![]() |
#41 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 03 2005
|
![]() MASTER KNIGHT-Goku DOBRZE ****A MUWISZ NIECH ****A DOSTANIE BANA NA IP JUZ SCIANGOLEM KEY LOGGER I GO ODPALIELEM ALE NASZCZESCIE BYL Z***ANY
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 03 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Niegrający
Imię: Tomek
Świat: Real life
|
![]() Cytuj:
2. "****a mode" - OFF 3. Ortografia - ON 4. Nie blaznij sie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2005
Lokacja: Praszka
![]() |
![]() Noob noobem ale dlamnie noobem jest osoba ktora ma 14lat w dol i taka jest prawda
i jeszcze jedno zaraz po moim poscie bedzie post od 14lat w dol co ty wogule pierd.... ale prawda jest taka ze noob noobem nooba nazywa zreszta sie okaze ![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() @UP
jeeeeej co głupota -_-'' wiesz, ja znam wielu 14 a nawet 12 latków inteligentnych!! i na pewno nie n00bowatych...a także 18+ delikatnie mówiąc debili<np taki zeus 1985 z tego forum -_-"> a pozy tym...piszesz że n00b n00ba nazywa n00bem...czyli ty też jestes n00bem? ;p zresztą....n00b to dal mnie osoba która nie szanuje żadnych zasad, niehonorowa, zachowująca się nie godnie itd. Przy okazji...offtopic? ![]()
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Jaworzno
![]() |
![]() lol jeżeli noob to ten co nazywa drugiego noob to ja tu widze błędne koło i samych noobów
Co do tego pięknego pekowania gdybyście nie spękali i chowali się za skałą tylko przyjęli UE (po pierwszym zdążyliście się UHnąć) to by wam gówno zrobili. @down Nie zbyt chwytam skoro pierwsze UE przeżyli to wydaje mi się że drugie to nie problem, ale choćby nawet to gdyby stanęli w rogu tak żeby widzieć trapa to UE mogło by ich nie sięgnąć (mam UE i już własnoręcznie testowałem więc trochę się na tym znam ![]()
Mój post = plus dla twojego tematu ![]() Z noobami nie wdaje się w dyskusje, myślę co piszę Wymagam tylko odrobiny kultury ![]() Ostatnio edytowany przez Anclen - 21-03-2005 o 06:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() gdyby się nie schowali to by był od razu dead
![]() ![]() a wg mnie jakby się wzięli za walke to mogliby wygrać ![]() ale że tamci się zachowali jak nie przymierzając chu** to umarł ![]()
![]() |
#47 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 03 2005
|
![]() Cytuj:
Ale na pewno nie dala sie tam zaciagnac od tak sobie, wiem bo sandee to doswiadczony gracz, poprostu zjawila sie w nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie.... Pamietam jak ja wszedlem do takiego trapa tyle ze ludzie co mnie probowali zabic nie spodziewali sie high lvla ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 03 2005
Lokacja: Jasło
![]() |
![]() Nawet fajny filmik
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 03 2005
|
![]() widze że Negative wiesz lepiej od nas
![]() chyba ja tam byłem co ![]() napisalismy jej że niemożemy wyjść z troli ![]() ![]() ![]() no i przyszła i pomogła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
|
![]() Character information:
Name: Bojugow Sex: male Profession: Elder Druid Level: 51 World: Amera Account Status: Premium Account mogliście go zabić tak jak tego 79... a przynajmniej spróbować |
![]() |
![]() |