Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Pokaż wyniki sondy: Na kogo byście głosowali w najbliższych wyborach do parlamentu?
PO 25 37.31%
PiS 7 10.45%
SLD-UP 7 10.45%
SDPL 5 7.46%
LPR 1 1.49%
UW 4 5.97%
PSL 1 1.49%
Samoobrona 17 25.37%
Głosujących: 67. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-03-2005, 17:38   #41
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Stan: Na Emeryturze
Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zefir
@ oko saurona w fozz byli chyba zamieszani bracia Kaczynscy... czyli przyszli wspolrzadzacy z "cudowna" PO.czyjes informacje sa lekko lewe?
a tak poza tym moi mili zastanowcie sie za czyich rzadow dzial sie najgorszy syf? zapewniam Was ze nie za rzadow SLD tylko za AWS-u
A komisje śledcze śledzą oczywiście sprawy AWS-u. I to kierownictwo AWS było grupą trzymającą władzę. Jasne. Miller i Kwachu są czyści, to tylko ta ******* propaganda sprawia, że każda komisja śledcza chce się z nimi spotkać.

n/c

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-03-2005, 17:57   #42
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Data dołączenia: 02 12 2003

Stan: Na emeryturze
ketsok ma numer GG 3472574
Domyślny

Ehhh.. Mogę się wypowiedzieć..w końcu w ostateczności pisze w tym roku maturę, prawo wyborcze mam, a moim wymażonym kierunkiem jest politologia..czekałem na topic związany z polityką i chętnie popostuje z kimś o odmiennym zdaniu...

W moim mniemaniu najlepszym rządem byłby rząd stworzony przez PO, dlatego też na nich będę głowował. Jest to centro prawicowa partia, która ma w swoim szeregu wielu prawych ludzi (z Donaldem Tuskiem i Janem Rokitą na czele).

Ktoś wcześniej napisał, iż najlepsze jest SLD... n/c nie widzisz co się dzieję w Polsce? Wszystkie afery....SLD.... a osobą której nie cierpie jest Oleksy...zakłamany komuch...nie potrafi przyznać się do współpracy z SB, odwołując sie od kolejnych wyroków sądu lustracyjnego...moim zdaniem powinien już dawno przyznać się do tego i odejsć w cień życia politycznego.
Ktoś napisal że Miller był dobrym premierem..do opisu Millera mam tlyko jedno słowo CYNIK! Wspaniały aktor i tyle...

W Polsce lewica jest tylko i wyłącznie zlepkiem starych ubeków sbeków i innych komunistów. Psuli Polskę przez szereg lat, zabijali Polaków (tak tak , zabijali... wysyłali na studentów wojsko , milicje ...)a teraz chcą jeszcze nakraść, wyssać Polskę do granić wytrzymałości, doprowadzić ją do ostateczności...

Nie mogę jeszcze przeboleć 2 hasel, mowionych przez prolewicowców:
"Balcerowicz musi odejść" i "Za komuny było lepiej"... to są najwieksze oszczerstwa II RP.

Czekam na jakieś sensowne odpowiedzi, chętnie podyskutuję.

Pozdro dal SHE-DEVIL pamiętasz mnie jeszcze najdoroślejsza 12 latko jaką znam?
[img]http://www.userbars.com/galerie/images/files/3/16/bobban.gif[/img]

[url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url]

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
ketsok jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 18:21   #43
Zefir
Użytkownik forum

Data dołączenia: 10 03 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
A komisje śledcze śledzą oczywiście sprawy AWS-u. I to kierownictwo AWS było grupą trzymającą władzę. Jasne. Miller i Kwachu są czyści, to tylko ta ******* propaganda sprawia, że każda komisja śledcza chce się z nimi spotkać.

n/c
czytaj wszystki posty... napisalem ze bardzo sie na nich zawiodlem kilka postow wczesniej.ale nie uwazam zeby tak bardzo spier*** ta Polske.taka jest prawda bo nie wiem czy wiesz ze to wlasnie ten skorumpowany rzad wprowadzil nas do UE i dzieki temu rzadowi sie otworzylismy na Europe.I jeszcze jedno,popatrz sobie kiedy padly najwieksze zaklady przemyslowe w Polsce [odp za AWS-u],a te ktore nie padly zostaly wprowadzone w niesamowite dlugi,bo nie bylo redukcji zatrudnienia[co jest niestety zlem koniecznym w procesie transformacji]. I jestem pewnien ze przez wlasnie ten caly "kochany" AWS padlo obecnie bardzo wiele zakladow,bo niestety z takimi dlugami nie da sie utrzymac za dlugo.I jeszcze jedno,nie wiem czy wiesz co przynosi najwieksze straty w Polskiej gospodarce[odp gornictwo].AWS nawet nie ruszyl tego problemu,a za czasow zlego SLD zostalo wypier*** cala masa gornikow[zlo konieczne jak juz pisalem] i dzieki nim wlasnie Polska ze 2 lata temu sprzedala pierwsza tone wegla z zyskiem[tak,zgadza sie,wczesniej doplacalismy do kazdej tony wegla ktora sprzedawalismy,absurd??]. I powiem I chce Ci powiedziec dlaczego AWS nic nie robil.AWS byl bardzo silnie zwiazany ze zwiazkami zawodowymi,ktore oczywiscie nie zgadzaly sie na zwolnienia.I dochodzilo do takich absurdow ze wychodzili zwiazkowcy na ulice z Marianem Krzaklewskim na czele,aby protestowac przeciwko rzadom AWS-u,a w tym rzadzie szefem i szara eminencja byl nie kto inny jak Marian Krzaklewski.
jeszcze raz powtorze,nie bronie SLD bo akurat znacznie bardziej podoba mi sie SDPl,bo tam sa ludzie ktorzy jak na Polska scene polityczna malo krzycza a troszke wiecej robia[co widac po ich sondazach,w Polsce jak nie krzyczysz to znaczy ze masz cos do ukrycia].to tyle
Zefir jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 18:29   #44
Zefir
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ketsok

W Polsce lewica jest tylko i wyłącznie zlepkiem starych ubeków sbeków i innych komunistów. Psuli Polskę przez szereg lat, zabijali Polaków (tak tak , zabijali... wysyłali na studentów wojsko , milicje ...)a teraz chcą jeszcze nakraść, wyssać Polskę do granić wytrzymałości, doprowadzić ją do ostateczności...

Nie mogę jeszcze przeboleć 2 hasel, mowionych przez prolewicowców:
"Balcerowicz musi odejść" i "Za komuny było lepiej"... to są najwieksze oszczerstwa II RP.
po kolei. 2 fakty:jaka lewica BYLA[ta co atakowala studentow] i jaka jest [jestem studentem i jakos nikt z policjantow mi za to poki co w morde nie dal]. nie myl tych dwoch pojec,bo teraz mozemy stwierdzic ze Giertych to Hitler a Rokita to to Margarete Tatcher [obydwoje maja kobiece imona ],tylko ze Rokicie brakuje jaj w stosunku do tej pani,ale mniejsza o to.
a z tego co mi sie wydaje to przede wszystkim prawicowcy wykrzykuja te hasla o ktorych mowisz[no i jeszcze robole].no nie jestem prawie pewien bo przeciez ulubione haslo prawicowcow[nie twierdze ze wszystkich,ale tej mniej inteligentnej czesc] jest "Balcerowicz-Zyd"
stary 17-03-2005, 19:34   #45
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gadziu
Lolz...
Jak widzę niektóre posty tutaj to mi sie autentycznie żyć odechciewa...Giertych na prezydenta? ROTFL jak widzę tych dresiarzy w tej ich młodzieżówce zwanej młodzieżą wszechpolską to utwierdzam się w przekonaniu, że ta partia ma zapędy na bycie nacjonalistyczną hehe.
Druga sprawa to SLD. Jak widzę posty, w których mówią (na szczęscie to głównie dzieciarnia gówno o tym wiedząca) że do SLD mają zaufanie to się pochlastać można. Przecież większość ostatnich afer była właśnie z SLD w roli głównej, wystarczy wspomnieć tylko o tej hecy z (pożal się Boże) prezydentem wywodzącym się przecież z SLD.
IMHO w Polsce powinna żądzić PO (i wszystko wskazuje na to że tak będzie).

Gadziu...
nie mył Młodzieży Wszechpolskiej i Ligi Polskich Rodzin. To są dwie oddzielne rzeczy. To, że niektórzy (podkreślam niektórzy) robią karierę polityczną w szeregasz LPR,to jużzależy tylko od nich. MW ma własne władze, statut, sąd koleżeńsaki. Polażmi to w Młodych Demokratach i innych "młodzieżówkach" prtii. Władze i MW i LPR ztanowczo odcinają się od siebie. MW powstało w 1922r. (choć za czasów PRl nie działala, reaktywowana 1989r.) , zaś LPR w 2001r., mała różnica czasu...

@ ketsok
radzę idź na politologię. Mój brat to studiuje. Dzięki temu przedmiotowi można wytłumaczyć różne reczy dziejące się w państwach. Tylko zależy gdzie idziesz (uniwerek).
stary 17-03-2005, 19:53   #46
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
taka jest prawda bo nie wiem czy wiesz ze to wlasnie ten skorumpowany rzad wprowadzil nas do UE i dzieki temu rzadowi sie otworzylismy na Europe.
No tak..SLd bardzo sprawnie (ironia) kontynuowała rozmowy dotyczące wstąpienia do Unii rozpoczęte przez Buzka (buuu..zonk 1:0 dla mnie)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zefir...
I jeszcze jedno,popatrz sobie kiedy padly najwieksze zaklady przemyslowe w Polsce (odp za AWS-u)
no tak.. bo wszystkie nierentowne zakłady które przedAWueSowska władza PRLu trzymała tylko po to, zeby aby wysyłać kase do Rosji zostały rozwiązane, padły śmiercią Czystego Kapitalistycznego rynku...(buuu..zonk 2:0 dla mnie)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zefir..
a te ktore nie padly zostaly wprowadzone w niesamowite dlugi,
Długi to akurat narobił Gierek (komuch...)do tego momentu, każdy Polak płaci od każdego swojego zarobionego grosza 20% aby spłacać długi, których narobił Gierek...Wałęsa, (jak wiesz powiązany z AWS) umożył 40% długów (dzieki rozmową z innymi rządami) - (buuuuu...zonk.. 3:0 dla mnie)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zefir
bo nie bylo redukcji zatrudnienia[co jest niestety zlem koniecznym w procesie transformacji].
Po przejęciu władzy przez AWS zaczęto powoli redukować zatrudnienie..wiesz cos tałoby się gdyby na raz zwolniono 2-4 miliony pracowników??gratuluje...no..pewnie trza było to zrobic..bravo dla pana (4:0 dla mnie)
Cytuj:
I jestem pewnien ze przez wlasnie ten caly "kochany" AWS padlo obecnie bardzo wiele zakladow,bo niestety z takimi dlugami nie da sie utrzymac za dlugo.
Taaaa...twoim tokiem myślenia AWS zniszczył polskie zakłady bo polski nrynek otworzył się na tzw gospodarke wolnorynkową.....zakłady padły, bo nie były przystosowane do szukania same sobie rynku zbytu (no bo po co miałyby szukac, kiedy za PRL był jeden jedyny rynek zbytu, który brał wszystko jak leci - Rosja) - (czyżby 5:0??)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez zefir
I jeszcze jedno,nie wiem czy wiesz co przynosi najwieksze straty w Polskiej gospodarce[odp gornictwo].AWS nawet nie ruszyl tego problemu,
No może dlatego, iż AWS zajęty był reformą rolnictwa, szkolnictwa, służby zdrowia?? (tą ostatnią oczywiscie z***.ało SLD, bo keidy kasy chorych zaczynały stawac na nogi to SLD dorwał sie do władzy i roz.pierd.olił je, tworzac fundusz zdrowia który kuleje...)--(next punkt dla mnie?)
Cytuj:
a za czasow zlego SLD zostalo wypier*** cala masa gornikow[zlo konieczne jak juz pisalem] i dzieki nim wlasnie Polska ze 2 lata temu sprzedala pierwsza tone wegla z zyskiem[tak,zgadza sie,wczesniej doplacalismy do kazdej tony wegla ktora sprzedawalismy,absurd??].
ojj super..wiesz...bo jesli kopalnie miały długi stworzone przez PRL to trudno było zarabiać... (7:0)
Cytuj:
I powiem I chce Ci powiedziec dlaczego AWS nic nie robil.AWS byl bardzo silnie zwiazany ze zwiazkami zawodowymi,ktore oczywiscie nie zgadzaly sie na zwolnienia.
No wiesz...dziwne jest wiesz co?nie wiesz coz naczy AWS? akcja wyborcza solidarnośc..a czym jest solidarność? związkiem zawodowym,k ktory jako jedyny przeciwstawil sie komunie...dziwne by było gdyby AWS sie od nich odciął..nie sądzisz?
Cytuj:
jeszcze raz powtorze,nie bronie SLD bo akurat znacznie bardziej podoba mi sie SDPl,
hmm..SDPL jesli bys nie wiedzial stworzyli członkowie SLD którzy jak szczóry uciekli z tonącego okretu SLD, aby nie zatonąć razem z nim i dorwać się jeszce do władzy i doic Polaków.(ehh juz straciłem rachubę)

a na koneic jeszcze to:
Cytuj:
jaka lewica BYLA[ta co atakowala studentow] i jaka jest [jestem studentem i jakos nikt z policjantow mi za to poki co w morde nie dal]. nie myl tych dwoch pojec,
mój drogi..to była ta sama PRL...ta samiuśka....

@re UP UP - nie widziałem Twojego posta wcześniej..właśnie myśle o politologii, tylko jedyny minus - egzamin z historii...wybiore chyba jednak geografie..albo dziennikarstwo (choć tam tez need hista).. jak oceniasz moją wiedzę polityczną?

[url="http://www.tibia.pl/forum/showthread.php?t=64481"] [img]http://i1.tinypic.com/no97gi.jpg[/img][/url]

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>

Ostatnio edytowany przez ketsok - 17-03-2005 o 20:20.
stary 17-03-2005, 20:11   #47
ostry12
Użytkownik Forum

ostry12's Avatar

Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Knuróv

Domyślny

Jak widać Platforma Obywatelska ma największe poparcie wsród ludzi. Demokracja plx. Też na nią zagłosowałem

Bill Gates

ostry12 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 20:23   #48
$corcerer
Nieobecny.

$corcerer's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Gdzieś w Necie. Liczba postów: koło 1337. http://rtfm.killfile.pl

Imię: Scorcerer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 23
Skille: 23/22
Poziom mag.: 42
Wyślij wiadomość przez ICQ do $corcerer $corcerer ma numer GG Użyj Jabbera. $corcerer ma login Tlenu scorcerer@tlen.pl Adres Jabbera do $corcerer
Domyślny

Dzięki Ketsok

Ze swojej strony dodam jeszcze, jak genialnie postąpiło SLD dokonując ponownej centralizacji służby zdrowia (NFZ). Były kasy chorych, były pewne perturbacje, było nieźle. Teraz mamy NFZ, a pan minister Zdrowia przyznał kiedyś w wywiadzie dla Panoramy, że przydałaby się decentralizacja tego. No to przepraszam bardzo, ale co oni wyrabiają?

BTW
SkroićLudziDoszczętnie - coś w tym jest :>

Dżizas!
$corcerer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 20:29   #49
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez $corcerer
Dzięki Ketsok

Ze swojej strony dodam jeszcze, jak genialnie postąpiło SLD dokonując ponownej centralizacji służby zdrowia (NFZ). Były kasy chorych, były pewne perturbacje, było nieźle. Teraz mamy NFZ, a pan minister Zdrowia przyznał kiedyś w wywiadzie dla Panoramy, że przydałaby się decentralizacja tego. No to przepraszam bardzo, ale co oni wyrabiają?
NP $orc... chce tylko powiedzieć , iż to również uwzględniłem w swojej wypowiedzi
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez ja
No może dlatego, iż AWS zajęty był reformą rolnictwa, szkolnictwa, służby zdrowia?? (tą ostatnią oczywiscie zje.b.ało SLD, bo keidy kasy chorych zaczynały stawac na nogi to SLD dorwał sie do władzy i roz.pierd.olił je, tworzac fundusz zdrowia który kuleje...)--(next punkt dla mnie?)

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>

Ostatnio edytowany przez ketsok - 17-03-2005 o 20:31.
stary 17-03-2005, 22:00   #50
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
nie wiem czy wiesz ze to wlasnie ten skorumpowany rzad wprowadzil nas do UE
Szkoda, że tylko wprowadził, bo nie powiem kto zaczynał negocjacje z UE

Cytuj:
dzieki temu rzadowi sie otworzylismy na Europe.
Mówisz o wschodniej europie bo nie jaże??

Cytuj:
I jeszcze jedno,nie wiem czy wiesz co przynosi najwieksze straty w Polskiej gospodarce[odp gornictwo].AWS nawet nie ruszyl tego problemu,a za czasow zlego SLD zostalo wypier*** cala masa gornikow.
No nie moge. Ile SLD wpompowała pieniędzy w te p****** górnictwo?? Człowieku oni je przecież oddłużali bez skutku przez kilka lat. A jak Hausner powiedział, że koniec z oddłużaniem, to oczywiście słowo ciałem się nie stało i oddłużono je po raz kolejny.
Elmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 22:15   #51
Elmer
Użytkownik Forum

Elmer's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Białystok

Imię: Friida
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Domyślny

Ups sorry za double post :[

Cytuj:
jaka lewica BYLA[ta co atakowala studentow] i jaka jest [jestem studentem i jakos nikt z policjantow mi za to poki co w morde nie dal]"
Nie dał ci w morde bo SLD po 1989 roku zaczeła bać się ludzi. teraz oleksy i spółka wiedzą, że jakby zaczeli policje nasyłać na opozycje to by długo nie wytrzymali. Ludzie po 89 roku mają pewność siebie i nie boją się zrobić II "rewoulcji"

Moim zdaniem największym błędem po zmianie ustrojowej było danie prawa do bycia posłem dla byłych sbków i innych komuchów. W Czechach byli komuniści dostali 15-letni zakaz możliwości startowania w wyborach. Tam pomogło. U nas napewno by też pomogło.

Aha przypomniała mi się śmieszna historyjka, kiedy to przed wyborami do Parlamentu Europejskiego na mecz Jagiellonia-Ruch przyjechał Florek (ten od Big brothera) i chciał zrobić sobie reklame. W przerwie meczu biegał po murawie i rozrzucał na trybuny piłki. Na to młyn pięknym głośnym głosem:
SLD-KGB! chłopak szybko skończył i wyszedł ze stadionu
Elmer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 22:33   #52
Imprezowy Chłoptaś
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Z domu xD

Domyślny

Nie wiadomo, ja jestem za walesa, dla mnie to wielki czlowiek, i zrobil tyle dla kraju a dzis go jajkami rzucaja.
Imprezowy Chłoptaś jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-03-2005, 22:40   #53
Zefir
Użytkownik forum

Domyślny

przepraszam wszystkich,ale odpowiem dopiero jutro.z czescia odpowiedzi sie zgadzam,czesc to kompletne bzdury,mam nadzieje ze mnie zrozumiecie,jutro laboratorium z przyrzadow polprzewodnikowych...ech,do jutra
moglbym pisac od razu bo zajeloby mi to 20 min,ale chce to sobie spokojnie przemyslec
...no moze w sobote odpowiem bo jak nie wylece z laborek to prosto do domu nie wejde,ale odpowiem zeby nie bylo watpliwosci!!...

Ostatnio edytowany przez Zefir - 17-03-2005 o 22:42.
stary 17-03-2005, 22:55   #54
ketsok
Użytkownik Forum

ketsok's Avatar

Domyślny

Elmer, $orcek..precz mi z forum ja chce sobie pogadac z Zefirkiem i reprezentować centroprawice...(to ofcourse joke, ale z tego co widze to np Elmer ma identyczne poglądy jak ja, bo powtarza jakby moje słowa, gratuluje znajmosci polityki i histori.)

[/center]
<MAX 20 kB W PODPISIE!>
stary 18-03-2005, 12:58   #55
Shanhaevel
Użytkownik Forum

Shanhaevel's Avatar

Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las

Shanhaevel ma numer GG dam na pw.
Domyślny

Pytanie: Co byś zrobił gdybyś znalazł nabitego kałacha na wycieraczce drzwi Twojego mieszkania?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cormac z CDA
Wziąłbym go. Przyda się jak Samoobrona lub inna TAKA partia dojdzie do władzy... Przyjdą nocą, kolbami w drzwi załomocą- będzie jak znalazł.
Heh.
Shanhaevel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 14:23   #56
SAKU
Użytkownik Forum

SAKU's Avatar

Data dołączenia: 16 01 2005
Lokacja: Warszawa

SAKU ma numer GG 8414984
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
Rzadzic powinien ten, kto bedzie mial najwieksze poparcie spoleczenstwa.
lol ulegasz wplywom wiekszasci spoleczesntwa
Topic: Kazdy ma swoje typy przez co ma swoje poglondy.

@EDITLa mie najlepsza partia to PO i PIS
Oni chca wprowadzic podatek liniowy i to jest najlepsze;]

Ostatnio edytowany przez SAKU - 18-03-2005 o 14:28.
SAKU jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 14:45   #57
djkuter
Użytkownik Forum

djkuter's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2004
Lokacja: Jastrzębie Zdrój Kolor skóry: Biały!

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 8
Skille: 23/25
Poziom mag.: 1
Wyślij wiadomość przez ICQ do djkuter djkuter ma numer GG 3596971 djkuter ma login Tlenu laik6@tlen.pl Adres Jabbera do djkuter Send a message via Skype™ to djkuter
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez SAKU
lol ulegasz wplywom wiekszasci spoleczesntwa
Topic: Kazdy ma swoje typy przez co ma swoje poglondy.

@EDITLa mie najlepsza partia to PO i PIS
Oni chca wprowadzic podatek liniowy i to jest najlepsze;]
Nietylko PO-PiS, LPR też chce go wprowadzić (podatek liniowy)

PS. PiS rusza z ofensywą ))) wyborczą.
stary 18-03-2005, 19:59   #58
Parys
Mytho(L)ogy Hero

Parys's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2004
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 1

Domyślny

Wiadomo, że afery korupcyjne będą zawsze po tej stronie po, której stoi władza. Wniosek: Bądź politykiem tej parti, która rządzi (Będziesz najbogatszy).

Miasto, które przeżyło własną śmierć!

Regulamin
Zbiór poradników Wystaw notkę! Pajacyk
Parys jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 20:26   #59
oko saurona
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 03 2005

Imię: Neriatha
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 66
Skille: 88\86
Poziom mag.: 6
Domyślny

up:
i wlasnie przez takich ludzi poska wyglada tak jak wyglada-.- dlatego politykami powinni byc ludzie bogaci, ktorzy nie musza juz nikogo okradac, dzialaja dla dobra kraju. zasem mysle ze jak kolejne rzady maja mnie okradac to juz lepiej zeby anarchia byla. albo to co ludwik XIV wprowadzil, tylko zapomnialem jak sie to nazywalo
oko saurona jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 18-03-2005, 20:44   #60
Vudi
Użytkownik Forum

Vudi's Avatar

Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Bełq

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zavisha
Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 110
Skille: 95/91
Poziom mag.: 7
Oczko ;)

Oddajmy cala wladze w rece ksiedza Rydzyka i jego radia!!!!!! Tylko on moze pomoc Polsce pokonac wszelkie trudnosci i przeciwienstwa nie a tak na serio to wywalic sejmy, prezydentow i inne takie zrobic postanie i wprowadzic anarchie do panstwa

lubiszKRÓFKI??
Vudi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania