Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Multimedia > Zdjęcia

Notki

Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 19-03-2005, 23:06   #41
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lyonis
Jaki mmoh? Przecierz ta gildia już od jakiegoś czasu leży, a w czasach swojej świetności wszyscy chcieliście do niej się dołączyć.
Ja ze Stalem bylismy w niej tylko na poczatku, ale poznalismy sie na pentomonie.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lyonis
Gildia była mała i wszyscy bardzo dobrze sie znali i rozumieli, a co do szlachty to co chwile kogoś wydupiacie i przyjmujecie byle kogo a potem macie.Pozatym szlachta jest wielką gildią i mało ludu sie w niej wogole zna.
Nom, czlowiek popelnia bledy. Ale trudno nie popelniac jak ktos przez pol roku zgrywa uczciwego a nagle okrada przyjaciela (wiesz o czym mowie?). Wogole stal planuje CIECIA i podwyzszenie wymagan :>

The best...

Ostatnio edytowany przez Palmir - 19-03-2005 o 23:07.
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-03-2005, 23:10   #42
Pentomon
Użytkownik forum

Pentomon's Avatar

Data dołączenia: 12 08 2004
Lokacja: Polandia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pentomon
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 80
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
Pentomon ma numer GG 4990166
Domyślny

O wypraszam sobie nie ja podniecałem się halabardami.
Pentomon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 23:16   #43
Lyonis
Użytkownik Forum

Lyonis's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice

Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Poziom: 66
Skille: 84/81
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palmir
Nom, czlowiek popelnia bledy. Ale trudno nie popelniac jak ktos przez pol roku zgrywa uczciwego a nagle okrada przyjaciela (wiesz o czym mowie?).
Przyjaciela to się zna raczej troche dłużej niż 2-3 tygodnie co;>??
Pozatym obrażał moich kumpli a przyjaciel by tego nie zrobił co;>??
Chyba , że twoi przyjaciele kłócą sie z twoimi innymi kumplami/Przyjaciółmi i wyzywają się nawzajem co pokazuje 1 ss.Moim skromnym zdaniem przyjaciele tak nie robią.

A pozatym Hobbit jest pierwszą osobą okradzioną przezemnie i nigdy bym tego nie zrobił gdyby on był inny i zachowywał sie normalnie a nie np. stoi polak na małym levele<jakiś newbie> i zamiast mu pomóc to go wyzywa od "noobów".

Ps. Po tym co się stało na drugi dzień pisało do mnie około 50 osób których wogóle nie znałem i mi gratulowało i dziękowało O.o czyżby nie tylko mi hobbit podpadł

Ostatnio edytowany przez Lyonis - 19-03-2005 o 23:24.
Lyonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-03-2005, 23:54   #44
Rovenka
Użytkownik Forum

Rovenka's Avatar

Lokacja: Warszawa

Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Domyślny

Och, panowie, panowie... Tak się przypatruję tej jakże "interesującej" wymianie zdań... I mam wrażenie, że takim rzucaniem na siebie oskarżeń i hmm... wyzwisk do niczego nie doprowadzicie. Ta rozmowa spełniła już swoje zadanie. Ujawniła pare szczegółów o niektórych osobach, pokazując ich prawdziwe - niekoniecznie chwalebne - oblicze. I dobrze, niech ludzie wiedzą. Skoro to nie jedyny przypadek takiego zachowania (do tego w tym wypadku są namacalne dowody), to chyba nietaktownym jest się tego wypierać. Nie na miejscu jest chyba też dalsze prowadzenie tej żenującej wojny na słowa >,>...
Co do MMOH... to była to (w cudzysłowiu "była", bo obecnie przeżywa niemały kryzys) gildia, która dawała przykład innym polskim gildiom. Miała jakieś zasady, nie przyjmowali byle kogo. Żal mi teraz byłego lidera, Skolsa, że przez uwagi osób z SP odszedł od nas. Nie wyrabiał już przez plotki, sam się do tego przyznał. Miło to tak potem... Ludzie, nie mieszajcie z gnojem tych, którzy powinni być dla Was przykładem! Ale, zresztą... róbcie tak dalej. Potem słyszy się tylko o różnych śmiesznych "aferach", że ktoś kogo przyjęto i komu zaufano okradł pozostałych członków gildii... Tylko spytać się pierwszego lepszego członka o to, ilu zna ludzi ze swojej gildii. Jego odpowiedź może być conajmniej zabawna, ale też w pewnym sensie smutna. W każdym razie - mnie by nie zdziwiła, jeśli chodzi o SP.
Rovenka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 00:08   #45
Gukoz
Użytkownik forum

Gukoz's Avatar

Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Wodzisław Ślaski

Domyślny Jedz jedz jedz ...

Ale fajnie sie czytało ... ( po pysiu ... pentomon bedzie wiedział o co chodzi )
A ja dzisiaj zlootowalem c shield i 2x war hammer na hero i co ?
Gukoz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 00:16   #46
Rovenka
Użytkownik Forum

Rovenka's Avatar

Lokacja: Warszawa

Profesja: Druid
Domyślny

Oj.... uwarzaj na czytanie takich rzeczy po Pysiu =P... Będziesz mieć koszmary w nocy xP.
Idę, nie mogę już na to patrzeć. Aha, i jeszcze raz, gratulacje dla Stalmira. Dorobiłeś się ładnej opinii ;P heh.
Rovenka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 02:02   #47
Hoxivor
Guest

Domyślny

dobre screeny, a te noby na mojej kochanej harmonii sa znane mi robili o samo
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 02:51   #48
Matt
Użytkownik Forum

Matt's Avatar

Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Gdynia

Matt ma numer GG 1499565
Oczko

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gukoz
Ale fajnie sie czytało ... ( po pysiu ... pentomon bedzie wiedział o co chodzi )
A ja dzisiaj zlootowalem c shield i 2x war hammer na hero i co ?
ta sellnij tego c shielda :> bo czekam na te 7k

a co do sprawy karzdy może być noobem ale na swuj sposub
84/55
Matt jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 03:00   #49
Qkobra-Rubera
Guest

Domyślny

Spox Hobbit ma juz hacka xD tak jak kilka osub
  Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 07:35   #50
qqqba
Użytkownik forum

qqqba's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2005

Domyślny Nie nadam tytułu

Cytuj:
A kto jest bez grzechu?

STALMIR jest jednym z najuczciwszych ludzi na Harmonii (Jedynym?), ludzie maja do niego poteznie zaufanie, a on ich nigdy nie zawodzi. Czasami ma zawalone cale dnie huntami bo pomaga jakims low lvl, ktorzy go prosza np. o pobloczenie draga. Prawie wszyscy, ktorych do tej pory znalem na Harmonii okazali sie thiefami, oprocz Stalmira.
Stalmir jest uczciwy ?! Huahuaha przecież to kretyn !! A ty tylko dlatego tak piszesz bo jestes jego bratem =P Stalmir to najwieksz Thief zaraz poza Poochatek of Bhaal i Sir Gukozem... STALMIR TO THEIF
Ps.Hymn szlachty =P
Walcze za honor,
Walcze za rodzine,
Walcze za przyłaciół,
Walcze za CIASTKA!
qqqba jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 09:22   #51
Stalmir
Użytkownik Forum

Stalmir's Avatar

Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Zgorzelec

Imię: Stalmir
Gildia: Telvanni
Poziom: 121
Skille: 10/10
Poziom mag.: 8
Stalmir ma numer GG 9562850
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Isherwood
Stalmir jeśli myślisz, że ktoś ma obsesję na twoim punkcie to musze cie zawieśc...
Ty chyba masz jakąś manie przesladowczą
W ogóle to przestań pier..... o tym, że wszyscy ci czegoś zazdroszcza i za to się na ciebie uwzięli.
Czego niby ci zazdroscic? levela ?(ten ~60lvl to nie jest nic nadzwyczajnego) gildi ?[tak ty i twoja szlachta -.-'](nie ujmujac niektórym, bo są tam w porządku ludzie którym bardzo się dziwie, że jeszcze tam siedzą)
Ja tam osobiscie nie widzę nic godnego zazdrości.
A co do ciebie to nie mam słów...pokazałeś swoje prawdziwe oblicze ^.-
Reasumując...rada na przyszłość dla ciebie... nie myśl, że jesteś kimś wyjatkowym bo nim nie jesteś, takie wywyższanie sie swiadczy tylko o tobie.
Aha no i nie obrażaj kogoś kto na to nie zasługuje lepiej pomyśl nad tym co sam robisz.

No to dlaczego tak sie na mnie uwzieliscie??? No powiedzcie chyba ze sie boicie. Jakbyscie niemieli obsesji tobyscie cala gildia niewyzywali mnie jak mnie spotkacie Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum. To wy zaczeliscie jakby ta wojne! Ja zadnej wojny niechcialem ale wy tak!

Opinie wy mi taka zrobiliscie.

@ UP

LOL theif... Nierozsmieszac mnie plx...... Pentomon zrobiles to co chciales shanbiles mnie Mozna powiedziec ze odniosles sukces! Gratulacje! Od dawna tego chciales i udalo sie. Ja sie tym nieprzejmuje bo niema czym ze pare idiotow co mnie nigdy niewidzialo gada ze kradne omg.... Podneicam sie halabarda..... niewiem czy pisanie ze wypadla mi kolejna halabarda to podniecanie sie. Niebede tu juz nic pisal bo to juz idiotyczne... wogule cala sprawa idiotyczna Niemartw sie Pentomon ja i tak niezrezygnuje z tibi chociaz bys tego chcial Pewnie po mojej wypowiedzi posypie sie wiele postow

Ostatnio edytowany przez Stalmir - 20-03-2005 o 09:34.
Stalmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 10:00   #52
Palmir
Użytkownik Forum

Palmir's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez qqqba
Stalmir jest uczciwy ?! Huahuaha przecież to kretyn !! A ty tylko dlatego tak piszesz bo jestes jego bratem =P Stalmir to najwieksz Thief zaraz poza Poochatek of Bhaal i Sir Gukozem... STALMIR TO THEIF
Ps.Hymn szlachty =P
Walcze za honor,
Walcze za rodzine,
Walcze za przyłaciół,
Walcze za CIASTKA!
Jak znajdziesz chociaz jedna osobe, ktora okradl to jestes dobry. Widac, ze nie warto na tym swiecie byc uczciwym. STAL! Od jutra kradniemy i oszukujemy!

@Do tego pana co ponizej

MC? Nigdy!!!

The best...

Ostatnio edytowany przez Palmir - 20-03-2005 o 12:09.
Palmir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 10:29   #53
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Jak znajdziesz chociaz jedna osobe, ktora okradl to jestes dobry. Widac, ze nie warto na tym swiecie byc uczciwym. STAL! Od jutra kradniemy i oszukujemy!
Ty nie musisz zaczynać oszukiwać bo już to robisz używając mc czy macro. Sam się do tego kiedyś przyznałeś.
Wypas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 14:14   #54
Isherwood
Użytkownik forum

Isherwood's Avatar

Data dołączenia: 29 09 2004

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stalmir
No to dlaczego tak sie na mnie uwzieliscie??? No powiedzcie chyba ze sie boicie. Jakbyscie niemieli obsesji tobyscie cala gildia niewyzywali mnie jak mnie spotkacie Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum. To wy zaczeliscie jakby ta wojne! Ja zadnej wojny niechcialem ale wy tak!
Wydaje mi się, że już mówiłem, że nikt się na ciebie nie uwziął...
A to, że prawda w oczy kole to już inna sprawa, skoro tyle osób tak mówi na twój temat to coś w tym musi chyba być nie ?
Po za tym nie wiem czy ktoś cię wyzywa mi nic o tym nie wiadomo, ale jeśli nawet to zasłużyłeś sobie na to swoimi słowami na temat MMoH, która nic ci nie zrobiła, a to, że fakty są nie na twoja rękę nie znaczy, że musisz z siebie tutaj robić biednego, skrzywdzonego człowieka, na którego wszyscy się uwzięli, wszyscy są przeciwko tobie i wszyscy kłamią na twój temat...
Isherwood jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 15:43   #55
Pentomon
Użytkownik forum

Pentomon's Avatar

Domyślny

Ishuś poprawka ja się na niego uwziąłem. Ale czy to moja wina?
stary 20-03-2005, 18:26   #56
soldiier
Użytkownik Forum

soldiier's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0

soldiier ma numer GG 4627032
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Stalmir
Wogule niemam zielonego pojecia o co wam chodzi. Koles nawyzywal moich rodizcow i mnie a ja go tez i jakis wielki skrzywdzony teraz na tym forum.
W takiej sytuacji trzeba takiego kogoś zjechać... To jest zwykła kłotnia między dwoma graczami, po co robicie z tego problem :|

Ostatnio edytowany przez soldiier - 20-03-2005 o 18:34.
soldiier jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 18:42   #57
Swiety-Mikolaj
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Śrem

Domyślny Idiotyczna wojna

Chciałem powiedzieć że wybuchła tu idiotyczna wojna . Kiedy Dragkonis najechał na Stala i jego qmpli ten zaczął bluzgać i mieszać w to bagno innych (m.in. MoHH). Wogóle chciałem powiedzieć że "nowa" Szlachta Polska to jedno wielkie bagno do którego nie warto wchodzić. Każdy stara się wykorzystać okazję by okraść kogoś ze swojej gildii. Co uczciwsi chcą odejść z tej gildii. stalmir ty chyba masz jakieś psychiczne urojenia. Aha i popieram Dragkonisa . Wreszcie ktoś się wziął za takich jak Stalmir.
Swiety-Mikolaj jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-03-2005, 18:58   #58
soldiier
Użytkownik Forum

soldiier's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2005
Lokacja: Za górami, za lasami, stoi szałas piękny... mieszkam tam, nie znajdziesz mnie, bo ja mówie NIE! x0

soldiier ma numer GG 4627032
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez AdAmSiK
Prawdziwe oblicze szlachty polskiej....
Co do tego. Kolega ostatnio do mnie mówi: 'o qsar jestes w polskiej szlachcie! Mówią ze to jedna z najlepszych gildii na tym servie' Kazdy mowi ze to jedna z tych leprzych gildii. Stalmir jest jego liderem, nie jest on noobem ani thiefem, i sie odpier****** od niego!
stary 20-03-2005, 19:05   #59
Pentomon
Użytkownik forum

Pentomon's Avatar

Domyślny

Najlepsze są Moonblady ale to szczegół. A jeżeli SP jest najlepsza to ja mam zakręcony świnśki ogonek i skrzydełka.
stary 20-03-2005, 19:20   #60
Wypas
Użytkownik Forum

Wypas's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez soldiier
Co do tego. Kolega ostatnio do mnie mówi: 'o qsar jestes w polskiej szlachcie! Mówią ze to jedna z najlepszych gildii na tym servie' Kazdy mowi ze to jedna z tych leprzych gildii. Stalmir jest jego liderem, nie jest on noobem ani thiefem, i sie odpier****** od niego!
szlachta polsa to grupka pedałków która trzyma sie razem( bluzga innych , znęca się nad nimi) + przypadkowi nieśwaidomi gracze którzy po jakimś czasie odchodzą z tej parodi gildi

Słyszałem o kradzieżach w gildiach ale to są poszczególne przypadki ale u was jest ich zbyt dużo.

W szlachcie była już pewnie połowa Polaków grająca na Harmoni.
Wypas jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania