Uwazam ze kazdy knight powinien poswiecac tyle samo czsu na expienie co na trening bubble majac skille ~102/89 jest latwa do zabicia dla wurzela...
Ctrl - Alt - Elite The Alter Ego Ostatnio edytowany przez orgizz - 24-02-2005 o 22:17. |
![]() |