|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 23:07. |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 66
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
Pozatym obrażał moich kumpli a przyjaciel by tego nie zrobił co;>?? Chyba , że twoi przyjaciele kłócą sie z twoimi innymi kumplami/Przyjaciółmi i wyzywają się nawzajem co pokazuje 1 ss.Moim skromnym zdaniem przyjaciele tak nie robią. A pozatym Hobbit jest pierwszą osobą okradzioną przezemnie i nigdy bym tego nie zrobił gdyby on był inny i zachowywał sie normalnie a nie np. stoi polak na małym levele<jakiś newbie> i zamiast mu pomóc to go wyzywa od "noobów". Ps. Po tym co się stało na drugi dzień pisało do mnie około 50 osób których wogóle nie znałem i mi gratulowało i dziękowało O.o czyżby nie tylko mi hobbit podpadł ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Lyonis - 19-03-2005 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
|
![]() Och, panowie, panowie... Tak się przypatruję tej jakże "interesującej" wymianie zdań... I mam wrażenie, że takim rzucaniem na siebie oskarżeń i hmm... wyzwisk do niczego nie doprowadzicie. Ta rozmowa spełniła już swoje zadanie. Ujawniła pare szczegółów o niektórych osobach, pokazując ich prawdziwe - niekoniecznie chwalebne - oblicze. I dobrze, niech ludzie wiedzą. Skoro to nie jedyny przypadek takiego zachowania (do tego w tym wypadku są namacalne dowody), to chyba nietaktownym jest się tego wypierać. Nie na miejscu jest chyba też dalsze prowadzenie tej żenującej wojny na słowa >,>...
Co do MMOH... to była to (w cudzysłowiu "była", bo obecnie przeżywa niemały kryzys) gildia, która dawała przykład innym polskim gildiom. Miała jakieś zasady, nie przyjmowali byle kogo. Żal mi teraz byłego lidera, Skolsa, że przez uwagi osób z SP odszedł od nas. Nie wyrabiał już przez plotki, sam się do tego przyznał. Miło to tak potem... Ludzie, nie mieszajcie z gnojem tych, którzy powinni być dla Was przykładem! Ale, zresztą... róbcie tak dalej. Potem słyszy się tylko o różnych śmiesznych "aferach", że ktoś kogo przyjęto i komu zaufano okradł pozostałych członków gildii... Tylko spytać się pierwszego lepszego członka o to, ilu zna ludzi ze swojej gildii. Jego odpowiedź może być conajmniej zabawna, ale też w pewnym sensie smutna. W każdym razie - mnie by nie zdziwiła, jeśli chodzi o SP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wodzisław Ślaski
|
![]() Ale fajnie sie czytało ... ( po pysiu ... pentomon bedzie wiedział o co chodzi )
A ja dzisiaj zlootowalem c shield i 2x war hammer na hero i co ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Warszawa
Profesja: Druid
|
![]() Oj.... uwarzaj na czytanie takich rzeczy po Pysiu =P... Będziesz mieć koszmary w nocy xP.
Idę, nie mogę już na to patrzeć. Aha, i jeszcze raz, gratulacje dla Stalmira. Dorobiłeś się ładnej opinii ;P heh. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Guest
|
![]() dobre screeny, a te noby na mojej kochanej harmonii sa znane
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() a co do sprawy karzdy może być noobem ale na swuj sposub ![]()
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Spox Hobbit ma juz hacka xD tak jak kilka osub
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 01 2005
|
![]() Cytuj:
Ps.Hymn szlachty =P Walcze za honor, Walcze za rodzine, Walcze za przyłaciół, Walcze za CIASTKA! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
No to dlaczego tak sie na mnie uwzieliscie??? No powiedzcie chyba ze sie boicie. Jakbyscie niemieli obsesji tobyscie cala gildia niewyzywali mnie jak mnie spotkacie ![]() Opinie wy mi taka zrobiliscie. @ UP LOL theif... Nierozsmieszac mnie plx...... Pentomon zrobiles to co chciales shanbiles mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Stalmir - 20-03-2005 o 09:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @Do tego pana co ponizej ![]() MC? Nigdy!!!
"Prawda nie jest ukryta w jednym snie lecz w wielu..." The best... ![]() Ostatnio edytowany przez Palmir - 20-03-2005 o 12:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
A to, że prawda w oczy kole to już inna sprawa, skoro tyle osób tak mówi na twój temat to coś w tym musi chyba być nie ? Po za tym nie wiem czy ktoś cię wyzywa mi nic o tym nie wiadomo, ale jeśli nawet to zasłużyłeś sobie na to swoimi słowami na temat MMoH, która nic ci nie zrobiła, a to, że fakty są nie na twoja rękę nie znaczy, że musisz z siebie tutaj robić biednego, skrzywdzonego człowieka, na którego wszyscy się uwzięli, wszyscy są przeciwko tobie i wszyscy kłamią na twój temat... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez soldiier - 20-03-2005 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Śrem
|
![]() Chciałem powiedzieć że wybuchła tu idiotyczna wojna . Kiedy Dragkonis najechał na Stala i jego qmpli ten zaczął bluzgać i mieszać w to bagno innych (m.in. MoHH). Wogóle chciałem powiedzieć że "nowa" Szlachta Polska to jedno wielkie bagno do którego nie warto wchodzić. Każdy stara się wykorzystać okazję by okraść kogoś ze swojej gildii. Co uczciwsi chcą odejść z tej gildii. stalmir ty chyba masz jakieś psychiczne urojenia. Aha i popieram Dragkonisa . Wreszcie ktoś się wziął za takich jak Stalmir.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Polandia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pentomon
Poziom: 80
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Najlepsze są Moonblady ale to szczegół. A jeżeli SP jest najlepsza to ja mam zakręcony świnśki ogonek i skrzydełka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
Słyszałem o kradzieżach w gildiach ale to są poszczególne przypadki ale u was jest ich zbyt dużo. W szlachcie była już pewnie połowa Polaków grająca na Harmoni. ![]() |
|
![]() |
![]() |