|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2005
Lokacja: Świebodzin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Lulas
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Virtue Academy
Świat: Iridia
Poziom: 68
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
|
![]() ciekawe czy by sie nam udalo po 'apdejcie'
![]()
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Sosibios
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 127
Skille: 97+/96+
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Sorka moja wina nie czytałem treści tylko screeny oglądnąłem ...
![]() ![]() Offtopic: @ Żul Jeśli nie wierzysz to spróbuje poszukac tego filmu jak 19~ lvl blokuje DLa z p setem , fire swordem , szalikiem i ornament shieldem chyba ![]() Bo był tu na tibia.pl forum ten filmik i jest to niby rekord świata ![]() Ontopic: @ Mnie to tylko dziwi ile ci tak szczerze uhow zeszlo bo z tego co pamiętam to ten 19 lvl knight co ustanowił rekord swiata schodziło mu 14 ~ uhów na jednego DLa , a shoterow bylo 2 palkow z dystem juz nie pamietam ![]() No ale gratz i chciałbym zobaczyć filmik dla 100% pewności ![]()
18:35 GM Darkside Calmera [2]: if you can't kill a dwarf soldiers at level 98 18:36 GM Darkside Calmera [2]: then you're not the original owner... Ostatnio edytowany przez Catum - 12-09-2005 o 21:17. Powód: Niedoczytanie posta |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() ssy robil pall...
gratz bloku |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() OMG, ale mam zwałe z was xD.
@up, up Trzeba czytać a nie tylko ss'ki oglądać. Ziom napisał, że ss'ki robił kumpel, nawet sam fotograf <kolo który pstrykał foty> powiedział, że to on to jak może być widać You lose.. ?. @Saviol <Zul> Smieszne jest troche co piszesz, bo wytykasz tylko, że to fake, znajdź błąd?. I czytaj też uważnie co inni piszą, on pisał, że jak ekipa waliła SDkami to zeszły 2 UHy, a na reszte 4. Smieszy mnie to, że zamiast kolesiowi pogratulować <GRATULACJE> to wytykacie, że to fake. Trafił na lagodne DLki i udało się ![]() @Ziom Bloker, autor tematu Big Gratz i nie przejmuj się nimi xP. Ja chciałem zrobić 19 lvl knighta i spróbować <rekord jest 20 lvl>, ale jakoś chęci do tej gry uleciały xP. PozdrO Your, Globi
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Profesja: Rookstayer
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
|
![]() Omfg Gratz bloku Dla .. ja mam 69 lvl palem i juz odechciewa mi sie blokowania Dl..Pewnego razu wlazlem dla jaj na tower i Dl sciagnal 775hp 1 combem...i aol poszedl na spacer
![]() |
![]() |
![]() |