|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
|
![]() Szczerze mówiąc teraz już śmieję się na takie komentarze na mój temat.
Tylko nie rozumiem jednej jedynej rzeczy. Ja na ten temat napisałem jednego posta dla joke, a pozniej i tak editnalem, bo widziałem, że jednak wszyscy bluzgają naprawdę. Idźcie do gesa z takimi tekstami -.- Ostatnio edytowany przez Dryb - 12-03-2005 o 17:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
Wiec teraz sie nie dziw dlaczego na ciebie tak najezdzaja...
![]() |
![]() |
#43 | |||
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Cytuj:
Jednego posta dla joke? I dla joke miales rozmowe u psychologa i niepoprawne zachowanie? (zrydlo www.dryb.blog.onet.pl) Dobra zalozmy ze masz 65 godizn nie usprawiedliwioonych. Ale czy taki normalny czlowiek wstawial by ryj przejechany po walcu na avatar i pisal przez ~3 miechy idiotyzmy? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2005
Lokacja: Knurów
![]() |
![]() Cytuj:
@Dryb Ja piernicze jakie w twoim blogu sa bzdety... Najlepsze w twoim blogu sa komentarze gosci... Ps. <<<<<<Z tą deprechą to jk było. Tak na serio, to osiągnąłem co chciałem moim udawaniem. <<<<<<< A co chciales osiagnac swoim udawaniem????
![]() |
![]() |
#46 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() @Gimli
Nah. W Życiu nie obejrzałem ani jednej (cansored) telenoweli. Może i wtedy nie kryłeś, ale potem się z deczka spotęgowała -.-' Heh. Odpowiedź sobie na to pytanie. Nie pisz nic jak nie chcesz, ale usiądź na d**** (nie przed kompem, tylko np. przed oknem) na godzinkę (to wcale nie tak dużo) i pomyśl trochę o paru rzeczach. Bo każdy się zmienia, choć z naszego punktu widzenia te zmiany są minimalne, nie ma ich, lecz one są i będą następować. A jak umiesz patrzeć to nie potrzebujesz innych żeby je zauważyć? No i odrobina samokrytyki oczywiście. @She Devil Ja pisałem dłużej, ale albo nie miałem, albo był (chyba_ mądrzejszy mój avek ![]() A wszystko to... pierdoły...
![]() |
![]() |