|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Cytuj:
Cachero wg mnie jest oszustem;]
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() Cytuj:
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Cytuj:
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2003
Lokacja: Płock
![]() ![]() |
![]() "Ten nie zrobi błędu, co nie robi nic"
![]() |
#46 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @Ontopic Gz dla niego..Tak czy owak mnie dalej nurtuje skąd on ma tyle czasu na tą grę...=P
![]() |
![]() |
#47 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() Cytuj:
@Zaklinacz Bubble ma jednego ownera. Czy wy kur.wa nie dacie jej spokoju?! Ona się męczy od 2001 roku i to i tak kvrwa mało jak na taki okres czasu. Czy wasze za małe mózgi nie mogą tego pojąć? Cytuj:
@Sinsu Ciekawe jak ty byś się debilu czuł jakby ci niesłusznie bardzo dobrą postać skasowali, nad która pracowałeś 2 lata. Dzień w dzień, a to wsyzskto było by tylko dlatego, że jakiemuś idiocie się wydawało -.-""... @SuPERMaN Cytuj:
![]() @Topic Jeszcze 2 dni i topic zostanie skasowany albo zamuli całe forum, ale co to za różnica 5mb spammu w tą, 5 w tamtą ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Zal dupe sciska, jak przezywacie waszego CACHERO! Normalny gracz, ktory nabil nie normalny lvl, a wy podniecacie sie omg! Litosci... bedzie jeszcze wielu z 200lvl, pamietam jeszcze jak kazdy sie podniecal bubble, a teraz? Wystarczyl Cachero i wszscy juz zapomnieli o Bubble -.-
Wasza klutnia na temat zycia cachero jest poprostu nie tolerowana przez moj zaladek! Klucicie sie, czy cachero ma meza czy zone, czy chodzi na dziwki rany czy wieczorem, co je na sniadanie i co na kolacje, jak dlugiego ma penisa, a moze obojnak... jestescie jak wzod na dupie omg.... Ps: pewnie dostane bana albo duze upomnienie ![]()
It may not be war, but is sure hell ain't peace! SERWER: celesta Manhir bauns - lvl 34( i rosnie xD) skile: 75/75(i rosna xD) mlvl: 69% to 6mlvl best solo:drag (juz lepiej xD) best hit: 149 z BS'a w beho sytuacja materialna: nie jest zle ambicje:wiELKie marzenia: Moze jakis k-set ![]() cos jeszcze?: Pienkna knight mym idolem! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2005
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @TOPIC: Gratz dla niego bo mu sie należy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Ej to on jezd tym menzem czy nie jest menzam cipzowt?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2004
![]() |
![]() Ja tam nadzieję, że ten cały Cachero padnie AFK przez zlurowane Gs'y i sie skończy "Oh, jaki on mastah".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Eee... ja tam nie wierzę w te niewinności Bąbli czy innych Kaczerów... może to dlatego, że lubię rozwiązywać intrygi? A może dlatego, że mam złe doświadczenia z h-lvlami?
Czy może być zbiegiem okoliczności, iż Bubble wybrał(a) sobie akurat jednego z ludzi z CipSoftu po zdobyciu wyższego poziomu? A może ktoś jej/mu w tym pomógł? Nikt prócz ich tego nie rozwikła...
Ostatnio edytowany przez TheNatoorat - 21-03-2005 o 21:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 03 2005
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Garen
Gildia: Immortal Souls
Świat: Harmonia
Poziom: 141
Skille: 98/97
Poziom mag.: 8
|
![]() cachero nie powinien dostac bana lecz delate, bo prawie 24na dobe siedziec ( 1 dzien tak patrzylem jak gral dokladnie 19,37min
![]() edit re down bubble siedziala i SA jak nie bylo w regulaminie ze jest to zabronione, wiesz mi normalny czlowiek nie spedzi przy tibi 8 godz + ( ma jaki mi sie udalo wyciagnac przy tibi to 10 i jak poszlem spac to do 12 spalem wiec 10 godzin to jusz praktycznie max wyczerpanie dzienne jakie organizm moze zniesc a siedziec tyle i wiecej przez caly tydzien niemozliwe,a i pamietajcie bubble gra ile czasu a ile on, nie jestem subiektywny staram sie podejsc do tego obiektywnie bo to bubble i cachero nic nie mam aleto co on zrobil przekracza ludzkie mozliwosci Ostatnio edytowany przez Peace and Love - 21-03-2005 o 22:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#56 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Neverwinter
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
A tak na serio to gratz 200 lvl'a dla Cachero ;]. Jak tak dalej pojdzie to niedlugo bedzie mial 210 lvl ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#57 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Szczecin :)
Stan: Na emeryturze
Imię: Naltharion
Gildia: -.-
Świat: Furora
Poziom: 56
Skille: 78/76
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: GDANSK
![]() |
![]() Te głupie komentarze wczoraj napisał mój kolega :/ sorki za niego , coś mu odbiło
![]() ![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk
![]() |
![]() Najlepiej zwalic wszystko na kumpla
![]() To twojekonto i ty odpowiadasz za to cop jest w piostach nawet jak pise to 'kolega'.
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drake Ramorey
Profesja: Elder Druid
Gildia: Unfair
Świat: Azura
Poziom: 70
Skille: nc/nc
Poziom mag.: 53
|
![]() Bubble to zawsze będzie bubble , ona była pierwsza , jedyna , najlepsza
i tak zostanie przynajmniej dlamnie big gratz dla cachero Bigger gratz dla BUbble EDIT@: Nie zapomnieliście może ze bubble gra na pvp a cachero nie?? Ostatnio edytowany przez Mumakil - 22-03-2005 o 11:03. |
![]() |
![]() |