|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Guest
|
![]() ja jak raz ubrałem sie na biało czerwono to podeszło do mnie 2 polaków na takich samych lvlach jak ja(13 level wtedy miałem) i gadają "dawaj całą kase albo rook" no to ja do nich "c...j wam w dupe" i zacząłem ich lac,ubiłem jednego to drugi uciekł i od tej pory go nie widziałem.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 01 2004
Lokacja: Włocławek
![]() ![]() |
![]() ni no ja raczej spotykam polaków w stylu .."pk mnie zabił daj mi coś" lub "możesz mi dać troche kasy/żeczy bo potrzebuje na XX" Z polskim pk raz się spotkałem.. ale jak zobaczył że polak to się wkurzył i powiedział że polaków nie bije..... nawet mnie zaprosił na pkowanie... tyle tylko że ja myślałem czy by go nie zabić w końcu tyle low lv zabija :/ ale miał2 lv więcej...skile miałem pewnie lepsze (dużo trenowałem) ale on na 35 lv.. i po tyu pk miał pewnie lepszy sprzęt więc sobie go odpuściłem..no i miałem tylko pół bp uh bo w elven vilidge byłem wcześniej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ![]() ![]() ================ P O L S K A S T R O N G
do you think it was you who decided to come here ? do you think it is you who makes the choises in your life ? do you really think it matters what you think ? it was destiny's path which brought you here... without knowing it you have been chosen to witness this gathering of 25 thousands infected souls... tonight you will learn about the ways of destiny's path... after this your life will never be the same... WWW.OVERBIZZ.INFO |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() 8) moim zdaniem to nie przejdzie a pozatym ja wole swoje kolorki czyli żółte wlosy czarne ubranko niebieskie spodnie i czarne buciki ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
![]() |
![]() No nie wiem!Nie za ladnie to wyglada!A pozatym nie potrzebuje takih rodzajuw pomocy!Wystarczą mi moi qmple i rodzinka a nie to ze polak jestem bo tego sie nikt nie wystraszy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() WAZNE CO MASZ W GLÓWCE A NIE NA SOBIE (tak mawia moja mama)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() A ja tam chodze w kolorku ......hmmkowym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
|
![]() Zapomnialem dodać ze tylko strój mam hmmkowy, lekko szarawe włosy, gram na hibernie, a mieszkam w carlin.
Name: Woliwera World: Calmera City: Carlin Vocation: Sorcerer Lvl: 25 (i wciąż rośnie) Mlvl: 34 (także rośnie) Best Hits: Weapon: Fire Sword- 49 Spell: Heavy Magic Missile- Explosion- 128 Sudden Death- Energy Wave- |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Gród Wojów Wrocławiem Zwany
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Mordimer Madderdin
Profesja: Knight
Gildia: -- brak --
Świat: Astera
Poziom: 20
Skille: 54/55
Poziom mag.: 4
![]() ![]() |
![]() Ja tam często zmieniam barwy . . .
. . . zalerzy od nastroju ![]()
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2004
![]() |
![]() tylko 3 razy mialem barwy narodowe bo mam swoje barwy...
|
![]() |
![]() |
![]() |
szopenfeldziarz |
Ta wiadomość została usunięta przez $corcerer.
|
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2004
![]() |
![]() heh
wiecie co ??? ja chyba czytam szwedzkie forum o tibi przetlumaczone na polski ![]() ale na powaznie niepowiem ze poleacy NIEsa nooby ale przecie kazdy był noobem i przypomnijcie sobie KTO was z tego noobstwa wyciagnol otoz wlasnie inni gracze dlatego jak widze barwy bialo czerwone i text "free item plx" to podchodze do takiego i mowie "czesc dam ci dobra rade na przyszlosc : nie pros o free item tylko idz se np na roty albo trole tam free item masz na ziemi i w cialach zabitych potworow pozatym expo zarabiasz wiec dostajesz level a z levelem mozesz chodzic na lepsze potwory wiec masz lepsze free item i tak w kolko ps acha i zmien ten outfit bo bedziesz ryczal ze jakis ***** swe cie zabije i wiecie co ![]() wyleczylem takim textem paru ciezkich noobow jeden z nich jest mojim lepszym kumplem (i juz niejest noobem) ps do tematu : mozliwe ze pomylilem okreslenie noob a newbe za co przepraszam |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() E nie no, noście takie stroje, będę wiedział kogo omijać, i gdzię się złodzieji spodziewać :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Ja wole tka nie chodzic... nie boje sie pk (na harmonii to wiadomo ale na antice tez nie) ale po prostu wkurza mine to jak 8-10 lvl (tacy zazwyczaj sa Polacy) podchdzi i daj jakis armor plx bo mnie troll zabil..., Mam kilku nawet fajnych kumpli br ktorzy moze robia dosc czesto jakie s beldy w angielskim ael da sie dogadac i napewno lepiej mi sie z nim expi niz z polakiem ktory najpierw zabiera lootu a potem mowi ze jestem thief i mam rooka od jego 12lvl kolegi (sam jest 11)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miałem sytuacje że raz załorzyłem takie wdzianko.........byłem w gildii wdedy.
I jakiś noob na 9 lvl ciągle chodził za mna i mi potworki zabijał....i kradł lota... Raz udało mi sie wziąść całego lota a on powiedział że przecież polacy se pomagają i on nie ma kasy i ja go mam chronic przed PK..... -.-....no to logout zrobiłem.... 20 minut póżniej wchodze na tibie a ten noob czeka na mnie ![]() Gram dalej i gościu chodzi za mna i jedzie wszystkim od hu**w , pe****w itp........ Wkońcu zebrała sie jakaś grupka sorców i zaatakowała mnie i tego łepka pewnie myśleli ze on jest ze mną.... ![]() DEINICJA : umikaj barw narodowych na tibii !!! :tongue:
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Pomysł niezły, ale większość cię "oleje" (bez obrazy) ;/. Ja nie nosze narodowych barw. Czasami lubie podawać sie za obcokrajowca ;P. Ale w sumie to w niedzielę moge się przebrać w inne ciuszki - o barwach narodowych.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2004
|
![]() A wd. mnie co niektorzy Polacy to skonczone noobki ani pohuntowac bo wala i wala w twojego stworka (zebraja pod dp) i na dodatek takie h-lv na 111 lv 100 nie pogadaja ci z 8lv bo to duma taki lv 100 i hanba gadac z 8lv
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: L-Przestrzeń
Stan: Niegrający
|
![]() JA tam nie jestem patrujotą i mnie nie zależy czy będe miał jakąś barwe narodową czy nie. Polacy to największe nooby jakich spotkałem. Ostatnio koleś (polak) blokował mojego kolege z reau a był na rooku i waspy go otoczyły. Chłopak mial żółtye życie a niemógł uciec. Więc zaczołem przesuwać waspy i jakoś kumpel uciekl. A ten koleś z mańki "Huntad i have protector on 10 level" co byście zrobili w takiej sytuacjii? Jestem przeciwny noszenia narodowych barw! Ale przynajmniej będe wiedział gdzie nie iśc i gdzie najwięcej noobów jest.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Blee...nie chce mi sie nosic polskich kolorow.A jak ktos jest mieszanka? jak ja pol szwed pol polak to jakie kolory ma nosic? Urodzilem sie we Szwecji a mieszkam w miasteczku kolo Gdanska.Wole takie kolorki jakie sam wybiore.Gralem ze Szwedami i Brazylijczykami i czasami gralo mi sie lepiej niz z polakiem bo po co mam summonowac Archery zeby sie nimi pobawic zeby sobie postrzelac w waspy lub snaki dla fun.Przyjdzie:
-Polak zabije i powie:"myslalem ze to potwor(na polnocy veno...)" jak kazesz mu placic to cie wyzwie i jeden wyzwal moja mame(ktora byle ze mna blizej niz ktokolwiek) i dlugo nie pozyl. -Br kazesz placic to da kase/kase+runy i przeprosi i moze sie zaprzyjazni. -Szwed powie ok ok da mf/runy/kase i tez sie zaprzyjazni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Kiedyś tak chodiłem aż jeden gościu zawołał mnie "Hej ty flaga polski" i od tamtej pory tak nie chodze. W tej grze od polaków wole trzymać się zdala bo większość to złodzieje , pekerzy i nooby. Wiem to już z doświadczenia . Jednak są też wyjątki zdarzają się polacy dla których warto byc polakiem.