|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Własnie Zasysam filmik , hmm triad do DT powiadasz?,kurde szybko zmieniają światy bo teraz grają na Beryli czy jakos tak
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2005
Lokacja: Szlachta Wrocław
Wpisy bloga: 1
Imię: Laughing Octopus
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj:
yyyyyyyy... pierwsze słysze o tym nakazywaniu , też gram na Iridii i wiem tyle ze Triad zarezerwowali sobie na zawsze wszystkie kopalnie z guardami , jeśli zobaczą tam kogos nie z ich gildii to zabijają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() ze,
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2005
Lokacja: WDZ
Profesja: Elder Druid
Gildia: Polaczek~~
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
No padłem....... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To moze Ty ostatnio bigleś koło Thais i wrzeszczałeś "PK!!" jak Cie Wild Warior gonił ?? Co do Triady i wiekszości wiodących gildii na danym serwerze... Zawsze są płacze, że nadużywają władzy... Placze są bo każdy zna te gildie/char'y... Ale jak jakiś 20 lvl bije 15 "za nic" to nikogo to nie obchodzi, nikt sie tym nie interesuje i nie często takie sytuacje przyciągają wieksza uwagę/trafiają na boarda... Najsilniejszym/najbardziej znanym/rządzącym, czy jak to kto zwał, zawsze patrzy sie na ręce i szeroko komentuje wszelkie poczynania... Nie oznacza to że są oni bez skazy, ale ludzie lubią widzieć "tych złych" i czasami wytykać ich palcami... BTW... Masz, Draco~, wiecej takich przestóg?? Zebym gdzieś nie wdepnął i nie miał hunta "za niewiedze"... @topic < nareszcie ![]() Filmik całkiem, całkiem... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 05 2005
|
![]() Fajny filmik i niezle w dupe dostaliscie
![]() ![]()
![]() |
#46 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2005
Lokacja: Białystok
|
![]() DEL'TORO ROX!!
nic wiecej nie mam do powiedzienia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2005
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 05 2005
Stan: Aktywny gracz
Świat: Kyra
|
![]() No to mamy wojne Pain vs DB. Pain ma teorytecznie przewage, bo maja naprawde duze lvle, lecz DB to DB i ich spryt, doswiadczenie, zgranie i taktyka niczym w Del'Toro moga pokonac Pain. Gdybym mial 50 lvl walczylbym dla DB, ale tak to shit, bo nic nie zrobie a tylko padne.
Powodzenia DB w wojnie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Profesja: Elite Knight
Gildia: Doom Brigade
Świat: Iridia
![]() |
![]() Ehh..duzo sie pozmienialo. Chyba za duzo jak na jeden raz. W oczekiwaniu na nowy serwer trzeba walczyc.Najgorsze jest to, ze ktos kto byl Twoim teoretycznym kolega/sprzymierzencem siedzi teraz po drugiej stonie -.- Anyway Hail Independent!
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 23-06-2005 o 11:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |||||
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Muszę sobie odpisać tutaj gdyż Ci co byli z Triadami i uważali ich za porządnych (od dawna mówiłem Rankorowi, że jest inaczej) to teraz walczą z nimi bo ich zdradzili.
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
No cóż, ale jeśli nie wykorzystacie tego co się wczoraj stało z najlepszymi członkami Triad to już raczej nigdy nic nie zdziałacie: Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Raul - 23-06-2005 o 12:32. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Rybnik
|
![]() Hail Triad/Fusion
RiP Odin~ =( |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Rotfl, wiedzialem. Skoro juz jedna moja przestroga byla prawdziwa, to radze zajac sie teraz expem, bo kiedy triad wroca to bedziecie im mogli co najwyzej pomachac : d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
|
![]() Jutro postaram sie zamiescic nowy filmik z dzisiejszej bitwy xD
Fusion(Triad+Pain) vs Indepedente (Doom Brigade+Bringers) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~> Hail Triad/Fusion.......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 12 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() @up mozesz dac
![]()
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Naprzyjmowali tyle osob, ze ciezko cokolwiek zdzialac... Mimo wszystko podziwiam Triade.. Eliminuja najwiekszych wrogow... No nic, Doom Brigade byla pewna siebie.. Troszke przedobrzylismy. ![]() Teraz czekac kiedy triada zrobi hop siup z czescia Fusion. ^.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Rzeszów
Imię: Sir Rondelmen
Profesja: Elder Druid
Gildia: Divine
Poziom: 106
Poziom mag.: 70
|
![]() Po co byla ta wojna Pain vs Doom~ , i teraz jeszce dolaczenie do bringers ..... po dzisiejszej bitwie (wygrana Fusion) widac bylo kto ma przewage Ind~ tylko sie bronilo na przejsciu miedzy ankh-darashia. Jedyny dobry ruch to 2 ue od Gatha i Warhoda, a potem zaszli was z 2 stron i tylko widac bylo jka catta spieprza gdzie pieprz rosnie a za nia resztki ktore przezyly -.- .Yamahati zamiescil posta na forum iridii ze kto z Doom Brigade chce oposcic wojne moze to zrobic za darmo a teraz juz troszke za pozno, a pomyslcie sobie co bedzie jak triad wroci po banach zmiecie ta wasza Indep~. Takie jest moje zdanie.
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2005
Lokacja: Sulechów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Maxxonek
Gildia: Doom Brigade
![]() |
![]() Co najwazniejsze ufalem osoba z Triad, ktore sa teraz zbanowane, a nie polaczkom, ktorzy za przeproszeniem liza im dupe zeby sobie pograc na servie.Ehh..z tego co wiem DB dolaczylo do wojny walczac o swoj honor..Ja,Mixserek i Szczurusek od 2 - 3 tygodni nie expimy czekajac na nowy serwer..Z tego, co wiem niektorzy z ex-DB tez zapowiedzieli odejscie,a Ci co chcieli zostac (np. Walczacy Axami) odeszli z gildi. Ta wojna nie miala sensu i nie byla potrzeba. Moim zdaniem normalna walka o honor. That's all.
Always in my memory. Doom Brigade. Summer '05. Ostatnio edytowany przez Maxxonek - 24-06-2005 o 13:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() A ja wam przedstawie informacje z pierwszej reki (olega z klasy ktory walczyl w pierwszym szeregu). Mieli sie bic w Venore ale wyladowali na Darmie i Fusion rozgromilli przecwnikow. Tyle ze Fusion to juz nie jest Triad. Jest tam zaduzo inaczej myslacych ludzi niż pierwsza triad a co za tym idzie nie długo oni przejma kontrole nad Fusion i przejmujac wladze na serwerze zniosa terror. Fusion wygrala wojne czytaj Triad pokonala rebelie ale ta Triad przestala byc tak potezna jak dawniej. Przyjmujac tylu nowych członków nie wpoją im polityki terroru. Jednym slowem.... Iridia wojna od terroru! Hail Fusion!
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
HAHA co do rozgromienia przeciwnikow to prawda ![]() Ostatnio edytowany przez Rhy~ - 24-06-2005 o 16:15. |
|
![]() |
![]() |