|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Cytuj:
W pełni sie zgadzam - w 10 min dziennie NIE DA SIĘ nic wielkiego osiągnąć. Przychodząc ze szkoły włanczam Ogame i do nocy jest non stop. To trzeba zeskanować planety, dobudować floty, obsłużyć kolonie (narazie mam 5 + main :/ ) przeprowadzić ataki czy jeszcze Bóg wie co ![]() ![]() Przez 10 min nie da się nic zrobić ( tak jak juz powiedziałem ) Szczególnie na początku gdy trzeba się szybko rozwinąć (gdzie kopalnie robią sie po 2-3 minuty ) Na początku robienie 1 kopalni dziennie jest BEZSENSOWNE ! Nie da się skutecznie rozwinąć przy takim tempie :| |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() JAk sie buduje stację kosmiczną??(stoczmoe orbitalna)
@edit: zedytowałem posta Ostatnio edytowany przez Polny Lowca - 07-04-2005 o 07:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Cytuj:
Nie ma czegoś takiego jak stacja kosmiczna ![]() ![]() W panelu masz "Technika" wejdź tak i zobacz co trzeba mieć zeby coś zbudować ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
|
![]() stacynia orbitalna sama tak jakby 'jest' jak zbuduje fabryke robotow poziom 2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Cytuj:
Btw, gram na Uni 9, w sojuszu WG Nick tak jak na forum
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
Lokacja: W bloku ;p
![]() ![]() |
![]() ja gram na Uni2- sojusz Smierdzi(zmiana nazwy w toku...-_-'') nick Raistlinek
9- sojsz ASW nick Aeglos(jak ktośczytal silmarillion to wie skąd nazwa....) przy okazji-jesli ktos chce wstąpićdo ktoregos z tych dwoch sojuszy niech sie do mnie zgłosi albo przez PW tutaj albo przez wiadomość w grze ![]()
![]() Umiesz rysować? WEJDŹ! http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=35552 Mój film z Amazon Camp Film Mój film z Draga, niestety ze śmiercią blokera ![]() Film Ostatnio edytowany przez Raistlinek - 08-04-2005 o 16:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() eeee, a gra ktoś z was na U-10 ??
![]() Bo jakoś mi tam samotnie ![]() A gra jest wypas, choć narazie mam tylko 1pkt ^^ ale się powoli (dosłownie) rozwijam ![]() Jak ktoś chetny do podbicia mojej nędznej planetki to nick "Wieszok" (a co by innego ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Ja gram na uni 10 ;P i też mam 1 pkt jestem w sojuszu Dominion
![]()
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Poznań
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
|
![]() Jeje ja mam już 118 punktuw i w ochronie mam 8 wyrzutni rakiet i 5 lekkich dział laserowychy do tego 5 ciężkich miśliwcuw i 10 lekkich
![]()
![]() |
#51 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 04 2005
Lokacja: .:unkn0wn:. [err666] SoaD Rulez! \,,\, (^^) ,/,,/
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zapraszam do sojuszu na Uni9
Federacja Imperialna, na razie przyjmuje kazdego tag:FI wiadomosci do lathran |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
|
![]() Ja gram na un10 mam sojusz mamy kanał na queakeNEcie #WHB.pl
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() yazon co powiesz na sojusz naszych sojuszów? jakby co to mój sojusz to ASW
![]() |
#54 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() mm, unia 2, 3.1k pkts~
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Nikt ważny
|
![]() Jak ktoś jeszcze raz zada denne pytanie z gatunku "jak zbudować jak zaatakować" to będę upomnieniami po mordzie bić. Boshe, ludzie troche wnikliwości w menu gry! jak byk jest napisane forum a tam jest tak rozwinięty dział FAQ, że całego dnia jak nie więcej trzeba na przeczytanie go i jest podzielony na kategorie przez co w łatwy sposób uzyskać informacje na obecnym stadiunm rozwoju.
Ja jestem na Uni 2 ale słabo mi idzie bo nie miałem monitora ale na szczęście nie opłaca się mnie jeszcze atakować ^.-
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2005
|
![]() Gra ktoś na uni 11? Chętnie dołączyłbym do sojuszu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Sir Jarema
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Szczerze radzę wszystkim, którzy chcą zacząć grę, by nie zakładali kont na polskim ogame. Zacząłem grać na niemieckim ogame.org, uni 2, dobrze ponad 5000 pkt. I kumpel z sojuszu (i jednoczesnie klanu AAO ale to inna bajka
![]() A jeśli ktoś jest zainteresowany: Ogame.org (universe 2) Sojusz nazywa się Local Patriots, kilkunastu członków, w większości dobrych kumpi z AAO i rl. większośc graczy powyżej 1000, najsilniejsi ponad 5k. Radzę wyszukiwać przez taga .LP. Ogame.pl (universe 9) Sojusz o naziwe Armada, tag identyczny. Troszkę mniejszy, założony tak jak konta kilka dni temu, na razie nic specjalnego. Oba sojusze są otwarte zarówno na nowych członków (bierzemy KAŻDEGO kto od czasu do czasu się lgouje, niezaleznie od score, więc nawet najsłabsi mogą dołączyć) jak i na wszelkie formy porozumień (koalicja, układ o nieagresjii itd) Proszę jednak o kontakt przez Ogame. Zapraszam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() @up
gadasz głupoty.... uni9-owszem polskie ogame ale na niemieckim servie...a ja osobiście żadnych lagów nie widziałem >.<' 2 razy mialem tylko problem z zalogowaniem pod wieczór bo sie ludzie rzucili i sie Ger server zablokował ![]()
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Sir Jarema
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: 30
Skille: 74/73
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() poczytaj polskie forum ogame...co drugi wątek tam to płacz o lagi, i opóźnienia. Fajnie by było, gdyby ludzie nie sądzili wszystkiego wg siebie,... to, że tobie nigdy nie zlagowało nic nie znaczy dla gościa, który nie zdążył z fleetsavem, albo stracił okazję do ataku czekając 1.5h na update floty w porcie...Zjawisko występuje, nawet jesli nie u wszystkich, to i tak jest to wystarczający powód, żeby założyć konto na ogame.org, ale zrobicie, jak będziecie uważali...
Ostatnio edytowany przez Sir Jarema - 11-04-2005 o 21:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() ogame.org to angielska wersja gry. Także gram tam na uni2. Niemieckie ogame to ogame.de