![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Lokacja: Grodzisk Mazowiecki
Stan: Aktywny gracz
Imię: Miechu Warrior
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 64
Skille: 83/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
Nie bede juz zagladal do tego tematu, mam dosc osob ktore umieja tylko krytykowac. Zostawcie Tibie w spokoju, grajcie w gry ktore wam sie podobaja. Koniec.
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: wroclaw
![]() |
![]() ja jak juz wiele osob napisalo nie lubie w tibi ze mnie tak wciagnela co sie juz robi nalogiem a druga sprawa jest hakowanie co w tej grze jest tez duzym bezsensem zwlaszcza u hakerow ktorzy sami graja. chodz z drugiej strony gdy stracimy postac mozemy skonczyc z tibia co nam wyjdzie na dobre...
|
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
![]() Witam wszystkich!
I ja przyłączę się do dyskusji. Gram w tibię od około 2 miesięcy i kończę grę. Żałuję troche czasu spędzonego nad grą, a jednocześnie ciesze się tym co urało mi się uratować z mojego cennego czasu. Chciałbym zauważyć parę rzeczy : 1. Duża ilość noobów (w dosłownym tego słowa znaczeniu), co wiąże się z pkt2. 2. Bardzo dużo dzieci gra w tą grę, dla mnie dziecko to ktoś do 15 roku życia. 3. Grafika, interfejs, sterowanie - porażka, midoność gry - słaba i masa innych, za dużo tego jest by wypisywać, a zalty mogę policzyć na palcach... jednej ręki. I NAJWAŻNIEJSZE... Ci którzy podniecają się tą grą i bronią jej do upadłego albo są ślepi albo zbyt młodzi wiekiem (lub rozumem) by przyznać że gra wypada cienko w porównaniu z innymi tytułami na rynku (nawet tymi free). Co do CIPsoftu... zarabiają $, PO TO jest tak gra, jeśli ktoś tego nie widzi, stwierdzam z pełnym przekonaniem że jest ograniczony. 16 osobowy skład, a co ciekawego zrobili? Ile mineło od wydania gry? Czy kochani zwolennicy Tibi wiecie jak bardzo zepsuli tą grę? Można to było zrobić duzo lepiej, ale po co? Ludzie w to grają, $ lecą, więc nie śpieszmy się. Dla Was jest super. Ale czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Oczywiście gra się może Tobie drogi czytelniku podobać i masz prawo krzyczeć na ulicy że tak piszę i inni piszą podobne rzeczy. Każdy ma prawo. Jeżeli ktoś bluzga na kogoś że ten wyraża swoje negatywne zdanie o grze, znaczy to tylko o jego poziomie. Po co bronić gry do upadłego skoro widać na kilometr że jest słaba? Może ktoś tego nie chce zobaczyć? Nie musi. Kiedyś jednak Tibia się znudzi. I jeszcze jedna sprawa. Skoro mamy taki czas że są pewne gry na topie to dlaczego mamy wybrać jedną z tych najgorszych? Dlaczego nie grać w WoWa, albo chociażby Diablo2? Dlaczego upierać się przy Tibi? Tak więc drodzy zwolennicy Tibi, grajcie sobie dalej, ale negatywnymi opiniami na temat gry chcę Was zachęcić do wyglądnięcia z tego małego ciasnego pokoiku zwanego Tibią na świat zwany gry-online, rozglądnijscie się dobrze zanim znowu tam wejdziecie. Do nikogo nie mam żalu, chcę tylko pomóc, bo czasami człowiek sam nie wie w jakim g**** siedzi i jeszcze się upiera że jest mu dobrze. Pozdrawiam - KM 21 lat Ostatnio edytowany przez pc5 - 29-04-2005 o 19:33. |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
Lokacja: W czarodziejskim świecie
|
![]() Brawo Brawo
![]() 1Podkrążone oczy 2Bolące palce 3Nerwy (Dosłownie) Nie chce obrażać tych co grają . To tylko moje zdanie na ten temat . :/ |
![]() |
![]() |
#45 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2005
Lokacja: W domu
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |